Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Magister_Peditum
    Scénka s upírem byla pěkná. *15*
  • Colby.Sawyer
    Boží prostě úžasné video zatím nejlepší ukázka ze hry. Například ty prastaré rituály mě překvapily a scény z vody vypadají úžasně!
  • NO DO HAJ.... do zachoda! WoW.... bioware se muze jit klouzat.


    Vubec, ale vubec nelituji sve predobjednane CE.
    • že? to politicky korektné dragon L&G age sa môže ísť akurát tak ....
      uff vidno, že štvorpercentný majú na games.cz vysoké zastúpenie podľa počtu nesúhlasných hlasov :D
  • At si riká kazdej co chce ta grafika je mrdec
  • "Then fuck off" to mě rozsekalo xDDDD
  • Tak jsem si pustil video a čekal zoufalý omalovánky, po pročtení diskuse. A co čert nechtěl, sedím tu docela překvapenej. Barvy jsou - snad až na kytky na louce v posledním nebo jednom z posledních záběrů - poměrně realistický, uvěřitelný. Občas vidíte příliš teplou pleťovku s přesaturovaným červeným kanálem - ale to jsou záběry nasvícený ohněm. Občas vidíte krajinu zalitou oranžovým světlem nebo hodně červený střechy Novigradu v dálce - ale to je v pořádku, to jsou západy slunce. Třeba horský údolí (asi Kaer Morhen) s krátkým časosběrem docela dobře dokumentuje cyklus dne a měnící se atmosférický podmínky a vypadá to poměrně dobře, jako poměrně uvěřitelný údolí někde v Tatrách nebo Alpách. Trůní sál Dunnyho je taky pěkně nasvícenej (tam je poměrně dost ambientu, ale scéna celkovým kontrastem celkem odpovídá tomu jak se koukají lidské oči, ne lineární senzor foťáku s dynamickým rozsahem nějakých deset stop). Oděvy jsou hodně saturovaný, ale to odpovídá archeologickejm poznatkům o středověký módě. (Ostatně http://io9.com/5616498/ultraviolet-light-reveals-how-ancient-greek-statues-really-looked - vím, že to je starověk, ale když vidím "Řecko" a "Řím" ve hrách a filmech, musím se smát.)

    Popravdě, taky bych to možná snesl trochu desaturovaný a temnější, ale středověk prostě desaturovaný a temný nebyl, ačkoliv se nám Monty Pythoni snaží namluvit opak. *1* A pokud chce CD Projekt uvěřitelný "realistický" fantasy svět, jde na to imo poměrně dobře. Fakt jsem se na vizuál videa soustředil a snažil se odhalit chyby a fakt se mi moc chyb najít nepodařilo. Disclaimer: nekoukám na Macbooku (kde je příliš kontrastní a přesaturované všechno) ani podobném monitoru s lesklou úpravu, ale kalibrovaném grafickém monitoru NEC. *** Hodně slabý mi naopak přijde "copytext" videa, za ten bych CD Projekt vytahal za uši - motivuje mne svou banalitou a polopatickou tupostí zrušit předobjednávku. *1* Ale neudělám to, šanci tý hře dám.
  • Herdek nejlepší video co jsem do teď viděl. Kdo to má teď sakra vydržet *16*
    Přeju CDProjektu ohromný úspěch a nám propocené židle *14*
    • Naprostej souhlas. Nejlepsi video. Hlavne me upoutala ta mapa - vypada to na velky otevreny svet. Takze mozne treti dil bude konecne poradne RPG.
  • Luckiller
    Přestaňte! Tohle už zavání s mučením.
  • Inquisitor
    Kokotisko, to je pěknej překlad :D
    • Keyz
      Spíše trapné. Takové jemné a komické, jako by to nechtěli napsat na plnou hubu. Tedy tak jak by se to hodilo k dané postavě.

      Jestli tento styl tam bude všude tak je na *11* . Hlavně pro ty kteří se bez CZ nechytají.
      • Inquisitor
        Nebo ku*buřt.
      • Ty jseš ale kokotisko...
        Byl jsem na tebe dost jemnej? *1*
  • Video me rozsekalo. Parada. Kazdopadne jak to bude vypadat v praxi se presvedcime sami, ale vypada to monstrozne a to se mi sakra libi. Jinak tohle je orna puda pro hatery a trolly. Nedavejte jim prilezitost se tu rozlezt tim, ze jim zbytecne budete komentovat jejich bezcenne prispevky. Akorat si honi ego na tom, ze je tahle hra prece vuuubec nemuze rozhodit, protoze oni cekaji na mnohem lepsi hry o kterych slyselo cca. 10 lidi... Trollove, hipsteri a egoisti, zalezte dokud hra nevyjde, pak muzete neco kritizovat.
    • Blue.Shark
      Já si v poslední době všímám velmi zajímavého průběhu negativních reakcí na očekávané hry. Na příkladu Pillars of Eternity:

      1) Ještě to není ve vývoji, ale bude to stát za prd. 2) Už to je ve vývoji a bude to stát za prd. 3) Už jsou screeny a viditelně to stojí za prd. 4) Vyšlo video a jasně to stojí za prd. 5) Vyšla alfa a lidi říkají, že je to dobrý, ale stejně to stojí za prd. 6) Jsou recenze, kde to dostává 9/10, ale očividně je to hra na prd. 7) Metacritic říká, že to má 92/100, ale stejně to stojí za prd. 8) Nikdy si to nezahraju, protože moje předchozí zkušenosti říkají, že to stojí za prd.

      Zajímá mě, jestli podobný průběh bude i u Zaklínače *15*
      • Je to tak no. Vzdy se to rozdeli na 2 tabory a neutralni (ja osobne se radim do neutralniho v pripade zaklinace). Ti prvni budou hru nehoraznym zpusobem hypovat a ti druzi ji budou hatovat. Cim vic hypu vznikne tim vic budou nasrani hateri :D Kazdopadne ti co hru hatujou uz ted, tak ti si ji nezahraji uz jen z principu, ze na ni nadavali. Nejlepsi je si drzet neutralni postoj a vetsinou hra prekvapi a nadchne vic nez byt na ni nahypovany dva roky dopredu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit