testovaci text

Diskuse pro Film Sweeney Todd: Ďábelský holič z Fleet Street

Nespravedlivě odsouzenému Benjaminu Barkerovi, který musí ve vězení na druhé straně světa strávit celých 15 let se podaří uniknout do Londýna a je plně rozhodnutý pomstít svou rodinu i zmařené roky. V Londýně se setká se svou novou společnicí, paní Neville Lovettovou, změní si identitu na Sweeneyho Todda a začne provozovat svou starou živnost - holičství. Jeho salón je těsně nad pekařským krámkem, kde paní Lovettová peče své masové bochánky. Todd se zaměří především na svého úhlavního ...
« Novější 1 2 3 4 5 Starší »
ten film ušel doe dobry ale ten konec..... ale johny... krása. na muj vkus moc krve bylo to............. SUPER
*3*
12.2.2012
Katushka (anonym)
+1
Film je prostě nádherný.. Děj, hudba, prostředí, kostýmy, výběr herců, štáb... prostě všechno. Nebudu to tady všechno vypisovat, to za mě udělali jiní. Jediná věc, která mě trošku mrzí, je ta nedořešená věc s Johannou a Anthonym. Poslední věc byla, že Anthony zmizel hledat odvoz a Johannu málem zabil její vlastní otec. Mohla by tam přibýt scéna, alespoň, černý kočár s Johannou a Anthonym jak odjíždí z Londýna. Žádná milostná scéna, pouze toto. Ale to je opravdu to jediné :)
9.2.2012
Byl to ten nejkrásnější film na světě, ale ten konec...... Nejlepší by bylo, kdyby Sweeney zůstal s Nellie *14* Když jsem ten film viděla, tak jsem nevěřila svým očím! Jak někdo mohl natočit, co natočit, sepsat a vymyslet, tak krásný muzikál? *14* "IN LOVE", fakt..... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Johnny tam byl tak sladkej *14* !!!!!! Ještě k tomu Helena *1* !!!!!! Krásně zpívali, byla jsem z toho tak unešená, že si je zpívám doteď a film jsem viděla asi před půl rokem..... Písničky jsou skvělé! *14* Film bych hodnotila.......
Kostýmy: 100%
Zpěv: 100%
Režie: 100%
Hudba: 100%
Obsazení: 100%
Celkové hodnocení: 100% *3* *3* *3* *3*
29.12.2011
ANONYM (anonym)
Nejlepší film co jsem kdy videla uplne nej musim si ho porad poustet fakt COOL. Tim Burton režíruje vždy jen ty nej filmy!!!!
10.8.2011

Alan a Johnny to vážně umějí

Musím uznat že by mě nikdy nenapadlo že Johnny a Alan umějí zpívat a to přitom zpívají táák nádherně.... ale i všichni ostatní herci měli skvělý výkon a celově je to (i když je to poněkud dost velkej krvák) můj totálně nejobl film.... *1*
11.4.2011
Ani (anonym)
+1

kdo?

Ahojky, mam takový dotaz, nevíte plsky, kdo hrál Lucy? *4*
14.7.2010

Re: kdo?

co takhle se podívat do sekce: "hrají"... *1* Jayne Wisener
18.7.2010
Ta hrála Johannu... *3*
18.11.2011
monicagranger (anonym)
-3

ghghgfhgf

NÁDHERA!!!*14* Když jsem se na to podívala, neměla jsem slov!! Johnny válí. *14* *1*
4.10.2009
Anezka (anonym)

Alan Rickman

chci se zeptat v tom filmu to doopravdy zpíva Alan rcikman no trošku co tma zpíva?:Dnejlepší herec *14*
18.9.2009

Re: Alan Rickman

Samozřejmě *4* Všichni herci co zpívali zpívali oni sami *4*
20.9.2009
sweeney sparrow (anonym)
+2

jo zpival *4* zpival tam treba to pretty women s johnnym *4* *3* *14* *14* *3* *4*
14.12.2009
Good píseň: Pretty woman
Alan: ........... I think a shave.
Johnny: The closest I ever gave. :D :D
Alan: You´re in a merry mood today, Mr. Todd?
Johnny: Tis your delight, sir, catching fire from one man to the next.
.......................................................................
Skvělá písnička!!!!!!!!! Miluju to Johnnyho pískání :D
29.12.2011

Tos nepoznala jeho krásnej hlas? Samo že to zpíval on, kdo jinej... *1*
11.4.2011
BARA (anonym)
-3

DOKONALÝ

MOC KRÁSNEJ FILMEK AKORAT TEN KONEC BYCH TROCHU POZMENILA:D ALE BURTON MA SKVELY FILMY A JOHNNY NO TAK TO JE JASNY... *3* *14*
30.8.2009

NEJ

Tohle je prostě suprovej filmíček.Ale je škoda že Johnnyho na konci zabijou.Ale jak tam zabije toho holiče,jak ho umlátí tou konvicí,nejvíc super.Ale jak tam dělaj z těch lidí ty masový bochánky no to je fak nechutný.Jak v tom sklepě jsou nařezaný ty prsty,a jak je ten kluk najde v tom bochánku.No fůůůůůůůůůůj.A jak pak zabije tu ženskou v tom sklepě a pak zjistí že je to jeho žena.A pak ten kluk jak ho zabije.Skončilo to .špatně,ale fakt bombovej filmíček *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
16.8.2009

Re: NEJ

Jo a jak Johnny uměl krásně zpívat.Mám všechny písničky z toho filmu stáhnutý v mobilu.
16.8.2009
tereza (anonym)
-1

Re: Re: NEJ

Udělala by sis na mě chvíli čas a poslala mi hudbu z toho filmu na mail? Nebo stránky kde bych ji mohla stáhnout. Byla bych ti moc vděčná!
2.4.2010

Já mám taky všechny v mobilu a teď už tam mám i ten film *3* *3* *1* *1* *14* *14* *14* *14* *14* I love it *14* *14*
2.5.2010

To já mám všechny písničky v mobilu, na CD a ten film mám taky a to v angličtině i češtině (ovšem v češtině jsem se na to ještě asi nikdy nepodívala). Je to vážně super film a důvod proč jsem se na něj kdy podívala byl Alan Rickman co ztvárnil soudce Turpina....
11.4.2011
Já se na film dívala kvůli Johnnymu a Heleně... a taky Timovi Burtonovi :D
18.1.2012
« Novější 1 2 3 4 5 Starší »
Tento formular nevyplnujte!!!
Jmeno:
Email:
Text:
povolené tagy

Přidej příspěvek

píšete jako anonym, chcete se přihlásit?
Opište kód z obrázku: Kód je nečitelný, ukaž jiný
Přihlášeným uživatelům se kód nezobrazuje.

Proč se registrovat:

• nastavte si vlastní ikonku (profilovou fotku)
  • systém si pamatuje vše co jste četli
  • máte možnost přispěvky později upravovat
  • Vámi vložené odkazy jsou aktivní (klikací)
  • možnost sledovat své příspěvky
  • nemusíte opisovat kontrolní kód (captcha)
  • jako přihlášený lze psát také anonymně
  • přihlásit se - registrovat se

Profesionální monitoring
serverů
zajišťuje SiUX
Monitoring serverů
Copyright © 2002-2012 OSOBNOSTI.cz, ISSN 1801-5131, Reklama - Kontakt - RSS (2.0)
Publikování nebo šíření jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu je zakázáno.
REKLAMA