Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nikde jsem se nedočetl,že by invalidé nesměli do vězení, kromě toho i ve vězení je lékařská péče, konečně diskutér,který připomněl klistýr a chinin ze Švejka měl pravdu, ale " igelitka " se šustivými papírky má také své kouzlo, možná se za něj zaručí nějaký motogang, stejněmu to v tichosti " vyjde ", ale je to dost nákladné.
  • „Macuna?“„Zde!“„Klystýr a aspirin! - Pokorný?!“„Zde!“„Vypláchnout žaludek a chinin! -Kovařík?!“„Zde!“„Klystýr a aspirin! - Koťátko?!“„Zde!“„Vypláchnout žaludek a chinin!“
    A tak to šlo, jeden za druhým, bez milosti, mechanicky, řízně.
    Dr. Grünstein se podíval na nový přírůstek. "Co vám schází?" "Poslušně hlásím, že mě bolí hlava!" "Aha, hlava," řekl k Janouškovi, "to máte náramně těžkou nemoc. Je to opravdu náhoda, dostat bolení hlavy v době, kdy je člověk odsouzen a má jít do vězení. Já myslím, že vás to musí strašně mrzet!!
    „Vypláchnout žaludek, chinin a klystýr!“
    Ještě za dvacet let budete křičet ze spaní, když se vám bude zdát, jak jste u mne simulovali. *8*
  • Jestli tomu dobře rozumím,spáchání trestného činu v době když jsem invalidní mi zákon zaručuje beztrestnost což by byla ta lepší varianta,zákon se dá změnit ale pokud je to jen infantilní výklad soudce,v tom případě si to žádá jeho okamžité odvolání a přezkum psychického zdraví daného soudce.Aby bylo jasno,proč se nezveřejní Janouškova zdravotní dokumentace ale pouze ke konkrétnímu stavu na základě kterého má tyto privilegia.Soudce dal jasně najevo neschopnost vězenské zdravotní služby a nejen to.Lidově řečeno,už mně naše zkorumpovaná justice seree.
  • Všichni invalidé otevírejte flašky a směle pijte třeba i za volantem.Invalidita vás ochrání a nebo je Janoušek jediný invalida nad zákonem.Tuto výsadu zatím mají jen vyvolení politici a to od dob revoluce.K zblití.
  • ivislo
    Jsem invalida. Podle článku tedy mohu pokud Janoušek nenastoupí trest, jít a beztrestně udělat trestný čin. Dobrá přejedu Janouška.
  • a láska zase jednou zvítězila nad lží a nenávistí ! Ale to jen díky tomu, že máme štěstí a žijeme ve spravedlivé společnosti. Příště vám řeknu třeba tu o pracovitých vandrácích. Dobrou noc, děti !
  • Na televizních záběrech svižně zvládající schodiště je invalidou.V době havárie byl před nebo po operaci hlavy?Bez ohledu na to měl s hlavou potíže jak před,tak po operaci.Jak tedy mohl řídit automobil?Který doktor ho prohlásil způsobilým,měl by být trestán spolu s ním.A k tomu ještě chlast.Když si pomyslím,jaké důkazy musí osoby se zničenými klouby soudům předložit,aby se stali invalidy,je mi u Janouška skutečně šoufl.Jak je to u VIP osob jednoduché.Znalci a pojišťovny,buďte objektivní.Hlavně k chudým.
  • Zavřít, v muklheimu může pomáhat ostatním invalidům, třeba vozit na vozících kolegy, co nemohou na nohy, nebo se belhají o berlích.
  • Jestli byl cíl tohoto článku brutálně mě nasr..t , tak se to povedlo!!!
  • Takže všichni invalidé jsou beztrestní? WTF? Jediněj opravdovej invalida je asi mozek pana soudce!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit