Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pryč z EU a to co nejdříve. A je s podivem že ti co nadávají na dikaturu SSSR podporují
    EU. Obě to jsou stejná totalitní svinstva. Zde je pár perel z úst EU vládců.

    Martin Schulz: K Brexitu: „Není filosofií EU, aby dav rozhodoval o svém osudu.“
    Herman Von Rompuye:
    "V EU již nesmí být místo pro slova jako národ a vlast ve smyslu národním. Nová Evropa musí vymazat tyto pojmy ze slovníku.
    Německá politička za stranu zelených Stefani von Berg: "Jsem toho názoru, že během 20, 30 let už Němci nebudou tvořit většinu v našich městech. A chci vzkázat všem – je to dobře!
    Lidi proberte se už. Migrace je řízená invaze a vedení EU patří na šibenici za vlastizradu
    • Mám jiný názor. Tak jako ve 21.století nelze dělit naši zemi na jednotlivá samostatná a uzavřená knížectví, tak ani nelze očekávat, že by naše země s počtem obyvatel srovnatelným s velkým Londýnem si mohla "hrát" na nějaký střed světa. Nezapomínejme, že kam jednou vkročí noha ruského vojáka, tak podle jejich mentality je ruská země. A Putinova věrchuška touží po tažení směrem na západ, alespoň do míst kde už byli. Nezapomínejme, že to nejsou hospodáři, ale nájezdníci.
      Naše místo je v jednotné Evropě. A srovnávat EU a SSSR může opravdu jen člověk neznalý nebo podplacený.
      Je třeba si uvědomit, že my obyvatelé evropských zemí jsme Evropané, spojuje nás tradiční anticko-judaisticko-křesťanská kultura, civilizace a dějiny. Je třeba přestat se hádat a uvědomit si co nás spojuje. V opačném případě se staneme snadnou kořistí, zájemců je kolem dost.
      Pokud jde o myšlenku "řízené imigrace", je třeba se ptát "qui bono". A to by rozhodně neprospělo představitelům EU. Ostatně EU nemá žádné "vedení", to je ve východních despociích, jak je terminus technicus v právní nauce. Naopak je třeba Evropu sjednotit, to neznamená "centralizovat". A především zajistit společnou obranu svých hranic proti vetřelcům.
      • vanhorne
        "terminus technicus v právní nauce"
        Za kazdym svinstvem najdes smejdy kteri ovladaji "pravni nauku".
      • Výborně!Pravděpodobně jsi vyhrál :Blábol dne!Na to jsi určitě přišel(přišla)v kavárně s kamarády?!
  • Můj kamarád strojní inženýr když utek po roce 1949 do Kanady tak musel podepsat že bude makat v lese a na žádné dávky nedosahl a to bojoval za V.Británii ve 2sv.válce a uměl perfektně anglicky a nikdo se ho neptal a že by tam začal tahat zvyky z Čech a ještě násilím přesvědčoval že jsou správné tak by asi jel rychle zpět
    .Takže buď budete dodržovat naše zákony a makat a ne jen pést kebab a vyžírat dávky nebo se seberte a mažte domů a to platí nejen pro vyznavače Aláha ale i pro Slováky,Rumuny,Bulhary a Ukrajince apod.Nedávno předseda hospodářské komory na dotaz proč zaměstnavatelé nedovezou místo Ukrajinců Španěle apod.tak tvrdil že by jim tu byla zima,zvláštní je že v Německu jim tytéž klimatické podmínky nevadí.Si prostě z nás dělají erdel.
    • Španěl by za ten plat ani nevstal a nepracoval. Z toho, co tady dostane jako plat, by chcípnul protože není zvyklý žít z tak mála. A stejně jsou na tom i slimáci.
      • Tady by to šlo, pokud se neproserou finance v politických volebních kampaních. Ty jsou totiž daleko vyšší, než se přiznává, protože dary a černý prachy od sponzorů a bossů jdou jinými cestami. ASi nezbývá, než revoluce. Pakáš politická si nic proti sobě neschválí.
  • A máme tady další návrh na Kulturní dědictví UNESCO... *15* Když je sem EU nesmyslně pouští...
    • S porodností 1,5 u nás i v Německu je to stejně jedno protože za pár let už se nikoho ptát nebudou a to je hlavní příčina krize našeho světa jak ho známe.Aspoń že mame mnoho feministek vzdělaných na sociálních školách a určitě jim vysvětlí že dělají něco špatně jo pak je taky obřežou ale přímo u krku. *1*
  • A slyšel jsem že širokou tradici specifického využití akvaparku migranty ze středního východu ochutnali už i v Kanadě.... Holt kdo by nestal o kulturní obohacení ;)
  • Jsem pro ať to TVRDĚ TRESTAJÍ, ale TAKÉ TAK mužskou obřízku STEJNÉ SVINSTVO vypatlaných věřících!!! JO na to němci, už koule NEMAJ říct jen půl slova proti židovi...!!!!
    • Jistě, s výjimkou případů, kdy je mužská obřízka indikovaná lékařským důvody. Anebo když se to někomu "líbí" a dá si to udělat v době, kdy už je svéprávný.
  • Jsou to náboženská paka jejichž zvyky a zákony se nehodí do 21. století. A taková paka sem tahá ta blbka Merkel.
    • přééééésně, Merkelová je makrela

      vivat Lavrov






      YEAH !!!!
  • WTF co se to sem pouští za dementní pakáž, tohle snad ani neni možný.
  • Vymývání mozků je dováděno do absurdity. Na Spektru budou dávat prý dokumentární pořad o tom jak tyto novodobé kobylky tahly do Evropy.
    Asi budu muset rychle napsat Orbanovy a emigrovat dokud je místo. *10*
  • Aby tak nakonec neobřezali Makrelu. *15*
  • Migrace je jako rakovina,ktera nás rozezere zevnitř. Evropa je v (.) Díky bezkulakum eu a hlavně danke Mutti. Du bist Fekete Pina!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit