Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hmm Viktor Porošenko.
    Kdo to je? Je nějak příbuzný s tou naci kreaturou p. prasečenkem, co?
    • To je ten co vede hrdinnou vládu z Kijeva a stále místo řešení brečí. Jednou volá: západe dejte nám zbraně, podruhé: západe tedu EU,dejte nám peníze, potřetí: západe oni nás bijí uvalte na Rusko sankce, počtvrté: EU,dejte nám plyn a ropu jinak nám bude zima.........a tak stále dokola. Je vidět,že si Jacefňukem ví rady v každé situaci a jsou silná dvojka.
    • Retivyj porosjonok (Ретивый поросёнок) = Horlivý prase.
  • Jediným řešením, jak ukončit nepokoje na východě Ukrajiny, zůstává podle ukrajinského prezidenta Viktora Porošenka mírová dohoda z Minsku...Jediným řešením je osvobodit zpět Ukrajinu právě od fašistů a od těch co ji vytunelovali, desítky let korumpovali, totálně rozkradli i zadlužili, včetně některých členů i minulých vlád a co pod uznáním "legálnosti nové vlády" od USA a EU rozpoutali neskutečný chaos a krveprolití vlastních již už i tak okradených a zcela zoufalých občanů, tyto viníky postavit před soudy, jak mezinárodní, tak i ty ukrajinské a potrestat..! Rusové Ukrajinu ani Ukrajincům jejich zemi nevytunelovali, nekorumpovali ani nezadlužili, Ukrajinu rozkradli ukrajinští oligarchové, zahraniční lobbysté.. a všelijací jiní darebáci na úkor občanů, kteří přesně tohle chtěli řešit na "majdanu" ,kam ze zoufalství a touhy po spravedlivější systémové změně přišli a ani ve snu netušili, jaká banderofašistická prasárna i s přispěním EU i USA co tam už měli naplánovány své, kapitálové plány na "privatizaci" se pak všechno krutě otočí proti nim samotným..a EU i USA se nyní samozřejmě kroutí, protože jsou do toho taky až po uši, jako uličníci namočení i se svými politiky a sakra moc dobře to všichni vědí a proto se snaží najít viníka, na kterého by to moc rádi všechno naházeli s tím, že oni nic, oni jen muzikanti co za nic nemohou, oni jen prý "radili" a půjčovali cizí peníze co zas samozřejmě v "něčem a korektně" vzali-ukradli svým občanům v Evropě i USA... !
    • Primitivní, bolševický fanatismus lze vyjádřit i jednou větou,myslíte že ty vaše stupidní,rudé romány někdo čte?
  • Porošenko se jmenuje Petr, ne Viktor. On a Jaceňuk jsou vlastizrádci ve službách cizích zájmů.
  • zaprodanec ,vrah a fašista porošenko bude jednou viset
    • Zaprodanec jsi ty a budeš za to viset. *12* *12* *12*
      • Pozor, aby ses ve svém zanícení rovnou nepos.al
      • Dej si obklad na hlavu a přestaň vyhrožovat!!!!
        • No, aby ses nedivil, nějak vám za těch 25 let otrnulo a myslíte si, že už jste z toho venku? *12*
  • Je opravdu zarážející co všechno je pravicová svoloč schopná překroutit. Lži, lži a znovu lži. Oni jsou snad schopni zpochybnit i den vlastních narozenin. A na takové lži a podvodu se odehrává politika USA.
  • Ukrajinské ozbrojené síly neustále shromažďují vojáky u Donbasu. Zajímavý je, že vždy po prohrané bitvě je ukrajinské vedení ochotno o5 dodržovat příměří. Stejně jako na podzim když hrdinní domobranci zahájili ofenzívu a kyjevšisti kvapně ustupovali, tak najednou Kyjev přistoupil na příměří a na jednání!!!
    • vždy to byl ,ale ze strany kyjeva jenom podraz,seskupení armády a znovu zaútočení,oni žádný mír nechtějí
      • Ano a ukrajinci zaútočili sami na sebe,bože ten váš ruskej vlezdoprdelismus už dosáhl vrcholu,jste aspirant na pako roku vy rudej průjme.
  • Nezlobte se, diskutující, mám dotaz- tady je sraz pacientů z Bohnic a několika psychiatrů? Ty duševní výrony na Putina snad nikdo nemůže myslet vážně?
  • Soudruh Porošenko, stejně jako jeho US soudruzi ze země neomezených možností rádi zapomínají. V Kyjevě byl proveden násilný puč proti demokraticky zvolenému prezidentovi. Tento puč naprosto evidentně připravovali a organizovali právě soudruzi z oné země neomezených možností. 5 miliard US dolarů, které nacpali do této černé díry ( tedy do všelijakých pochybných organizací a individuí) sami US soudruzi přiznali. Když lidé z ostatních částí Ukrajiny, než z Kyjeva a okolí , v referendech jasně dali najevo, že s "demokratickým postupem "a la USA v Kyjevě nesouhlasí, v konci Krym byl rád, že se utekl pod záštitu Ruska, ostatek Východu Ukrajiny vyhlásil nesouhlas s praktikami z Kyjeva a vyhlásil nezávislost na zřízení, které pokrytečtí demokraté ze Západu nainstalovali v Kyjevě. ( mimochodem tehdy Rusové chtěli, ať problém řeší OSN- bezvýsledně, tak dnes je tzv. demokratům z Majdanu OSN dobré?). Vrchol všeho jsou násilnické akce takto vzniklé junty z Kyjeva a genocida obyvatel vlastní země. Nevím, čemu se dnes tento soudruh v Kyjevě diví, že se tyto části brání proti zločinům zřízení, které vzešlo ze zločinných akcí na Majdanu. Zdá se, že pro leckteré lidi je těžké pochopit, že jestli v 68 roce vojska Varšavské smlouvy pod vedením SSSR provedla okupaci Československa, a minimálně od roku 89 organizace státního terorizmu z USA provádějí daleko horší akce, pak pro normální lidi je to stav hodný odsouzení v podání soudruhů z USA, stejně tak jako byla okupace z roku 68. Rozdíl je ale v tom, že soudruzi z USA se snaží maskovat svoje činy zneužíváním pojmů demokracie a lidských práv. O to jsou tito Západní soudruzi horší než ti východní. Takže to vy rádoby antirusové máte v hlavě až tak "vytunelováno" propagandou režimu po roce 89, že nejste schopni ani tak elementárního úsudku ?
    • jdi si zasírat těma rudejma srajdama jinej chat,myslíš že to někdo čte
      • je vidět,že to čteš banderovská špíno *1* ,i na tebe dojde,až tě lid chytí,neboj se...na každé prase čeká kalafuna
      • Z toho, že ty nezvládáš delší text, nemůžeš usuzovat, že ani ostatní neumějí číst.
  • Havlistická chátra pohřbená pod tunami červených mínusů blábolí zcestné nesmysly.
    Výborné počteníčko k večerní kávičce *3* *14*
    • Kyvadlo prozradilo odkud mínusi přicházejí. Ze sídla KGB na Lubjance.
      • Jeff napsal: "Kyvadlo prozradilo odkud mínusi pricházejí. Ze sídla KGB na Lubjance."

        Odkud přicházejí mínusy nevím a mínusi jak by smet *1*
  • Ukrajinský prezident se tváří jako miluša papuša a obviňuje neustále druhou stranu z nedodržování dohod. On je jen vykonavatelem Boží pod taktovkou USA.
    Dejte východní Ukrajině to co chce, tak jako to chtělo Slovensko - samostatnost a suverenitu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit