Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Poslouchal jsem zpravodajství ČT ! Snaživej Velíšek tam podal opět skvělý výkon protektorátního politologa ! Jakým právem za takové žvásty musím povině platit !
  • Já rozhodně nechci násilí na východě Ukrajiny obhajovat, ale pokud někdo od stolu spustí a financuje geopolitické hrátky ( a Rusové to určitě nebyli ) aniž je schopen domyslet důsledky, pak je nejenom za blbce, ale má na svědomí vše co se tam děje. Neomluví to sebehysteričtější propagandou.
    Vono tam totiž žijí lidi, žijící svoje životy a možná je jim šumafuk nějaká politika, nebo jaká vlajka vlaje na úřadě, pokud mají práci a slušný život. Jakmile se jim na toto sáhne, nastává problém.
    Ťěžký průmysl na Donbasu je existenčně spojen s Ruskem. Ukončení otevřeného obchodu s ním by byla pro místní katastrofa. Oni dobře vědí, že směrem na západ nemají exportní šance a restruktualizace průmyslu pod západními korporacemi bude nejenom zdlouhavá záležitost ale i bezperspektivní. Uhlí, to samé. V Evropě není zájem ( viz OKD ). A v Donbasu je horníků násobně více. Je to oblast, která by zažila skok do ekonomické katastrofy. Navíc teď moc dobře vidí, že z EU ani USA se žádné závratné balíky peněz nepohrnou.
    Tak se ptám.
    Věděli ti, co toto v Kyjevě spustili alespoň základní informace o Ukrajině? Obávám se že vůbec. Vypadá to tak, že geopolitické šachy se ze strany západu snaží hrát naprosto diletantští psychopati, kteří si řeknou "uděláme první tah a pak se uvidí".
    Je to děsivá představa, ale bohužel asi pravdivá. *13*
    • Už jste od USA viděli něco,co by ve světě pod jejich velením neskončilo průserem?????? Už by si měl Chack Noris dát pohov,tohle fakt nezvládl
    • Jsme to my Češi ale bystrý a chytrý národ. Všechno víme a všemu rozumíme.
      • Jako nic ve zlém, dle "hloubky" vašich komentů vím že reakce jsou zbytečné, ale udělám výjimku.
        Nikdy jsem se o Ukrajinu nezajímal, vůbec jsem netušil že tam žije 8 miliónů Rusů, ani to že ekonomika hlavně jihovýchodní části je téměř výlučně závislá na otevřeném obchodě s Ruskem, nemá šanci najít odbytiště na západě.
        Na tyto věci jsem přišel až postupně, díky událostem na Ukrajině.
        Teď mě napadá jenom jedno. Ti, co to v Kyjevě spustili to věděli? Pokud ano, strašně rád bych viděl scénář, jak si vývoj vlastně představovali. *7*
        • ... vývoj jednoduchý ... svobodná Ukrajina zarazí dodávky do Ruska ... následně bude rychlé vyrejžování surovin ... pak nebude odbyt a zavře se to jak na Ostravsku .. a hlavně Ukrajinu zadlužit ... kdepak je dneska asi Zlatý poklad Ukrajiny *1* *1* *1*
          • Ale tomu rozumím, jenomže oni si mysleli že si to lidi nechají líbit? Víte něco jiného je, když země není na pokraji bankrotu. Jenomže Ukrajina je. Životní úroveň je nízká už teď a takovýto scénář značí skokový propad do bídy. To, co se děje teď je jenom náznak toho, co se bude dít pak.
        • Tak to jsme dva....
  • Jede se jen podle amerického scénáře-pod záštitou demokracie vpadnout nebo nastrčit,zmanipulovat,rozdělat ohýnek,odstoupit do povzdálí ať dílo dokončí kmenové války a pak následně humanitárně bombardovat. Mezi tím vším nastrčit loutky a v případě nespokojenosti je přestat plácat po zádech a zdiskreditovat.
    To být Hulíwůd
    • Přesně tak. Podezřelé mi připádá reakce Zemana , myslím že ted jsme pro smích celému světu a to i EU.
  • Raději pohovoř o Kyjevském scénáři. Menšina ( v počtu občanů Kyjeva) prozápadních
    nadšenců se dostala k moci po vlně teroru stávek a rabování. Svrhla prezidenta a dosadila
    svého. Starý se funkce nevzdal a Ukrajinská ústava říká že je pořád prezident.
    Bez voleb se změnila orientace země na EU - puč za bílého dne!

    CIA takto pracovala dříve v Chile když svrhla levicového prezidenta. Pořádala stávky - jedna
    je zvláště zajímavá - stávka tzv. hladovejch občanů. Dojemná scénka ve které ženy
    s talířema v rukou dojemně řvou hladem protivládní hesla.
    Pak se profláklo že šlo o paničky tamních boháčů zapletených do Západního puče.
  • Rasmundsen = Hitler
  • Pri cteni nekterych Clanku se Clovek musi stydet za CECHY.To je Vzdelani na Urovni 10 leteho Ditete.Mladi jsou /ne svou vinou /dusevni CHUDACI.Je mi jich moc lito.
  • tomascech
    Měl by si hlídat islamizaci svojí křesťanské země spíš než hledět na Ukrajinu. V Dánsku totiž rostě mešita za mešitou a slimáci pomalu tvoří desetinu populace. Bravo Rasmusen a EU!!!!
  • Inu agenti CIA a NATO za pomoci placených agentů z pobaltských států zorganizovali mejdan na Majdanu.Tam se k tomu přidali ukrajinští fašisti, a dosáhli toho, že Ukrajina přišla nejen o Janukoviče,(žádná škoda), ale i o Krym a to je pro NATO škoda nenahraditelná.Nyní neví kudy kam, protože se jim top vysmeklo z rukou.Inu pořád platí:"Kdo seje vítr, sklízí bouři"!Je fakt, že Amíci tuhle bouři neustojí, mají pořádně v kalhotech!
  • Nedávno jsem se dočetl, že povolání záloh v ČR se prodloužilo na 60 let. Bavil jsem se s kolegou z práce, který je velmi protiruský, vše by bombardoval, atd. ,ale na moji námitku, co mi staří kozli cca 53 let budeme v té válce dělat, a že by jako jeho syn, kterému je 18. mohl teda tu republiku bránit, to už nechtělani slyšet. Prý profesionální armáda. Na děti nešahat, my máme ten správný protiruský názor, ale ať to vybojuje někdo jiný. Tak jsem si řekl, že sice mám brannou povinnost, ale pokud budou doma ležet valaši, kteří možná dobře pálí na figurky v intern. hrách, ale neumí ani pochodovat, natož vzít zbraň, já nikam do války nejdu. Poštu nepřijmám, nikam nejdu, kdyžtak uteču. Za Majdanisty nebojuju.
    • To jsou ti blbečkové, co toho nakecají a sami nezvednou ani muskulus gluteus maximus ,aby tehdy vyšli před Strakovku i Parlament a vládu Nečase a Kalouska vyrazili a tak zamezili prohlasování církevního megatunelu a jiný rozkrádačkám. A co se týče války, tak by zalezli do sklepa a akorát by drkotaly zubama. , ale jinak řvou jako vzteklá myš na medvěda.
    • Vážení, co mi tady klikáte mínusy, přiznejte, kolik z vás má modrou knížku a kolik z vás by se opravdu přihlásilo k obraně země. Ne kecat v pražské intelektuální kavárně, jak by se mělo tomu Rusku zasolit. Naše armáda je na Ho*no, jak řekl ten Rasmussen, co tady byl. Tak kurňa, kde jsou ti dobrovolníci na ruskýho medvěda? Nepotřebujeme poraděnky, politology ani jiný zm*dy, ale vojáky. Kde jsou? *1*
    • Nikdo se nás na vstup do NATA neptal, udělali to o nás bez nás, naše věrchuška, tak ať si tam jde bojovat. Všichni co do toho NATA chtěli a v čele může jet hradní Švejk, také na vozíčku, jinak by tam nedošel, Ivanka zaskočí za paní Mullerovou, když Virotik tolik touží si zabojovat a asi nedá pokoj , dokud mu to neumožníme na jeho vlastní oči i nohy. Už to ukázal v Srbsku, humanitárně bombardoval s Havlem v tandemu, to si nedovolil ani gigazloděj Klaus a nyní opět nabádá NATO - Rasmussena, k útoku a tvrdým zásahům na Ukrajině,. . Nějak v tom opojení z C2H5OH zapomněl, že Srbsko byla muší váha na rozdíl od ruského Medvěda a zbraně jsou nyní o 100 tříd výše a třetí světová za humny, protože USA a NATO porušily dohody Reagana-Gorbačova a obklíčily základnami NATA Rusko, což by si USA nenechaly líbit také. .

      A toto nám tu vládne, žádný rozdíl mezi Hradním Švejkem a Kárlem von Sajrajtem z Bilderbergu. Oba bojovníci na slovo vzatí, ale semi za pecí. Do prvních řad s nimi, on je ten militarismus přejde. Pokud přijedou zpět v cínové rakvi,, jejich problém, neměli strkat nos do toho, co USA a NATO sami zcela vědomě zpískaly, díky krizi a jejich astronomickému zadlužení. Nikdy to jinak než válkou neřešily a zase do toho chtějí namočit Evropu a sami budou jen radit a dívat se za vodou, jak se tu vybíjíme a budou dodávat svoje zbraně, aby si snížili svůj dluh. Vládnou nám naprosto nezodpovědná j-elita. To by i ten český Avatar , kdyby byl dnes na Hradě, měl více rozumu než Zeman.

      Referendum a vystoupit z NATO, neutralitu jako má Rakousko. Dokázali si ji uhájit i za studené války, protože nejsou s prominutím předposraní jako my a nemusí se pořád jako malá země do něčeho míchat a ještě neustále vyřvávat , jako vzteklá myš.
      • A co ve Varšavský smlově? Tam bylo referendum Hňupe?
      • oprava - sami
  • 18 letý student z Ukrajiny přijel do Kyjeva na majdan pro peníze. Nabízeli prachy, tak jel, než studovat nebo pracovat, lépe být na majdanu. "Bojovníci" na slovo vzatí. A kdopak je platil:?

    https://www.youtube.com/watch?v=SzcCttN72Yg
    • takže přijel na mejdan. *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit