Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Turecko a Ukrajina, poslední hřebíčky EU a to je cajk. Jen tak dál soudruzi z EUrosojuzu... *15*
  • "Taků fígu!" se říká na Slovensku.Nespolehlivém komediantovi, který s nimi bude hospodařit jak líný Řek? výrazně levněji přijde elegantní žiletkový plot.Opatřený symbolem že je pod napětím.A tečka.Respektuješ?Přežiješ.Natáhneš ráfy? Nic se neděje.Všude na světě není cizí vetřelec na vlastním území trpěn.A tady si jako svoloč myslí že bude házet kamení odhalovat se do pasu ..... a co my jako s tím? Jako zpestření adventu dobrý, ale jako nátlak - směšné a žertovné.
  • zase bude EU cpát peníze do bezedné žumpy a na h...v.n.o.!!!
  • A je je, zase je tady ta smradlavá špindíra Simona.
  • Uprchlíci a Rusko přibližují Turecko k Evropské unii
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Špatně.

    Evropska unie se premenuje na Turecko.
  • Multi-kulti v Německu:

    https://www.facebook.com/stopimigraci/videos/916751298414309/?fref=nf
  • Tam kde je čubčí teploprase Semjon Gayínek je diskuze??? Nevšiml jsem si!!!
  • Je to otevřené přiznání a důkaz, jak je celá EU "politicky korektně" pokrytecká, zrádná, impotentní a zranitelná, při neschopnosti si umět ochránit vlastní hranice s darebáckou ochotou slíbit raději vychytrale Turecku všechno možné.. a použít na to zrádně i peníze ukradené vlastním občanům, jako výpalné z jejich zemí, do úplně cizí země, čemuž se normálně říká tunelování..a zcela jistě by jen u téhle částky i jiných ústupků..do budoucna nezůstalo a ani počty dalších "běženců" v desítkách milionů by tohle nevyřešilo. Od Turků se rovněž nedá čekat, že budou za nějaké sliby "členství v EU" atd.., tak naivní a hloupí, že si ze své země nechají udělat velmi nebezpečné odkladiště, totálně nezvladatelných i neslučitelných "běženců", pro celou Evropu s tím, že i oni by už velmi brzy nebyli rovněž páni vlastní země, protože "tito" by je prostě destrukčně převálcovali úplně ve všem a to doslova a do písmene !..Evropa a tedy i Turecko.. se v zájmu vlastního pudu sebepřežití musí naopak pragmaticky spojit v tomto i s Ruskem, které přinejmenším až po Ural..patří do Evropy rozhodně víc i přirozeněji, než zámořská USA se svým nenažraným vývozem "demokracie a svobody" tzv. na cizím a hlavně na úkor jiných .. protože každý samostatně, to prostě ani nevyřeší, ani nezvládne. Tyto problémy se musí řešit v místě vzniku a hlavně za pomoci těch domácích lidí, co nyní místo obrany a budování vlastní země, utíkají všude možně, s cílem přijít tzv. k hotovému a kde se akorát nezvratně a nekontrolovatelně dál semení a vykrádají sociálky občanů v jiných zemích, čímž vzniká chaos, nenávist, strach, kriminalita neslučitelných i neslučitelného proti zatím ještě domácí většině atd....
  • Pokud se Turecko stane členem EU ta je to pro Česko další důvod odtud zdrhat.Všechny lumpy,kteří nás zatahli do EU a NATO je třeba při revoluci odporážet na katovských mučírnách za vlastizradu národa Čechů s bezbřehou krutostí..
  • Velký omyl! Všechno je jinak. Sbližování se Turecka a EU je nesmysl. Čas ukáže, jak mnozí, když vůbec nepřemýšlí, o to více toho o ničem nakecají.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit