Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ano, stále stejný postup, nemocnice se zrekonstruuje, vybaví drahými přístroji, pak se provede odliv prostředků nebo jejich pozastavení od soukromých zdravotních pojišťoven, které spravují pouze a jen veřejné peníze, a nemocnice je rázem v červených čislech, následuje propouštění, instalace ředitele debila a vše je připraveno k privatizaci. Odcházející personál je zachytáván připravenou sro, nadbytečný majetek do jiné vos a za pět šest let leží miliardový byznis u nohou bez jedinné vložené koruny. A pak se otevřou stavidla zdravotních pojišťoven a naleje se kapitál rozběh lukrativních činností.
    Jeden ze státem organizovaných zločinů. Je zvláštní, že sociálka nebo důchodový systém je plně v roukou státu. Bude to tím, že dávky jsou dány taxativně a celkem přesně a jejich příjemců jsou miliony, což je pro ty veksláky moc práce.
    Ač se to nezáda, příjemců plateb za zdravotní péči jsou také miliony,ovšem ti je nevidí, dostává je pár desítek subjektů. Pokud by každý z nás měl svou zdravotní knížku a na ní na jedné straně úkony a na druhé přesné částky za ně, tak by to tu chátru ani nenapadlo.

    Stát je spolek organizovaných zločinců, je třeba volit pouze osoby a strany, které nikdy nikde zvoleny nebyly, uvést stát do právního řádu a pořádku, kde je právo logické a srozumitelné. Následně zestátnit veškerý majetek nabytý politiky a jejich rodinami od roku 1989 nad rámec jejich přiznaných výdělků, u rozdílů vyšších než 5 milionů uložit doživotní tresty.
  • Tak to je přímo hnus.
    Napsal jsem svůj komentář asi před 10minutami a nevidím jej.
    Psal jsem velmi korektně, jenom na zamyšlení.
    Ctil jsem hodnoty národní, lidské a vyzýval jsem k míru mezi lidmi ale také k opatrnosti nad důsledky našich špatných činů.
    Ale to se cenzorovi nelíbilo.
    Je to špína, jak se cenzuruje názor lidí
    FUJ TAJBL
  • http://aeronet.cz/news/prosba-o-pomoc-v-nelehkych-casech/

    prosba, podpořte jedinou nezávislou TV
    • *3*
  • Když si to necháme líbit?
    • To je věta,která říká vše !!!!!!!!!
      Když si to necháme líbit?
  • Není se čemu divit,když je ministrem zdravotnictví neschopný a navíc mentálně nemocný člověk, kterého více zajimá zákaz koužení v hospodách,nežli jeho rersort.Běžně byli takoví neschopní ministři sesazeni,nevím,proč jej Sobotka ještě nevyhodil i stou jeho urnou.
    • Protože je schopnější než ty.Když nevíš co dokázal tak sem nepiš hlouposti.Něco si přečti o léčbě rakoviny v Ostravské nemocnici.Že by byl mentální o tom nic nevím a že jsem tam ležel dva měsíce.Zatím tam nebyl nikdo lepší.
  • to se cucá ze státního, co? *12*
  • Všechno jste sv..ě, co od války budovali po generace naši rodiče zničili!!! Školství, zemědělství, vodohospodářství ... a teď budete kšeftovat s lidským zdravím!! Je my blujno!
    Doufám, že se vy "co by" miliardáři budete smažit v pekle...
    • Ruští kolaboranti se dostali po válce k moci a rudé bestie nás zotročovaly a drancovaly a devastovaly naši zem. A když se jim ten jejich komunismu pos.al, tak ty rudé bestie převlékly kabáty a pokračují v zotročování a drancování.
      • Nejsi ty náhodou ten teplej kretéén z redakce Tiscali, co si nechá říkat Simona..hi..hi..hi
        • je to on, multinick Semjon Tečka *15* *15* *15* *15* *15* *15*
        • ty s na to kápl, je to Semjon Gájínek, opět se tu tradičně pod různými nicky ztrapňuje *1* *1* *1*
  • Já znám jednoho majitele vesnické polikliniky v pohraničí a ten má roční zisk cca 30 milionů. *16* *16* *16*
    Všechno je ti tím, že ve státním se krade a krade. Peněz je tam dost. *16* *16*
  • Maxim Gorkij jednou řekl:"Člověk to zní hrdě!" Sice když se podívám na ty dva tak o tom pochybuji /i když stále tvrdím,že Zeman je nejmíň tisíckrát lepší jak Trautrnberk!"
    Víte a to je to moje "náboženství" ,že věřím v člověka i když v dnešní době je to opravdu
    HOROR ale člověk musí věřit ale ne v žádnou církev a muslimy obvzlášť ale opravdu v člověka jako v ČLOVĚKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
    https://search.seznam.cz/?q=Homo++Sapiens&oq=homo+sapiesn&sgId=k-1aDBIbz-U74JCvpvLouNwokSpjkGLjTn4MYGm7z7%3D%3D&thru=sug&su=c&sourceid=szn-HP&sId=Mytn2wG0F5MQYQzmLPRd
  • Rano jdete do nemocnice, kde vas odeslou do soukrome ordinace a ejhle , kde ordinuje manzelka lekare, ktery Vas tam posle.
    • Tak a teď by mělo následovat zamyšlení koho to štve, jestli vůbec někoho kdo s tím může něco udělat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit