Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jo to je ta Bílá, co léta propagovala Vasila Klause , aby pak podporovala Zemana a to je ten Renč, co natočil ten přiblblý volební klip v roce 2006 podporující komunisty z ODS. Tak na tomto příkladě je vidět, že je to tu jak na Sicílii, né- li horší. Jsou provázaní a to všechno kolem, jsou jen herecké výstupy a pokud by chtěl opravdu někdo dělat něco pro lidi nebo tuto zemi, tak ho znemožní v mafiánském tisku.
  • Budete se divit, ale zadarmo. Bohudík jsou na této planetě pořád ještě lidi, kteří pomáhají zadarmo. Já vím, pro spoustu lidí je to nepochopitelné...
  • Chválabohu toho primitiva tečku zablokovali, doufejme že na dlouho!! *14*
  • Tobě se líbila "Ženská za pultem", viď? Tak mrkni na Barandov, tam takový kusy dávaji - "Muž na radnici", "30 případů majora zemana" atd. Móc kvalitní materiál, škoda, že jsem na něj ani za komoušů nevydržel dívat ani 5 minut. *1*
  • No já proti romům tak moc nic nemám, lepší slušnej rom, než nějaký bílý hovádko. A mojí výhradní nickou je jiřik, to si zapamatuj, ti ostatní nicky antiblb, hmm a další jsou jen normální inteligentní lidé, na rozdíl od tebe, který si léčí mindráky z vlastní osoby rasismem. *12*
  • A co bys navrhoval mladý přihlouplý antisemito? Za každou raketku z Gazy na oplátku nanukáč? *1*
  • Jé, ještě zapomněl na buchvaldka, moučku a bohdalku za překrásnej, oduševnělej seriál "Muž na zadnici" *1* *1* *1*
  • Že ti ucvaknou toho minipindíka gayi tečko, víme že děláš mámu v gay klubu a naříkáš že tě to bolí.
  • Jak na to reagují fašisti z KSČ?
  • Zeman: Teroristy musíme zabíjet

    Musíme teroristy zabíjet. S takovým vzkazem ve středu vystoupil prezident Miloš Zeman před zahraničními diplomaty, s nimiž se setkal na Pražském hradě, aby je seznámil s prioritami české zahraniční politiky. Musíme zabíjet teroristy a teroristou je každý, kdo úmyslně zabíjí civilisty," řekl Zeman asi 130 pozvaným hostům. ”Je jedno, jestli jsou součástí al-Káidy, Tálibánu, nebo třeba Islámského státu.
    Na židonacisticky teroristy v židostánu v okupované Palestině Zeman zapoměl ? Zfanatizovaná židozvěř tam zcela beztrestně Palestince vraždí , masakruje ženy i děti ! Pokud je terorismem vraždění civilistů , pak by měl být páchnoucí vřed nacistický židostán v Palestině vymazán z povrchu zemskyho , židozvěř vystřílena a židoesesácký dobytek Netanjahu , který je za masakry Palestinců zodpovědný , by měl viset na šibenici !
  • Ten co tady píše pod nicky jiřík, antiblb, Hmm atd kterému říkají tečka je prazvláštní tvor beze cti a hany, určitě nemá inteligenci jako průměrný člověk, nechat se tady urážet a zesměšňovat od všech diskutujících už nejmíň rok svědčí o tom že je to člověk čtvrté kategorie bez jakýchkoliv kladných rysů, který by se hodil jen na čistění klozetů na veřejném WC, prostě duševní ubožák každým coulem, je s podivem že takováto nula se naučila používat PC a klávesnici, je možné i to že je tento polointeligent nesvéprávný.Ještě by bylo jedno vysvětlení a to že je Rom, ti totiž neznají stud ani se neurazí.
  • Antiblbe, hlavně, že ty stíháš se svojí intelYgencí úplně všechno, viď !? Ty knížky, do kterých jsi údajně nahlížel za totáče, bych si hodně rád přečetl. Moc ti teda jejich "studium" ale nedalo. Dneska si vystačíš s netem, tak tím je kvalita tvé "prezentace" už lépe pochopitelná ... *7*
  • Ano, to nepochybně, ty hlupáčku vymaštěný - a kupodivu už jen podle hlasování přítomných. Musíš se naučit počítat alespoň v jednotkách. Kromě arogance, absence kinderstube (volně česky: vychování), ješitnosti a neskutečné blbosti jsi taky rádoby hyperaktivní (čili česky: splašený). To je bohužel tou dnešní divnou dobou, dříve bys reálně schytal pár facek (pardon, výchovných záhlavců) ve škole i doma - a byl by rychle klid s frackem ! Málo tě zjevně doma liskali a to je výsledek, bohužel. Pokud nechceš číst blba, nepiš tady !!! Jak prosté ... *3*
  • I já jsem volil Zemana. A taky nesouhlasím s posíláním čr armády do Afganistanu. Ale bohužel Zeman byl lepší kandidát, než jeho oponent kníže Karel. A asi až tak blbej není, když se snaží vytvářet dobré vztahy s Čínou a Ruskem. Nebo i to děla, podle tebe, blbě? Bohužel, Zeman má své názory, které i mně z 70% nelíbí. Ale i tak je nejlepší kandidát v současné době.
  • ŠPÍNA TÉTO ZEMĚ - diskuze jen pro "vyvoleny" !
    Špínu této země představuje mimo jiny lumpy a dementy i alkoholik Zeman !

    Čechostánští kolaboranti vysílají žoldáky na podporu zločineckých agresí nejterorističtějšího režimu světa SSA a hitlerovskyho uskupení NATO !
    V zájmu českých občanů není , aby čechostánští vymatlanci v napadených a okupovaných zemích , vraždili místní odpůrce okupace ! Tvrzením , že vojáci tam bojují za Českou republiku , Zeman dokazuje , že si nevidí ani na špičku jeho prochlastanyho rypáku !
  • na demokraci je dobré se ptát v afghanistánu celého muslimského světa a částečně postkomunistického východního bloku a jejich kulturního žití a lidské úrovně.
  • ... nauč se psát, šmejde :)))
  • ... balík, který neví, že se před čárkami atd. nenechává mezera, je jasný případ :)))
  • ... do knížek jsem koukal za totáče, dnes si vystačím s netem, magore
    ... vůbec intelektuálně nestíháš :)))
  • ... by ses sakra divil, jsem hyperaktivní
    ... když čtu blba, neznám bratra :)))
    ... je fajn, že si nemyslíš, že chodím do školky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit