Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Amylee.Anderson
    Já bych hrála s nim, ale kdyby hrál WoW nebo CoD, tak ho přetáhnu holí. A víte, jakej mám problém? Mohla bych hrát furt, ale chcípam nudou, když koukam, jak někdo hraje... Už se mi to lehce i vymstilo...
    • Tak to by bol krasny vsťah, ale chcelo by to 2 PC aby ste sa nehadali.
      Ja tiež zaspavam ked pride ku mne kamoš a ukazuje mi aky je užasny v AvP...tak po hodinke nenapadne vytiahnem kabel od netu:)
    • RakeW
      Jak vymstilo?
      • Amylee.Anderson
        No, když nebylo co dělat, hrála jsme já a on se díval... A ke konci už nebylo furt co dělat. Takže jsem akorát hrála. Rozebírat to nechci, ale nechci, aby to vyznělo, že to byl hlavni duvod.
  • Ono je tiež možne, že ked niekto unika pred svojou milovanou do PC virtualneho sveta, tak taka milovana zase nebude a dotyčny jej to proste takto dava najavo...čo bol aj môj pripad-vracal som sa z prace neskoro domov, lebo som paril-neskôr som zmenil zamestnanie ale s byvalou som sa aj tak rozišiel.Momentalne mam PC doma, som znovu ženaty s inou, a pri hrach travim najviac 3 hodky, tak 3x do tyždňa...ONline hry nehravam-nič cool na nich nevidim, občas kupim daku fajnotu a obliznem prstiky...naposledy Dirt3.
  • miker17
    podle názorů jistých individuí v téhle diskusi jsem dospěl k názoru že počítavé hry jsou zlo *10*
    radši podme navštívit tchýni které nás nenávidí *12* nebo hledět celí den se starů na telenovely *11*
    • osobně bych dal přednost lobotomii...
  • Neco na tom asi bude. Takze pokud ma nekdo zajem o account, tady je ten muj na prodej http://pocitacove-hry.sbazar.cz/prodam-ucet-pro-world-of-warcraft-cataclysm-praha-o5506317.html *1*
  • Ja bych to nevidel tak cerne at si kazdej dela co chce, ja osobne sem hraval kolem 13hod denne WoW po dobu asi 4 mesicu pochopitelne na placenem serveru. Ted sem se prestehoval na druhou stranu sveta studuji anglictinu prozkoumavam ruzny mista jezdim mountain biking coz je priklad ze se clovek muze zmenit...I ted WoW porad hraju ale uz na to nemam tolik casu jako v CR kolem 2-4hod a rozhodne uz nemam predplaceno na 4 mesice dopredu :D Rozhodne je lepsi hrat wow nez pit dennodene kafe a vykourit krabicku cigaret....
    • kotty
      Co je prosim tak spatnyho na piti kafe?:p
      • Za prvý je to sra.ka (opravdu nechápu jak to může někomu dokonce chutnat..), za druhý není to zdravý, za třetí i na pití kafe se dá vybudovat závislost..
        • kotty
          Tak ted jsi mi to fakt nandal! Ale vazne - 1) Sto lidi, sto chuti. Znam spoustu lidi co nad pivem ohrnuji nos, jak nad kyselinou a pritom vesele piji sladouckou kolu, co jim postupne nici zazivaci trakt. Ale presto se jim nesnazim vnutit svuj nazor o tom, ze je to sra*ka. 2) Kava neni nezdrava, pouze dehydruje, coz ale jde vykompenzovat spravnym pitnym rezimem . Mozna priste never tolik "studiim" z Novinek a zkus se radeji zeptat lekare. 3) Do urcite miry ano, ale pokud to neni zdravi skodlive, tak to az tolik nevadi. Samozrejme i zde plati heslo "vseho moc skodi". Ale verim, ze rozumnej clovek si konzumaci kafe dokaze uhlidat a jedno denne urcite neni nadmerna konzumace.
    • sees borec no, jeste se prosimte necim pochlub
      • Jeezis nezavid ty lamo, jen popisoval ze hrat wow neznamena ze nemuzes delat i neco jinyho.
  • Urug
    Tož mám být závislej na ženské nebo na hře? Ať si každý vybere co ho baví...
    • Závislej si buď na čem chceš, ale nelez před tím do chomoutu. Jináč chudák ženská *3*
  • Psychotic
    "[Hry] mohou prý vyvolat jisté návyky (údajně je World of Warcraft návykovější než kokain!), podporují a vzbuzují nenávist a brutalitu v lidech, zhoršují společenské postavení atd."

    Myslím, že fakt, že mezi hráči je mnohem více společenských outsiderů a řekněme... narušených osobností, než v ostatní společnosti, je téměř nepopiratelný.
    Ale je velice obtížné určit, zda se jedná o následek hraní, nebo jsou takoví lidé k hraní prostě přitahováni. Aby utekli od problémů, aby si léčili komplexy nebo aby zaměstnali násilnou povahu raději virtuálně, než ve skutečnosti... v tom případě by bylo hraní naprosto nezávadné. A já myslím, že je.

    Vlastně hry lze přirovnat k vězení. Ve vězení se lidé nezkazí, naopak se tam posílají už zkažené lidéi I když se tam můžou tito zkažení lidé něčemu přiučit, stejně jako hra může psychopatovi dát "inspiraci".
    • Ty vůbec nevíš, o čem mluvíš. "Ve vězení se lidé nekazí" Na tohle ti můžu akorát říct, že se svym IQ jsi i beze zbraně velice nebezpečný. A všichni, co smýšlíte jako on si uvědomte, že počítačová hra je stejně nebezpečná jako alkohol, cigarety a tvrdé drogy. Opodstatnění? Není to nutnost k životu a je to velice návykové. Opravdu to neni k smíchu. Stejně jako výše zmíněné legální či nelegální "drogy" vás počítačová hra může změnit fyzicky a psychicky. Například můj nevlastní otec propadl počítačovým hrám. Ať už to bylo Diablo, Doom, Age of Empires či NHLka...dokázal nad tím strávit po práci několik hodin svého volného času. Jediné co dělal bylo, že chodil do práce a hrál PC hry. A později se k tomu přidal i alkohol. Až ho nakonec moje máma i se mnou opustila. Neříkám BAN počítačovým hrám, ale tohle téma by se mělo brát vážně. Jsem hráč, hraju rád hry, přítelkyni mám, ale jsem si vědom, že jsou učebnicovým příkladem časové relativity. Já sám jsem na nich na základní škole strávil také hodně času (měl jsem dobrý vzor - trpký smích).
      • Psychotic
        Vidíš to moc černě. Závislostí je spousta. Na drogách, na čokoládě, na sexu...
        Hraní má tu výhodu, že nevykrvácíš v postranní uličce po tom, co odmítneš zaplatit za říznutý koks, nezemřeš na komplikace způsobené hladinou cholesterolu v sedmadvaceti a těžko se při něm nakazíš HIV. Ačkoli těch pár Korejců, co se uhráli k smrti po 72 hodinách nonstop, by nesouhlasilo.
        The point is: Něco pro zábavu dělat musíš a nevím, proč by to nemohly být hry. Každý koníček skýtá nebezpečí a u her je více než únosné.

        Jo, ještě poznámka: Tvůj názor může být založen na logice, ale to, že ti hry (nebo spíš ten alkohol, ale co) rozložily rodinu, tvůj úsudek muselo ovlivnit a tudíž na věc nenahlížíš nepředpojatě. Pravda, ani já asi ne. Ale oba se o to zjevně snažíme.
      • Urug
        "Není to nutnost k životu a je to velice návykové."
        Co bys ze života měl, kdybys dělal jen to co je nutné (jíst, spát, rozmnožovat se)? Zábava může být stejně nutný předpoklad k životu jako cokoli jiného. Samozřejmě všeho s Miroslavem. Ale nelze to generalizovat, jelikož návykové a kontraproduktivní může být i to co se na první pohled jeví jako naprosto neškodné ba dokonce užitečné.
        • No tak k zivotu je dulezite jist ,pit,spat,mocit, a jeste par dalsich veci rozmnozovat se neni zase tak dulezite ale kdyby se vsichni lidi nebo dokonce i zvirata rozhodli ze se nebudou rozmnozovat tak by to tu byla za nekolik let mrtva planeta *1* Wow k zivotu dulezite neni ale kdyz uz jste prilis zavisli ze uz se bez nej i klepete tak uz to je asi do sveraci kazajky *3*
          • Samozrejme ze bez cigarety se taky klepete kdyz ji nemate ja taky hraji wow ale jen tak pro zabavu neni nutny k memu zivotu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit