Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Notak, uráží jen lidé, kteří nemají argumenty...
  • Ty jsi typicky pubertalni hloupej wowkar ,ktery neumi do 5 napocitat a nema smysl ti dal cokoli psat a vysvetlovat ,jelikoz tvuj wowmozecek to stejne nepochopi, tak zde uz radeji nic nepis a bez si hrat obcastne wowko
  • 2koenig -hochu ty jsi uplne mimo. Nejenom ze urazis,ale jeste z toho osocujes jine.
    Minusy u nevinneho tvrzeni,ze MMORPG se da hrat i obcasne a nezere to cas(tzn misto treba 5 hodin denne hrat treba 8 hodin tydne) muze davat jen potencionalni zavislak.Takze me to netrapi. Ja sam hraji MMORPG jako casual hrac uz x let,takze vim o cem mluvim. A znam spoustu lidi,kteri hraji podobne(a znam i par zavislaku). A s temi svymi penezi jdi uz nekam. Co maji do haje penize spolecneho s obcasnym hranim? Proc to do toho porad tahas? Nijak to nesouvisi s nahozenym tematem o moznosti hrat/nehrat obcasne MMORPG.
    Stojim si zatim co jsem napsal-hry jsou pro zabavu.
  • Ellendway
    Tak tak, stačilo pár zápasů bez lidí z TSka a hru jsem musel smazat...
  • Ellendway
    Chodím do práce na půl sedmé a sebemenší problém s tím nemám. Teď si ještě dodělávám školu.
  • Ellendway
    Aha, a drogou si život nezničí, že? O sexu v mém příspěvku nebyla řeč. S přítelkyní jsem byl devět let a vztah neskončil kvůli hrám.
  • A proto je lepsi CS.. staci zapnout, trosku si postrilet a nehonit nejake upgrady a podobne veci.Teda pokud clovek neni nervak, ktereho stve, ze ho porad yabiji vytrenovani cloveci, co steluji aim 10 hodin denne.. :-)
  • napodobne
  • Tak 1 s urazenim si zacal to jen pro poradek.
    2. Nikde jsem nepsal ,ze obcasny hrac je mene platici, az by se dalo rici naopak utrati "vice" jelikoz mu vse dele trva, kazdopadne zavislak utrati to same jelikoz pro neho hra je smyslem zivota.
    3. Takze precti si poradnu muj predchozi prispevek, pak zjistis ze pisi to same co tvrdis ty.
  • Nauc se prosim diskutovat bez neustaleho urazeni. Jsi snad.male dite co nesnese jiny pohled na vec? Ted k tematu: a ty si vazne myslis ze obcasny hrac znamena malo platici hrac? Naivni predstava. Opak byva casto pravdou. Obcasny hrac je termin pro hrace,kteri hraji treba 3x tydne nebo i denne hodinku. A myslis si ze proto plati mesicne mene? Znam nejmene 2 lidi,kteri mmo hram propadli. Ve hre jsou neustale ,ale po roce konci a jdou zase na dalsi titul. A pak dalsi a dalsi. Dosahnou maxima,maji 5 altu a uber vybaveni a uz je nic nedrzi. Ja jsem porad v te prvni hre,kde jsme spolu zacinali ,a pomalicku si hraji. Kdo plwti vic a kdo mene? Nejspise oba stejne...
  • WoW už pro mě skončilo, sem rád že sem se z toho vyléčil. *4*
  • Pro mene chapave jedince tveho typu
    Kdyz chces ve hre dosahnout urciteho cile, tak tomu musis obetovat svuj cas (priklad : reputace, mnozstvi goldu za ktere si hrac posleze koupi vysneny item, popr farmit ruzne suroviny atd.) Tohle je cas ktery at ches ci nechces musis ve hre betovat a samozrejme si toho jsou vyvojari velice vedomi a take dobu, kterou tuhle cinnost budes provadet patricne prodlouzi ,tak abys vec kterou ches nemel hned a timpadem budes potrebovat vice casu a timpadem vice mesicu zaplatis. Cim mene hrajes tim vice zapatis. Aby vyvojari meli patricny zisk. Jestli ti tohle neni jasne, tak nema smysl s tebou cokoli dal projednavat.
  • Prosim te neztrapnuj se. Za prve,co sem tahas platby? Ta nejak ovlivnuje tvuj denni cas ve hre? A za druhe ta tvoje veta o dosahnuti 'neceho',to ma byt jako co? Hraje se pro zabavu. Nepotrebuji byt ve hre 'Nekdo'
  • My starsi hraci snad mame jeste nejakovou nadeji na vystrizliveni a rici si kdy toho je dost a vypnout hru potazmo PC, ale vetsina nactiletych, kteri od utleho veku vyrustaji s PC jiz maji problem prestat, vidim to kolem sebe neustale. Videt venku deti jak si hraji s balonem nebo na vojaky je cim dal vetsi vzacnost. Dnes rodice, aby meli klid ,tak daji diteti pocitec a synku starej se a ze dotycny u pocitace sedi od rana do noci a koho to zajima. Mladistvi ani nemaji diky PC zadny cas, kazdopadne kdyz maji PC v opravne, tak maji najednou more casu.
    Je to proste pretechnizovana, zvracena, uspechana doba, svet ovladaji pouze penize a na nic ostatniho neni cas, moralni hodnoty na bode nula, to vidime i ve hre jak se hraci k sobe chovaji ,ale to by bylo na jine velmi obsazne tema.
    Kazdopadne celej tento system je spatnej a drive ci pozdeji spadne na hubu.
  • Pokud chces v MMO opravdu neceho dosahnout ,tak musis hre obetovat spousta casu ,kazde MMO je tak koncipovano z laickeho duvodu platby, pro prilezitostne hrace je k dispozici jen okrajiova zabava, takze nemel nesmysly, protoze tvuj prispevek je naprosto zcestny.
  • V životě je jenom jedna jistota a to ta, že život skončí.Všechno ostatní je sázka do loterie s možností více či méně ovlivnit šanci na dobrý výsledek.
    Hezký den Bille *5*
  • League od legends taky pařím už něco přes rok.Je to chytlavé, ale odtrhnout se je čím dál jednodušší.Stačí si zahrát solo a ranked je úplná jistota, že u toho nezkysnu déle než dvě hry.Z deseti her 5 krát někdo leavne,2 krát je někdo AFK, 2 krát je feeder a ta jedna hra z deseti stojí za to.Navíc v ranked solo je v drtivé většině, ještě nějaký kecal/feeder co mi dokáže hru zkazit velice rychle.Kontroly nejsou potřeba.
  • Jasne,vsechno kontrolujme! ...to ze par lidi ma problem,jeste neznamena ze vetsina hracu ho ma taky. *9*
  • Na MMO hry neni! treba more casu. Tvoje tvrzeni je zazite a nepravdive klise. Naopak MMO hry davaji stale vice prostoru a moznosti pro obcasne hrace
  • No, pro hrani online games je treba more casu. Pokud je nebo se k nemu z premiry touhy po neustalem hrani "dopracujete", budete hoodne parit. Real jde stranou, zijete ve hre, stavate se nolifer.. Jak moc si nicite zivot, to uz zalezi na onom uhlu pohledu. Podle me je to lepsi nez se uchlastat, ufetovat nebo upracovat. Naruzivost ma svou dan, pro kazdeho nejspis trochu jinou, ad uz podle dispozic nebo rekneme osudu. Fakt je, ze vas to casem omrzi. Ad jsou nasledky minimalni *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit