Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj, kolik vám šlo stáhnout her mě šly stáhnout jenom 2 je to spráně? Tady někdo píše že jich má staženejch 6 (mám PSP) *2* *5*
  • Hackeři uvedli že je k tomu donutil návrh Obamovi vlády na zpřísnění trestů za internetové útoky. Důvod k útoku na Nintendo. A já myslel že kvůli tomu že odstranili OS z Wii. *1*
  • Ahoj lidi kolik vám šlo stáhnout her? Mě šla stáhnout jenom jedna pak už se ta nabídka z hrama nezobrazí díky za radu! *1*
    • GlideCZ
      Account Management > Transaction Management > Services List
      vyberte “PlayStation Network Promotions” dále “PS3 Free Games” nebo “PSP Free Games” a na konec “Select Content”
      • díky za tip...asi bych nenašel jak se k hrám dostat.proč to udělat jednoduše když to jde složitě,co? *3*
      • Díky moc už to funguje! *1* *1*
        • GlideCZ
          Není zač, užívejte her :)
  • kuba - jj, to byl dobrej díl : D

Něco mi řiká, že Keny na ty otázky hned tak neodpoví, radši dělá mrtvýho brouka.
    • jj, taky mám ten pocit *1*
    • hm, dobrý, to měla být reakce na 04.06.2011 20:57 kuba
  • Jsem za to hacknuti rad, konecne to aspon Sony donuti zlepsit zabezpeceni, kdyz ne napoprve, tak napodruhe, napotreti.. proste dokud to neudelaji. Za svuj arogantni pristup k zakaznikum si nezaslouzi nic jineho nez platit
  • hackujte to cele to spalte to posrane SONY!!!!!za tu jejich zebrackou odmenu plnou naprostych kravin jenom jim dejte!!hackri do toho *1* *1* *1*
    • Ta killzone tam neni špatná a nechá se hrát :) *5* ale furt to neni zázrak, ale zadarmo proč ne?? *1* *1*
    • Ty asi nejseš normální že to píšeš můžeš být alespoň rád že nějaké hry dalo Sony zdarma! Je vidět že seš nenormální! *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12*
      • ja su normalni ty nejsi normalni ze pises takove blbosti,kdo stoji o takove kraviny to uz tam mohly dat rovnou teris
      • jop, za ten provar jsem cekal aspon nejaky hry co nejsou z praveku
  • Lol, v SONY jsou opravdoví profíci :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD. Pls nekomentovat, nikdo mi názor nezmění ;-).
  • Já mám nějakej "Station account" na stránce www.soe.com. Vytvořil jsem si ho kdysi dávno kvůli Free Realms. Vztahuje se na ten Welcome back program? Sony mi poslalo email s tím, že ano, ale v PS Store se s tímto accountem nepřihlásím.
  • Naopak, chtěl jsem říct, že si myslím, že utajením pravé povahy úniku informací by si sama Sony dost uškodila, protože pravda by stejně vyšla najevo (právě ze strany hackerů, auditorů, bezpečnostních složek státu apod.). A to by potom byl mazec. To Sony narozdíl od pana Burnse moc dobře ví. Já se jen ošívám při představě, že to zveřejnění je od hackerů tak nesobecké. Je mi jasné, že si tímhle zvyšují respekt a hodnotu svého jména v komunitě a bráním se jejich blahořečení, vlastně dělám přesný opak. Nějaký Sony zákazník je jim tak hluboko v zádi jak jen může být. Viz výpadek PSN na víc než měsíc a ztráta vývojářských firem ve statisících dolarů (viz "Capcom") a znemožnění užívat Ps3 tak, jak jsme si ji koupili (takže podobný efekt jako odstranění Linuxu, tedy od hackerů výtečný a velmi logický krok, naštěstí krátkodobý)
  • tak už konečně taky stahuju *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit