Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ahoj, kolik vám šlo stáhnout her mě šly stáhnout jenom 2 je to spráně? Tady někdo píše že jich má staženejch 6 (mám PSP) *2* *5*
  • jj, taky mám ten pocit *1*
  • keny11
    To jsi to teda rychle vyřešil. Mě žádnou službu nedělají protože u Sony nemam žádné údaje ani jsem jim nedal nic co by se dalo zneužít. Ale ono je asi moc těžké chtít po tobě nějaké to myšlení že?
  • tak takhle, vidim ze si extremni kkt se zadubenymi nazorama, takze diky za diskusi. nabuduce sa s tebou nebudem obtazovat
  • díky za tip...asi bych nenašel jak se k hrám dostat.proč to udělat jednoduše když to jde složitě,co? *3*
  • Hackeři uvedli že je k tomu donutil návrh Obamovi vlády na zpřísnění trestů za internetové útoky. Důvod k útoku na Nintendo. A já myslel že kvůli tomu že odstranili OS z Wii. *1*
  • GlideCZ
    Není zač, užívejte her :)
  • Díky moc už to funguje! *1* *1*
  • Ta killzone tam neni špatná a nechá se hrát :) *5* ale furt to neni zázrak, ale zadarmo proč ne?? *1* *1*
  • GlideCZ
    Account Management > Transaction Management > Services List
    vyberte “PlayStation Network Promotions” dále “PS3 Free Games” nebo “PSP Free Games” a na konec “Select Content”
  • Ahoj lidi kolik vám šlo stáhnout her? Mě šla stáhnout jenom jedna pak už se ta nabídka z hrama nezobrazí díky za radu! *1*
  • hm, dobrý, to měla být reakce na 04.06.2011 20:57 kuba
  • kuba - jj, to byl dobrej díl : D

Něco mi řiká, že Keny na ty otázky hned tak neodpoví, radši dělá mrtvýho brouka.
  • ja su normalni ty nejsi normalni ze pises takove blbosti,kdo stoji o takove kraviny to uz tam mohly dat rovnou teris
  • keny11
    Zayl@tiscali.cz: to je moje věc.

Bramburka: to je fajn že to nechápeš tak raději příště nic nepiš.
  • keny11
    Já se ale s tebou nebavim.
  • jop, za ten provar jsem cekal aspon nejaky hry co nejsou z praveku
  • Jsem za to hacknuti rad, konecne to aspon Sony donuti zlepsit zabezpeceni, kdyz ne napoprve, tak napodruhe, napotreti.. proste dokud to neudelaji. Za svuj arogantni pristup k zakaznikum si nezaslouzi nic jineho nez platit
  • Ty asi nejseš normální že to píšeš můžeš být alespoň rád že nějaké hry dalo Sony zdarma! Je vidět že seš nenormální! *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12*
  • hackujte to cele to spalte to posrane SONY!!!!!za tu jejich zebrackou odmenu plnou naprostych kravin jenom jim dejte!!hackri do toho *1* *1* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit