Přejít na výpis diskuzí
Welcome Back PSN program spuštěn, Sony ale dál trpí
4.6.2011 | Martin Bach
123 příspěvků
-
Lol, v SONY jsou opravdoví profíci :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD. Pls nekomentovat, nikdo mi názor nezmění ;-).
-
Slušně jsem se zeptal, slušně odpověz.
Btw: Díky. -
A jako co? Holt sem asi tupec co je prostě se svojí konzolí spokojenej, holt se stalo že Sony měla prů.... Já nemám důvod tě urážet, jen reaguješ na něco čemu moc nerozumím, v čem jsou hackeři dobří? To mi vysvětli...komu tím pomáhají? Tobě to pomůže že ti pár šmejdů schodí službu na kterou jsi zvyklej? V čem ti tyhle lidi pomohli? tyhle lidi bych zavřel až by zčernali, je to zločin který se má trestat. Ať má kdokoliv názor na chování sony beru to, ale proč opěvovat zločince? Proč? To mi někdo vysvětlete...Sorry mám pár pivek v sobě ale diskuze na tomhle webu....kolikrát nechápu..A mimochodem, myslíš že mě sere že maj mojí adresu a jméno? Děkuju za slušnou odpověď
-
tak si tam dej nakiho sviho oblibece nebo hrdinu ale ne terroristu nevinich lidi pak se stebou budu bavit normalne takhle to vipada jako zeho obdivujes zato co udelal ?? nechapu
-
no oto ani tak nejde tomas v poho ale vem sito z jineho uhlu tobe by nevadilo kdiby treba tvoje rodinu zabyl nekdo a pak by siho lidi davali na profily jako nakiho hrdinu ?? takovi lidi nechapu jestli to ches skusit tomas stejne posluti tricko s fotkou hitlera a skus se projit venku po ulici a pak my rekni jestli sto prezil *4*
-
nechapu lidi comaj radi vrahy nevinich lidi takovi lidi bych zaviral do chlatku na 5 let natvrdo. jako chapu kdiz chci avatara tak sitam dam sviho oblibence treba hrdinu ale teroristu kterej zavrazdil nevini lidi ??nechapu
-
Kdybych LBP a InFamous neměl, budu na tom podobně. Když pánové říkate, že to nejde, tak jste očividně něco udělali špatně. Já jsem živým důkazem toho, že to jde.
-
Pitolost, tí bys takhle mohl obhajovat kdejakou lumparnu. Ve skutecnosti jde ze strany hackeru o mstu za to, ze sony zazalovala jednoho z nich. A jde o pokus ji znicit. A to neni spolecensky prospesne, spis naopak. Sony s tim prakticky nemuze nic delat, nemuze utocit, jen se branit a to jeste jen omezene. Hackerske utoky muze zastavit jen stat dopadenim hackeru. A ten mozna zjisti, ze je vuci nim kratky a ze neni schopen plnit svou zakladni funkci, zajistit bezpecnost svych obcanu a danovych poplatniku. A to bude znamenat, ze bude muset na internetu provest zasadni zmeny. Osobne bych zacal zakazem anonymity s tim, ze pokud nekdo jinemu anonymitu pískytuje, prebira tim trestne pravni zodpovednost za jeho ciny. A to mimo jine internet pekne prodrazi a take zpomali jeho rozvoj.
-
Já mám nějakej "Station account" na stránce www.soe.com. Vytvořil jsem si ho kdysi dávno kvůli Free Realms. Vztahuje se na ten Welcome back program? Sony mi poslalo email s tím, že ano, ale v PS Store se s tímto accountem nepřihlásím.
-
Nechapu uak nekdo muze byt tak neschopny, ja uz mam stazeno 6 her.
-
O mrtvych len v dobrom.. sa hovori :)
-
da-a - Ano, to by mohlo uškodit, pokud by neřekli, že se jendá o podvrh, známe tohle vykrucování. Mohou si zvyšovat respekt, ano, jinými slovy, víte co umíme, tak se chovejte slušně, nebo se to bude opakovat. Výpadek PSN a poškození vývojářů ale stále hází špatníé světlo na Sony, která je v očích investorů a partnerů nedůvěryhodná a to byl hádám účel, obyčejný zákazník byl poškozen výpadkem minimálně, respektive nic co by se nedalo vydržet, nesnažím se to zlehčovat, jen říkám, že kdyby byla snaha poškodit zákazníky Sony, tak to udělat mohli, ale nestalo se tak. Jejich blahořečení? To už trochu přeháníš, o to se nikdo nesnaží.
-
Kuřvuřt tou krádeží asi myslel okradení zákazníků např. o OtherOs si myslim.
Jako hrdiny je lidé nevidí, alespoň to tak nevnímám z reakcí, vidí jen to co už každý zná minimálně ze základní školy "každá akce vyvolá reakci" -
No a nic, krom toho že máš jako avatara teroristu, vraha a idiota.
-
Naopak, chtěl jsem říct, že si myslím, že utajením pravé povahy úniku informací by si sama Sony dost uškodila, protože pravda by stejně vyšla najevo (právě ze strany hackerů, auditorů, bezpečnostních složek státu apod.). A to by potom byl mazec. To Sony narozdíl od pana Burnse moc dobře ví. Já se jen ošívám při představě, že to zveřejnění je od hackerů tak nesobecké. Je mi jasné, že si tímhle zvyšují respekt a hodnotu svého jména v komunitě a bráním se jejich blahořečení, vlastně dělám přesný opak. Nějaký Sony zákazník je jim tak hluboko v zádi jak jen může být. Viz výpadek PSN na víc než měsíc a ztráta vývojářských firem ve statisících dolarů (viz "Capcom") a znemožnění užívat Ps3 tak, jak jsme si ji koupili (takže podobný efekt jako odstranění Linuxu, tedy od hackerů výtečný a velmi logický krok, naštěstí krátkodobý)
-
Naopak, chtěl jsem říct, že si myslím, že utajením pravé povahy úniku informací by si sama Sony dost uškodila, protože pravda by stejně vyšla najevo (právě ze strany hackerů, auditorů, bezpečnostních složek státu apod.). A to by potom byl mazec. To Sony narozdíl od pana Burnse moc dobře ví. Já se jen ošívám při představě, že to zveřejnění je od hackerů tak nesobecké. Je mi jasné, že si tímhle zvyšují recpekt a hodnotu svého jména v komunitě a bráním se jejich blahořečení, vlastně dělám přesný opak. Nějaký Sony zákazník je jim tak hluboko v zádi jak jen může být. Viz výpadek PSN na víc než měsíc a ztráta vývojářských firem ve statisících (viz "Capcom") a znemožnění užívat Ps3 tak, jak jsme si ji koupili (takže podobný efekt jako odstranění Linuxu, tedy od hackerů výtečný a velmi logický krok)
-
A doufam,ze bude..... a ted nebudu psat o konzolich a PC
Tyhle korporace potrebujou dostat nakopano tam,kde mi cenzura nepovoli a kort za jejich masaze v podobe reklam a mazani medu kolem huby.
Samozrejmne,ze konzument ted nepochopi a chytne si genitalie do svych rukou...pomasiruje nazorem a nepochopi,ze SONY stoji za velikou fukusimu -
tak už konečně taky stahuju *1*
-
Pro Kuřvuřta: Sony kradla první? Měli na nic ochranu i když za ni chtěli platit, to asi ano. ASI protože jak jistě dobře víš, vždycky se najde hacker, který překoná stávající ochranu. Jak napsal da-a, kdyby nebyli hackeři není třeba ochrany.
Pro Stana: Co se týče těch stávek, všichni víme, že stávka je špatná věc, ale jediný důvod proč jsem to začal rozebírat, je to, že mě to přišlo jako hodně hloupé přirovnání k tomu proč hackeři hackují.
Co se týče téhle záležitosti s hackeri, tak jediné co mi vadí je to, že je hned někdo začne vidět jako hrdiny i když zrovna oni jsou ten problém. To že sem si nemohl zahrát mě ani trochu netrápilo.
Jinak se omlouvám, že se díky moji reakci začala taková pro mnohé asi ne příliš zajímavá diskuze, ale Kuřvuřtův příspěvek mi přišel jako příliš hackery idealizující. -
To přeci neni laciný argument, ani snaha je ospravedlnit, nebo tím chceš říci, že kdyby to neukázali a nevyšli tím na světlo, tak by se žádný zločin nestal? ten se přeci stal i bez zveřejnění už tím, že data ukradli, ale tím že to ukázali nedali Sony možnost se z toho vykecat něčím takovým jako když Burns vysvětloval tu jadernou havárii.
Jak by si Sony ublížila kdyby celou akci zatloukli a svedli to třeba na selhání zdrojů, poškozený disky, servery apod.? Je to japonská firma, která útočila a sklízí to co zasela.