Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prosím vás rád bych se zeptal jak důležitá je tam čeština je tam hodně keců co je potřeba k pochopení nebo je pro člověka s nějakou tou znalostí angličtiny v pohodě hrát v angličtině? Moje pc už je trochu starší tak si to chci koupit na ps3 ale tam právě nejsou ty titulky tak nevím no.
    • Zalezi co znamena nejaka znalost anglictiny. Spoustu veci bys z pribehu pochopil i kdyby to bylo čínsky ale nektery veci ti zase muzou uniknout. Rozhodne ale nikdy nebues stat a koukat co ze to po tobe vlastne chtej.
  • Wyder
    Jestli se to někde psalo, tak se předem omlouvám, ale jaká je zhruba doba dohrání hlavního příběhu? Pochopitelně odhadem?

    Samozřejmě se to v případě koupě nechystám projít bez vedlejších úkolů, to by bylo asi proti filosofii hry, ale ten rámcový údaj mě celkem dost zajímá.
    • Dnes dohráno. 25 hodin, kompletní vše až na relicy, těch mám 58/120 a zaboha nemohu nikde najít poslední recept. Hra v tomhle stavu je kompletní na 86% tuším.
      • Jen ještě dodám, že závody jsem nejezdil.
    • Jak pisu nize. Poprve jsem to chtel projit hlavne pribeh s malou casti vedlejsich misi a aktivit a mam hotovo 33 misi z 38 a odehrano 10 hodin (kdybych mel tipovat tak jsou 2 hodiny na zkoumani ostrova a vedlejsich veci) takze kdybych mel tipovat, dohrani pro zkusenyho hrace ciste pribehu zabere 10-12 hodin. Ale treba se pletu, treba tech poslednich 5 misi bude jako predeslych 30 ( *13* *13* *14* )
      • Wyder
        Díky oběma, tak to docela jde.

        Já jsem se bál, aby to nebylo až moc krátké, ale to asi nebude.

        Konečně u Dishonored se psalo o 8-12 hodinách při standardním hraní a nakonec jsem jich tam strávil slušnejch 23:). Ale tam jsem, pravda, četl všechny knihy atp.
        • jo toho se vubec neboj kdyz budes delat vedlejsi mise ta delka hry bude urcite delsi ja jsem udelal asi pouze 4 vedlejsi mise a 2 ostrov jsem jenom rychle prelitnul urcite si to ale zahraju jeste jednou a poradne :)
          • Ataker
            Není to trochu škoda to poprvé proletět a potom teprve si to pořádně zahrát?
            • Wyder
              Pokud je děj takový, že chci vědět, jak se bude posunovat dál, tak napoprvé netrávím čas vedlejšími úkoly, zvlášť pokud ty nemají svojí dějovou linku...

              Napodruhé už zkouším, co jde udělat jinak a co hra vše umožňuje.
            • Nemluvim za nej, ale me zene pro prvni dohrani touha vedet jak to dopadne... Podruhe uz me nic nezene kupredu protoze vim jak to dopadne a muzu se tam jen vyradit
            • Mato1987
              ja si myslím, že je, napr. ja si tú hru užívam, lebo je fakt dobrá, to treba uznať, a mám silného tušáka, že kým túto hru prejdem tak tu budeme mať aj nový rok :)
        • Prave, jaky si to udelas, takovy to mas... K Dishonored se stale vracim a vracet budu, to same FC3
        • Mato1987
          no vidíš, ja mám napr. u mafie II nahratých 194 hodin :D
    • 15hodin
  • Já například ten lehký wallhack vítám.nekazí mi to zážitek ze hry.Například Dishonored(užasná hra!!!!!) ale vetšinu času jsem si neužil graficky styl hry protože jsem mel všechno oranžovo černé(dark vision) přitom tohle "naspotovaní" je mnohem elegantnější :)
    • Heh. Já úplně zapomněl, že v Dishonored nějaký "wallhack" vůbec je. *1*
  • Popis hry ve videu mi připadá jako vylepšená dvojka, pro mě se stala po chvíli stereotypní a přestal jsem ji hrát, takže jsem začal dost pochybovat o trojce
    • BoB.2
      Je to tak jak píše mam splněno 45% odehráno zhruba 13 hodin a už mě to začíná pomalu nudit ale snad to dotáhnu do konce.
      • Ještě že je to v CZ co ? :D :D
  • Já se zeptám trochu blbě. Nepohrál si někdo s modama pro Far Cry 2, kde by se nerespownovali enemáci? Hrál jsem to za vyšší obtížnost a díky téhle kravině (a faktu, že i přátelští enemáci po vás stříleli) po dvou hodinách vzdal. MP tam ale vydržel nějakou chvilku a nebyl špatnej. Tady snad chybí? Recenze jej nezmínila.
    • Keyz
      Modifikace jsou http://www.moddb.com/mods?filter=t&kw=Search+...&released=&style=def&theme=&game=10005&type=

      Far Cry 2 Rewards jsem používal.
    • Jo to bych taky rád vedel po jestli je nejaky fix/patch.Popravde jsem se po tom neschanel
    • yuri337
      Nebylo uvolněno sdk, takže žádné mody pro FC2.
  • Super hra fakt že jo . . . ale trochu mě se*e ten bug kdy na váš (nebo aspoň na mě) střílej nepřátele přes zeď ?.)
    • To se mi nestalo,mě naopak po mě někdo střílel a připadal jsem si jak,kdyby tam měl vodu,ale tak :D stane se asi ochranej štít,ale tak jen jednou během hry
  • Já to hraju na noťasu (2,1 4 ram a 630M 1gb), který není kdovíjaké dělo a hra jede plynule na vysoké detaily v 1280x720.
    • Jako je to mozny,ale musel si mit kolem 20 fps

      Ja to zkousel notas 2,7 procak 4 giga ramki frekvence neco pres litr grafika 325m 1 giga snad

      a na velmi vysoky 10 fps vysoky 12 fp stredni 14 fps stredni s upravama 17 fps a nizky od 17 do 22 :) i pri boji naivne jsem si myslel jak to je hezky optimalizovany :D a trosku jsem se spletl no .. jako kdyz to maj jit na pc s grafikou rady 3000 xD tak tohle by musi jit krasne na stredni
      • bud v pohode. na mym notasu 2ghz, 1056 mhz, 4G, nvidia 96 mtg to jede naprosto na houno, ale hraju to, protoze me bavila uz i dvojka :D
  • Tu inteligenci bych tolik nevychvaloval je snad hloupejsi nez v jinych hrach
    Jestli nekdo hral velvet assasin stealth hra tak mi to pripada strejny ..

    Vojak me vidi nic nedela dale v pohode slapu nahlas v pohode dale zabiju enemaka pred druhym v pohode,ale pak na me zacne stekat pes a je to v cudu enamaci misto,aby po me strileli tak utikej do vsech stran se nekam schovat a temer uprostred situace je pozabijim s nejakym skrabancem..

    A to neni jen u me,ale u spousta videi ..priklad z videa vy sniper kopec trava 20 cm enemaci dva od vas cca 50 metru skrceny ,zahodite umeni snipera,stoupnete si vemete samopal strilite po jednom mrtve druhy misto,aby neco delal tak cumi dal smerem kam cumel.Uzivatel to zjisti tak ma cas zabit druhyho
    Jo v ty recenzi jsem videl snad ne spatne,ze autor skocil do vody pred vojakama a ty delali,ze ho nevidi a pak je vykosil kudlou...
    jako hra me bavi,ale ta inteligenci je opravdu nudna prozatím jsem nenarazil na nejaky zadrhel
    PS:Hral jsem nejakou hru znamou meno ted nevim,ale tam vas videli a uz jste nemeli sanci utect pac rvali tamhle je primo predemnou .. a vsichni bezeli smerem,kde jsem byl.To bylo taky otravny ..Jen save load .. Tak,co ma to byt zabava tak uz ;)
    • Luke
      U mě je to otázka míry a chyby AI ve Far Cry 3 nepřevažují nad jejím průměrným/chytrým chováním. Jak bylo řečeno v recenzích: FC3 je vyvážená tak, aby stavěla výzvy a netyranizovala hráče přechytřelými panáky, což je IMHO dost těžký na správný udělání.
      • To máš vlastně pravdu,uplně zapomínam na ostatní.Jen jsem to chtel nejak vysvetlit,protoze jsem chtel zjistit jestli je chyba u me a nebo ve hre.. Potozmo v urovni.
      • Kdy jste prosím naposled v AAA hře viděl "přechytřelé panáky"? Poslední cca tři roky vidím jenom ten opačný extrém.
        • A smysl Ti to nedava? Akce je akce, nemuzes bojovat s Einsteiny, jinak bys pod tihou frustrace ani tutorial neprosel :). Na druhou stranu nelze nesouhlasit, ze se jeste nikdo nepkusil udelat obtiznou akci, ktera by byla v akcnim zanru ekvivalentem toho, co se mezi RPG-cky povedlo Dark Souls.
          • To jsem nemyslel uplne doslava vyjmenoval jsem par veci,co se mi nelibi .Jinak me hra bavi. Bohuzel lidstvo me tady mlati nejakyma minuskama za to,ze jsem rek,proc se mi to nelibi nereknu,kdybych tady vykrikoval nejaky hesla.
            Dark souls je mocne hardcore,ale asi jeste jeste na ni nejsem pripravenej ,co jsem videl videa :P.
        • Mám pocit,že v infernal ,ale to je vic nez tri roky? Nedávno jsem to hrál a vojáci se schovávali jakmile tě viděli,ale tak mazane,ze proste si kolikrat nemel sanci,kdyz si vylezl a rek si " Tak vy krysi ted vas postrilim" bylo to celkm na nervy ,clovek musel k nim a zabit je coz byl nekdy orisek a to jsem to hral snad na stredni..A Zminka a nekonecne naboju meli .

          To samy AC3 sama situace,kdy tam vletel mezi tri a misto aby ho probodli bajonetem tak stali a cekali na smrt.

          Ale jak jsem rek,zatím je to zábava aspon si AI vychutnávam a nemusím nadávat zase mě zabili dneska uz po 30x zkusím to zítra
    • Asi te minuskujou protoze pises jako prase!
      Ale k inteligenci: Nevim na jakou hrajes obtiznost, ale u me na nejtezsi jsou VELICE (VELICE, jedna z nej ve hrach, ever) inteligentni. Nemluvim o schopnosti te rozeznat ve trave, porad se to snazi byt stealth hra a tak musi byt nejaky kompromis, ale jakmile je otevreny konflikt (ne v predpripravene misi, proste otevreny konflikt treba o velkou zakladnu + poplach) a jsi nekde vysoko a vidis vsechny, krasne uvidis jak spolu spolupracuji, dorozumivaji se, kryji se a vzdy chodi po trech kdy jeden jim kryje zada, a kdyz to nejde, tak se prizpusobi a snazi se vyhnat z ukrytu tebe... Jediny duvod proc by u tebe byli stupidni je, ze mas obtiznost pro děti. A prosim, umela inteligence neznamena schopnost rozeznat hrace ve vysoke trave ve stealth hre...nebyt toho tak to mco stealth nemuze byt
      • Definuj prase?! Nerad rozdelavam ohen,ale treba narozdil od tebe mam odstavce :) jsem hold línej psát hacky a carky ktery taky nemas,hold Cesi jsou naroad srabu a sami nic nevyplodi a ja se za svoje plody nestydim . Pokud se nejdna o zazadani prace ci dopis nejaky osobnosti.Ale cert to vem.

        K veci hraju na warriora ..A mám pocti ,ze jsem nerek ,ze to je stupidní spíš jsem řek hloupá a nudná ..
        Ona tam takova obtiznost je pro děti ? Nebo mám rozumět tomu tak,že schválně utočíš a chces mi timhle rict,ze mi je treba 14 let ?
        Budis zatím jsem nedostal asi k velky akci.
        Treba Crysis ten je v tom za jedna tam jsem mel kolikrat problem hlavne u jednicky
        • Luke
          Pánové, zkuste zůstat u tématu diskuse, které je v tomto případě AI ve Far Cry 3. Dík.
  • Tohle je pro mě Hra Roku !!! 10/10 , kdyby bylo vyšší hodnocení, dám tomu 11. PECKA
  • Teda, nevim co delam spatne, ale hraju na nejtezsi nastaveni, mam odehrano 10 hodin (a minutu) a denik pise ze mam hotovo 33 misi z 38...neni to nejak rychle? Vzdyt vsude pisou až 20 hodin, a ja na nejtesi obtiznost a prozkoumanej celej ostrov, 5 misi od konce a 10 hodin? Nejsou ty posledni mise nejaky mega dlouhy? Docela me to stve, kupoval jsem to s tim ze to vydrzi na dlouho
    • Mato1987
      Hmm divné, ja mám odohraných 15 hodín, a som len v tej misii, kde sa mám stretnúť s citrou :D a mimochodom, je tu ešte coop, multiplayer a množstvo challengov, tuším sa to volá nejako "rakya path of the warior" alebo nejak tak a potom tam máš tie rellics, sd karty, dopisy a podbné zberateľské veci, ktoré ti zaberú hodne času
      • Jasne, to ja vse, tyhle vedlejsi aktivity, budu delat az u druhyho hrani, chtel jsem napoprve projit ciste jen pribeh, ale stejne mi teda prijde divny ze to dohraju za nejakych 11-12 hodin kdyz vsude po internetu rikaj recenzenti ze hlavni linie zabere 20 hodin... A to casto umiram vzhledem k obtiznosti a ted vojaku na druhym ostrove...
        • Ty jsi cetl ze to je na 20 hodin a sel si to koupit s tim ze to je na dlouho? :))))
          • No kdyby byl samotnej pribeh jen na 20 hodin, tak je to v dnesni dobe na hooodne dlouho :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit