Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Grifus
    Jsem uzivatel PC, kdybych premyslel o koupi konzole, rozhodne bych sahl po X360 nebo PS3 (pripadne pockal na novou generaci, ktera je za dverma). Proc bych si nevybral Wii U?

    1) Protoze me absolutne nezaujalo ono "revolucni" vyuziti gamepadu, ktere je hlavnim reklamnim tahounem. Me to proste pripadne nezajimave, naopak obtezujici. Mozna by me to jeste prvnich par her nejakym zpusobem nadchlo, ale rozhodne bylo by to jen docasne.
    2) Tragicka nabidka exklusivnich titulu. Ne opravdu nejsem fanousek Maria, Zeldy a podobnych hitovek, ktere nam serviruji po miliontepate (kam se hrabe CoD *2* ).
    3) Nabidka ostatnich her. Uz ted mi nepripadne nijak zavratne siroka nabidka "ne-Nintendovskych" titulu, natoz za takovy rok a pul kdyz uz tu nejakou dobu budou nastupci u konkurence. V te dobe uz na Wii U vyjde maximalne prave Mario a spol., pripadne nezabavne Japonske styly her (ktere jsem mel moznost zkusit na DS).
    4) K tomu vsemu zvlastne vypadajici uzivatelske prostredi, se zminovanou hrozivou odezvou.

    Prodeje spatne asi nebudou, U se jim urcite zaplati. Nicmene jakmile opadne prvnotni boom a lidi prestane "fascinovat" pouzivani displaye na gamepadu, tak nebudou zrovna zavratne. Jedno ironicke plus u me Nintendo ma, asice je prvni kdo ma ovladac stejne velky jak konzoly samotnou. *1*
    • Srovnávat zeldu s cod je hodně mimo možná by bylo dobrý si to aspon o serii něco zjistit než začneš psát hovadiny jako "kam se hrabe COD".
    • napisem to podobne ako ty z mojho subjektivneho pohladu; Som uzivatel pc, keby som premyslal o kupe konzole, urcite by som siahol po nintende wii/wiiU. Preco by som si nevybral PS3 alebo X360?

      1.pretože ma absolutne nezaujima klasicke ovladanie gamepadom, kt. mozem v pohode pouzit aj na PC a nie je nicim prevratne
      2. tragicka ponuka exkluzivnych titulov, na PS3 ma zaujalo len demons souls a na x360 lost odyssey a fable II, nie naozaj nie som fanusik halo, gow(x360), gow(ps3), gt, forza, kt. nam serviruju po milionty krat, budes sa divit ale na nintende wii ma zaujalo viac hier, napr. tebou nenavideni mario a zelda :)
      3. ponuka ostanych hier, naco mi je ps3, x360 ked si mozem 95% tychto hier zahrat na PC
      4. v tomto by sa dalo suhlasit, aj ked ani ten xboxacky dashboard sa mi prave nejak zvlast nepaci *3*
      • to jsou další důvody proč bych si radši koupil wiiU než Xbox/PS3
        chtěl bych vidět jak by si někdo zahrál zombiU bez všech těch udělátek na WiiU gamepadu
        a taky některé hry podporují až pět hráčů narozdíl od Xbox a ps3 kde jsou většinou jen 2 a velmi (VELMI) vyjímečně 4 hráči na jedný obrazovce
    • Zelda a mario jsou přesně hry, kvůli kterým herní průmys existuje, nintendo vytváří povětšinou hry, které jsou milionkrát lepší než blbosti álá Cod, NFS nebo MoH, které se z lidí snaží vytáhnout prachy, nintendo vytváří umění - EA vytváří žrouta peněz
      kk příštímu roku bude na wiiu 50 titulů a z toho hodně od Ubisoftu jako je AC3, ZombiU a Rayman. Od ostatních tam bude Batman, ME3, BO2,... já si myslim, že je toho celkem dost.
      Taky nesmíme zapomínat, že wiiu je hlavně rodinná konzole, takže tam bude spousta party her
      A ten gaamepad taky neni špatnej... sám sem si ho vyzkoušel s panem Dejdarem
      *5* *5* *5* *5* *5* *5*
    • fichtlis
      jenom k tomu bodu 2) já bych si to naopak pořídím právě kvůli mariovi a zeldě, ale počkám až bude nižší cena. Takhle sem si pořídil Wii a NDS.
      • Veď Zelda na Wii U ešte nie je. Takže času dosť :)
  • Kristovanoho! Konzole je o hrani, ne o onanii nad technickymi specifikacemi dpc uz!
    • Robotron3
      Cim lepsi technicke specifikace konzole, tim lepsi technicka stranka her. Vyssi rozliseni, lepsi fyzika, kratsi nahravani, sviznost ovladani, atd...
      • Slušná blbost. Zkrachovalých technicky dokonalých platforem jsou plný smeťáky. Hlavní je herní design... jedno jeslti na mobilu nebo na HAL9000.
    • S takym pristupom by si doteraz hraval akurat tetris a kostickoveho Wolfensteina.
  • takt procesora je ovela nižší ako v PS3 a Xbox, iba okolo 1,21 GHZ.....prepínanie v menu medzi položkami trvá kludne i 20 sekúnd čo je úplny nonsens.....horšia ako vo windows 95.....

    kedy už konečne niekto napíše naozaj pravdu a čo si naozaj myslí....že Nintendo vydalo úplny šrot a sračku.....

    Je mi jasné, že Nintendo fanboy budú velebiŤ a pochvalovať si i sh1t s ich logom, ale čo ponúka konzola pre hráča v roku 2012??!!! Aký progres!!
  • Spíš si počkám, až za pár let klesne cena na 4-5 tisíc a pak si to koupim hlavně kvůli exkluzivitám (pokud jich bude dostatek a hlavně kvalitních). Jinak zůstávám na PS3 a až vyjde nástupce, tak zas za 2-3 roky po vydání (hlavně dokud budou vycházet hry zároveň na PS3, takže spíš 1 - 2 roky)

    Ale pokud je pravda, že WiiU je hardwarově horší než PS3 a X360, tak mi to přijde dost neprozíravé od Nintenda. Ale třeba Nintendo překvapí a prodá zas 100 mega WiiU, jako původního Wii.
  • Robotron3
    "Nintendo použilo silnější hardware?" Jak to teda je? Já jsem naopak všude četl, že WiiU je prý nakonec ještě o něco pomalejší než PS3 a X360? Což mi přijde dost šílenost...
    • Luke
      Jak říká Eeee. SIlnější hw ve smyslu "než byl ve Wii". Wii U má pomalejší procesor, ale GPU je (pokud vím, nejsem znalec) mnohonásobně silnější a na něm především závisí kvalita/rychlost grafiky.
    • eeeee
      Je silnejsi nez wii, s xboxem a ps3 se srovnavat nechce, multiplatformy na nem bezi hur.
  • hmm, wii u sem nehodlal zvazovat ... ale ono na tom fakt de plnohodnotne hrat na tom "handheldu" ac3 a me3 a dalsi plne hry ... hmm to by me mohlo zviklat
    • Robotron3
      A neni lepší to hrát na větší obrazovce, než na malé? Když už si můžeš vybrat?
      • sleepless
        Když zrovna chceš hrát na velké, tak je lepší hrát na velké. Ale když si s tím chceš lehnout do postele, tak je možnost hrát to na gamepadu, naprosto skvělá.
        • akorát, že ty si s tím moc do postele nelehneš. pokud teda nemáš HD televizi v pokojíčku. ten dosah signálu je fakt mizernej, tím pádem Nintendo v podstatě pohřbilo jeden z atributů, kterým se celou dobu chlubil. mně se dycky Nintenďácký věci líbí jen na papíře, ale ti fušeři to potom tak zprzněj zpracováním, že mi zůstává rozum stát.
        • Robotron3
          To bych nemoch, uz mam odzkouseno s PSP a DS. Hraju v posteli, hned v polospanku, oci se zaviraji, usnu a pak si z ty hry nic nepamatuju :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit