Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • takt procesora je ovela nižší ako v PS3 a Xbox, iba okolo 1,21 GHZ.....prepínanie v menu medzi položkami trvá kludne i 20 sekúnd čo je úplny nonsens.....horšia ako vo windows 95.....

    kedy už konečne niekto napíše naozaj pravdu a čo si naozaj myslí....že Nintendo vydalo úplny šrot a sračku.....

    Je mi jasné, že Nintendo fanboy budú velebiŤ a pochvalovať si i sh1t s ich logom, ale čo ponúka konzola pre hráča v roku 2012??!!! Aký progres!!
  • Grifus
    Jsem uzivatel PC, kdybych premyslel o koupi konzole, rozhodne bych sahl po X360 nebo PS3 (pripadne pockal na novou generaci, ktera je za dverma). Proc bych si nevybral Wii U?

    1) Protoze me absolutne nezaujalo ono "revolucni" vyuziti gamepadu, ktere je hlavnim reklamnim tahounem. Me to proste pripadne nezajimave, naopak obtezujici. Mozna by me to jeste prvnich par her nejakym zpusobem nadchlo, ale rozhodne bylo by to jen docasne.
    2) Tragicka nabidka exklusivnich titulu. Ne opravdu nejsem fanousek Maria, Zeldy a podobnych hitovek, ktere nam serviruji po miliontepate (kam se hrabe CoD *2* ).
    3) Nabidka ostatnich her. Uz ted mi nepripadne nijak zavratne siroka nabidka "ne-Nintendovskych" titulu, natoz za takovy rok a pul kdyz uz tu nejakou dobu budou nastupci u konkurence. V te dobe uz na Wii U vyjde maximalne prave Mario a spol., pripadne nezabavne Japonske styly her (ktere jsem mel moznost zkusit na DS).
    4) K tomu vsemu zvlastne vypadajici uzivatelske prostredi, se zminovanou hrozivou odezvou.

    Prodeje spatne asi nebudou, U se jim urcite zaplati. Nicmene jakmile opadne prvnotni boom a lidi prestane "fascinovat" pouzivani displaye na gamepadu, tak nebudou zrovna zavratne. Jedno ironicke plus u me Nintendo ma, asice je prvni kdo ma ovladac stejne velky jak konzoly samotnou. *1*
    • Srovnávat zeldu s cod je hodně mimo možná by bylo dobrý si to aspon o serii něco zjistit než začneš psát hovadiny jako "kam se hrabe COD".
    • napisem to podobne ako ty z mojho subjektivneho pohladu; Som uzivatel pc, keby som premyslal o kupe konzole, urcite by som siahol po nintende wii/wiiU. Preco by som si nevybral PS3 alebo X360?

      1.pretože ma absolutne nezaujima klasicke ovladanie gamepadom, kt. mozem v pohode pouzit aj na PC a nie je nicim prevratne
      2. tragicka ponuka exkluzivnych titulov, na PS3 ma zaujalo len demons souls a na x360 lost odyssey a fable II, nie naozaj nie som fanusik halo, gow(x360), gow(ps3), gt, forza, kt. nam serviruju po milionty krat, budes sa divit ale na nintende wii ma zaujalo viac hier, napr. tebou nenavideni mario a zelda :)
      3. ponuka ostanych hier, naco mi je ps3, x360 ked si mozem 95% tychto hier zahrat na PC
      4. v tomto by sa dalo suhlasit, aj ked ani ten xboxacky dashboard sa mi prave nejak zvlast nepaci *3*
      • to jsou další důvody proč bych si radši koupil wiiU než Xbox/PS3
        chtěl bych vidět jak by si někdo zahrál zombiU bez všech těch udělátek na WiiU gamepadu
        a taky některé hry podporují až pět hráčů narozdíl od Xbox a ps3 kde jsou většinou jen 2 a velmi (VELMI) vyjímečně 4 hráči na jedný obrazovce
    • Zelda a mario jsou přesně hry, kvůli kterým herní průmys existuje, nintendo vytváří povětšinou hry, které jsou milionkrát lepší než blbosti álá Cod, NFS nebo MoH, které se z lidí snaží vytáhnout prachy, nintendo vytváří umění - EA vytváří žrouta peněz
      kk příštímu roku bude na wiiu 50 titulů a z toho hodně od Ubisoftu jako je AC3, ZombiU a Rayman. Od ostatních tam bude Batman, ME3, BO2,... já si myslim, že je toho celkem dost.
      Taky nesmíme zapomínat, že wiiu je hlavně rodinná konzole, takže tam bude spousta party her
      A ten gaamepad taky neni špatnej... sám sem si ho vyzkoušel s panem Dejdarem
      *5* *5* *5* *5* *5* *5*
    • fichtlis
      jenom k tomu bodu 2) já bych si to naopak pořídím právě kvůli mariovi a zeldě, ale počkám až bude nižší cena. Takhle sem si pořídil Wii a NDS.
      • Veď Zelda na Wii U ešte nie je. Takže času dosť :)
  • eeeee
    Napad je to mozna dobry, ale provedenim je to desivy lowend za nehoraznou cenu.
    Nema to disk a neumi to prehravat dvd. Aby to nahradilo ps3, je potreba koupit tri krabice a prodratovat je mezi sebou. Externi disk se da nqvic pripojit jen pres pomale usb.
    Displej je priserny, kdo si pamatuje mobilni zarizeni s resistivnim dotekacem, ten vi, tezce nasiraci zalezitost. Navic male rozliseni, mala vydrz, maly dosah. Je to proste slozeno z tech nejlevnejsich soucasti, ktere lze nalezt.
    Clanek se nezminuje, ze ucet je vazany na hardware, nelze prenest na jinou konzoli a nintendo v tomto smeru napravu neprislibilo.
    To ze v cesku neni obchod podporévan je uz jen takova tresinka. V online sluzbach je nintendo nekolik let pozadu. Bohuzel ani neexistuje prislib do budoucna v podpore naseho regionu. A pri zname nintendo setrivosti, nevim nevim, zda nekdy podporovani budeme.
    Ze je hw konzole slaby a pomaly by mi nevadilo, kdyby ten sw tomu byl prizpusobeny. Takova PSP ma bleskovou odezvu i prestoze je radove pomalejsi nez wii u.

    Kdyby tato lowendova konzole byla za lowendowou cenu, bylo by to v poradku. Ale takhle?

    Ani ta herni nabidka se mi nelibi, jedina zajimava hra, ZombiU, v recenzich tezce propadla. To ostatni neni pro ne-nintendo hrace zajimave a neobhaji vysokou cenu za lowend hardware, ke kteremu je potreba toho jeste spoustu dokoupit.
    • Takže konzoli jsem si koupil a musim stebou nesohlasit. Display na gamepadu je plně dostačující a rozlišení neni nejhorší, že je malá výdrž to je bohužel pravda ale tak si člověk po třech dodinach k němu připojí drát ( oproti napájecím kabelům s ostatních konzolí bych řekl spíš dráteček ) a hraje dál. Co se týče pomalé odezvy jednotlivých aplikací to je pravda, ale myslim že to vyřeší další update. A jen tak mimochodem stěžovat si na to že na konzoli neni dost her když právě vyšla to už je opravdu jen takový výkřik do tmy. Mimochodem ZombiU teda rozhodne nepropadla kde jsi na to přišel netušim protože má známky z celýho spektra ano je tam jedna 4/10 ale je tam i několik 8/10 tak nás tady prosim tě nemystifikuj.
      Mimochodem když tak haníš ten ovladač zkusil sis ho alespoň nebo si ho jen viděl někde na videu. Protože já na tom byl stejně jak ty ale poté co jsem si ho osahal tak například vim že třeba Aliens: Colonial marines si rozhodně koupim na WiiU a ne na ostaní konzole a to právě kvuli tomu ovladači protože to co se snim dá v ZombiU dělat je hodně zábavný a ještě ke všemu nádherně dotváří atmosféru ( hlas průvodce například vychází přímo z ovladače a ne z televize čili to navozuje pocit jako by člověk u sebe opravdu měl to handsfree atd ).
      • ..."stěžovat si na to že na konzoli neni dost her když právě vyšla"... Prave u Nintenda to je zásadní nedostatek protože od teď už žádná pořádná hra nevijde stejně jako na Wii (u které již dokonce oznámili, že žádný nový sw nebude *10* ) Taky jsem se před lety napálil stím, že výběr kvalitních her na Wii není ale říkal jsem si zatím mají jen nejzábavnějsí jen ty "demo" hry a časem budou i kvalitnější kousky ale ono nic to nejlepší na Wii vyšlo jen krátce po jeho uvedení. kde je třeba Supermario bros 2 pro Wii NIKDE a nebude *9* zrovna tak pochybuju že kdy vyjde něco kvalitnějšího než teď je pro WiiU je to holt Nintendo... never more!
        • Na Wii je tuna skvělých her. Vem si třeba dvě Zeldy, dva Super Mario Galaxy, Metroid Prime Corruption - upřímně řečeno, pokud jde o hratelnost, jedna každá z těch her co jsem vyjmenoval strká do kapsy cokoli co kdy vyšlo na XBOX nebo PS3.

          A tím to nekončí, jsou tam skvělé party hry, u kterých jsme si užili nehoráznou spoustu srandy (např. Warioware, Mario Strikers Charged Football), i docela dost dobrých third party her (Red Steel 2, Deadly Creatures, Xenoblade Chronicles, Tenchu Shadow Assassin, No More Heroes a mohl bych pokračovat).

          To, že o těch hrách nemáš ani páru, neznamená, že tam nejsou. A jsem si jist, že na Wii U vyjde taky spousta pecek.
          • Hmm vse cos vyjmenoval bych hrat nechtel jediny hry co bych si zahral tak asi resident evil archives ale to muzu hrat i na game cube takze pro me wii ani wiiu ne
            • Hrál jsi někdy nějakou Zeldu? Jestli ne, tak nevíš, o co přicházíš. Fakt.
  • Proč pořád všichni ukazují na pomalý procesor, ale nikdo nevzpomene že se jedná o GPGPU, kde většinu výpočtů obstarává GPU? Proč posuzují sílu konzole podle portů z jiných konzolí navíc v době launche konzole, která má 4x (8x) více RAM než ty současné (není to jen lenost/neznalost HW vývojářů)? Proč si stěžují na výdrž gamepadu, když může být při hraní v síti? Proč je hned všechno okamžitě "gimmick" , když se někdo snaží věci dělat jinak? Nejsem fanboy, ale tenhle witch hunt nechápu.
    • Robotron3
      Podle mě je to pohled majitelů X360, nebo PS3. Jako já to vidim stejně, jako PS3jkař. Před 6 lety jsem si koupil konzoli, která mi slouží až dodneška a na obzoru už jsou výkonnější konzole, a hry tak mohou vypadat líp a být technicky vyspělejší. No a kdybys tohle srovnával s WiiU, tak tu máš konzoli, která je hardwarově na úrovni už 6 let staré generace. Tak proč by sis to měl kupovat? Pro fandy Nintenda, kteří měli doposud Wii, je to asi progres, ale jinak se pohledu zastaralosti hardwaru nevyhneš.
      • zdeeneek
        Na druhou stranu - proc by si to clovek, kterymu nejde primarne o grafiku, nemel koupit? Mne v pohode soucasna uroven grafiky dostacuje. Pokud se vyvojari her pro WiiU zameri na herni obsah, mechanismy, pribeh a nebudou muset travit vetsinu casu vyvoje tvorbou ultra mega bomba narocne grafiky tak to bude jedine dobre. Ja WiiU bohuzel jeste nemam, chtel jsem kupovat hned v den vydani, ale blizici se Vanoce me financne vycerpali tak, ze tenhle rok uz WiiU koupit nestihnu. Ale tesim se az si tuhle konzoli poridim. Samozrejme nikdo nevime kolik her s nejakym zajimavym vyuzitim dotykovyho gamepadu a aspon trochu neotrelym napadem (ala ZombiU) vznikne, ale odsuzovat konzoli kvuli HW je podle me nesmysl - clovek si musi uvedomit co od toho ocekava nez to koupi.
  • Caincz
    Pro mě absolutně nezajímavá záležitost. Na klasické nintendo hry si plánuju teď pořídit Wii, které už stojí pár korun, a protože jejich hry byly vždycky víc o zábavě, než o vizuálu, tak mě fakt nemrzí, že Mario bude o něco méně detailní. Jako majitel obou "velkých" konzolí skutečně nechápu, proč bych v roce 2012 měl investovat přes osm tisíc do tak hardwarově retardovaného zařízení. To si radši za rok nebo dva koupím nový Xbox/PS...
  • Spíš si počkám, až za pár let klesne cena na 4-5 tisíc a pak si to koupim hlavně kvůli exkluzivitám (pokud jich bude dostatek a hlavně kvalitních). Jinak zůstávám na PS3 a až vyjde nástupce, tak zas za 2-3 roky po vydání (hlavně dokud budou vycházet hry zároveň na PS3, takže spíš 1 - 2 roky)

    Ale pokud je pravda, že WiiU je hardwarově horší než PS3 a X360, tak mi to přijde dost neprozíravé od Nintenda. Ale třeba Nintendo překvapí a prodá zas 100 mega WiiU, jako původního Wii.
  • Je "báječné" jak se konzole stále více stávají krabicema s nedodělaným softem a nutností stahování záplat...
    O místní schýze autorských práv a regionálních špecifik a následné nefunkčnosti obchodů, streamování videa atd., samozřejmě za plnou (a zhusta i vyšší) cenu zařízení, ani nemluvě.
  • Do ovladače se jen streamuje obsah z konzole...do vlaku s tim jít nelze...
  • Text pod obrázkem klasického gamepadu - Většina her se dá ovládat i tímto "klasickým" gamepadem, který však není přítomen v žádné edici a musíte jej tedy kupovat zvlášť - není pravda.

    Koupil jsem si v Xzone Wii U - Zombi U Premium Pack a ovladač je v balení. Viz. mé obrázky krabice, kde je také uveden - http://min.us/lFAKEiTLxSrU6 nebo http://min.us/lbx3YvkN1OvdvQ
    • Luke
      V premium packu, který máme, klasický gamepad skutečně není. Stejně tak tam není ZombiU (namísto toho je Nintendoland). Ty sis koupil premium pack limited edition, což je asi důvod těch dvou "nadstandardních" věcí.
      • také jsem si koupil Zombie U edici a klasický gamepad tam je...ale ne ten co se musí dokoupit a který je potřeba pro připojení dalších hráčů
  • Nevim přijde mi to takový nedoladěný nedotáhlý do konce jako koncept dobrý ale jako vždy u Nintenda je tam moc kompromisů takže pro mě ne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit