Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • chýba multitouch, displej ma slabé rozlíšenie, zle reaguje na dotyk i pri hraní, musí byť stále viditeľný s konzolou, takže na hranie na záchode, či v inej mistnosti moze clovek zabudnút, pohyby sníma horšie ako moveko na PS3 a vybije sa do 2 az 2,5 hodiny podla používania...čiže Epic fail.
  • Já s postele rád hraju hry z ps3 na vitě.
    A v autobuse nebo v práci hraju hry na vitu.
  • Nevím nevím, podivné zařízení :). Nějak mne ty nintendoviny nikdy neoslovily, většina her mi přijde stejná jako když si pustím nějaké 10-15 let staré hry na emulátoru :D ... a za to by chtěli 7000 nebo kolik jim to vždy stojí ... ať už jde o DSko, nebo Wii.
  • hmm, wii u sem nehodlal zvazovat ... ale ono na tom fakt de plnohodnotne hrat na tom "handheldu" ac3 a me3 a dalsi plne hry ... hmm to by me mohlo zviklat
    • Robotron3
      A neni lepší to hrát na větší obrazovce, než na malé? Když už si můžeš vybrat?
      • sleepless
        Když zrovna chceš hrát na velké, tak je lepší hrát na velké. Ale když si s tím chceš lehnout do postele, tak je možnost hrát to na gamepadu, naprosto skvělá.
        • akorát, že ty si s tím moc do postele nelehneš. pokud teda nemáš HD televizi v pokojíčku. ten dosah signálu je fakt mizernej, tím pádem Nintendo v podstatě pohřbilo jeden z atributů, kterým se celou dobu chlubil. mně se dycky Nintenďácký věci líbí jen na papíře, ale ti fušeři to potom tak zprzněj zpracováním, že mi zůstává rozum stát.
        • Robotron3
          To bych nemoch, uz mam odzkouseno s PSP a DS. Hraju v posteli, hned v polospanku, oci se zaviraji, usnu a pak si z ty hry nic nepamatuju :)
  • Robotron3
    "Nintendo použilo silnější hardware?" Jak to teda je? Já jsem naopak všude četl, že WiiU je prý nakonec ještě o něco pomalejší než PS3 a X360? Což mi přijde dost šílenost...
    • Luke
      Jak říká Eeee. SIlnější hw ve smyslu "než byl ve Wii". Wii U má pomalejší procesor, ale GPU je (pokud vím, nejsem znalec) mnohonásobně silnější a na něm především závisí kvalita/rychlost grafiky.
    • eeeee
      Je silnejsi nez wii, s xboxem a ps3 se srovnavat nechce, multiplatformy na nem bezi hur.
  • Celkem chytrý krok od nintenda. Vydat rok nebo 2 před novou generací ps a xbox konzoli, která je stejně výkonná jako současná generace. Proto asi nebyl její vývoj nijak drahý a brzo se zaplatí. A až vyjde ta skutečná nová generace (protože tot WiiU není nová generace, spíš poslední člen té současné), svět na WiiU zapomene a Nindendo na tom stejně vydělá. A ti, kteří si ji koupí, si na ní stejně nezahrají žádné budoucí pecky pro next-gen, protože WiiU na to prostě nebude mít sílu a nezůstane jim, než hrát dnešní hry, akorát s displejem na ovladaci. To je také jediná zajímavá věc na celém tomto WiiU šílenství. A když už displeji na ovladaci, známý ho držel v ruce a říká, že se na tom hraje nepohodlně, takže by stejně hrál na klasickém. Každý, kdo si toto koupí budto neví co s prachama nebo je prostě jen mimo.
    • Udělal sis dobře?
    • Podle většiny dosavadních zpráv to vypadá, že ani nový xbox nebude žádná nadupaná mašina a spíš se bude zaměřovat na kinect a rodinnou zábavu. O fous výkonnější než Wii U asi bude, ale rozhodně ne do té míry, že by z něj na Wii U nešly portovat hry. Takže poslední naděje na supervýkonnou nextgen konzoli je Playstation 4, ale těžko říct, při současné finanční situaci Sony, jestli se budou pouštět do nějaké cutting edge technologie.

A ono vlastně proč taky, vypiplané exkluzivky jako Uncharted 3 nebo Killzone 3 vypadají pořád skvěle a ukazuje se, že to pomalu začíná být spíš o talentu vývojářu, než o hrubém výkonu. Navíc i když tam dají vnitřnosti na úrovni podprůměrného současného herního PC, tak to bude celkem skok.

Nintendo to udělalo chytře - GPU na úrovni Radeonu 6770 + dvoj/čtyřnásobek RAM v pohodě stačí na to, aby strčili do kapsy 360 a PS3 a zároveň mohli prodávat konzoli i s tím vychytaným gamepadem za rozumnou cenu.
      • Podle toho, co jsem nedávno četl na IGN vyjdou nejspíš 2 verze Xboxu, jedna bude právě taková multimediální hračička a druhá by měla být víc hardcore - pravá next-gen. A herní divizi Sony se daří dobře, říkali to nedávno v Game Scoop, takže si myslím, že PS4 alias Orbis bude o dost silnější, než WiiU. (podle mě vývojáři ví o čem mluví, když tvrdí, že to není až tak silná konzole).
        • Já v to doufám. Nintendo mám rád a jsem rád, že jdou svojí cestou, ale na druhou stranu si myslím, že pořádný boost ve výkonu už to chce a v tomhle směru Wii U asi není o moc dál, než PS3 a XBOX 360 (i když si myslím, že jsme ještě skutečný potenciál Wii U neviděli a přecijen nějaký posun v té grafice nakonec bude).
          • Na potvrzení toho posunu v grafice si budeme muset chvíli počkat, ale osobně tomu moc nevěřím. Myslím, že jestli někdo nemá Xbox360 nebo PS3, tak WiiU bude solidní alternativ, ale jako vlastník Xboxu si WiiU rozhodně nekoupím. To si radsi počkám ještě pár měsíců a koupím si levnjší PS3 se všemi jejími exklusikami, ale na WiiU nevidím nic, co by mi za to stálo.
  • Přijde mi to jako totální zbytečnost, nemůžu si pomoct.
  • Ja si myslim ze prodeje mimo Japonsko nijak zavratne nebudou, vetsina lidi ani nevi jak to ma fungovat, je to handheld, neni to handheld, potrebuju k tomu wii nebo nepotrebuju... Vydrz na baterii to je dost zalostna. Vse muzou zachranit hry, ale to se uvidi casem jak moc Wii U vyvojare zaujme.
  • To musí být pro oči úžasně zdravé, neustále přeostřovat mezi dvěmi zařízeními s různým rozlišením..
    • jestli uzasne to nevim jednoznacne je to zdravejsi nez mit zaostreno nekolik hodin na jeden bod. Navic nechapu co ma spolecneho rozliseni obrazu se zdravotnimi riziky pro tve oci.
    • A nemyslel jsi že musí zaostřovat na různé vzdálenosti? Protože to co jsi stvořil je blbost. Jinak oko se dříve unaví a to může vést třeba k bolesti hlavy. Ale že by to bylo škodlivé o tom nic nevím. Možná když budeš brát prášky na bolení hlavy po hrstech a zapíjet je chlastem.
    • Myslim že je to úplně stejně zdraví jak zírat delší dobu do televize.
  • Ahoj, měl bych několik dotazů ohledně Wii U, tak mi snad hodný majitel této konzole odpoví.
    Hodlám si ji na vánoce pořídit, částečně pro mě, částečně pro ženu a dítě. Četl jsem nespočet článků a vybírám pečlivě jaký model atd. avšak dvě/tři věci mi nejsou jasné. Za prvé jak moc velký rozdíl je v tom že bude mít pamě´t 8GB nebo 32GB? To jako že mi hry které vyžadují větší paměť nepůjdou nebo tím se myslí třeba jen paměť na ukládán dat z her (save)? Za druhé některé hry vyžadují asi klasický remote kontrol + nunchak, ty ale nejsou součástí balení. Jak poznám že to hra potřebuje a dá se hra hrát i bez toho? Nebo je to víceméně nutnost? A za třetí - některé hry vyžadují i připojení k internetu. Ten sice mám ale kabel tam nedosáhne tudíž bych musel koupit delší kabel, ale mám i wifi. Jen nevím jestli to jde i přes wifinu. díky za odpověď

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit