Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když jsem se dozvěděl, že hra bude ve vývoji ještě rok a půl, došlo mi, že po nyní už tak dlouhé době bude hra buď revoluce a nebo dokonale nalajnovaná pecka. Hodně mi úvodní část hry připomíná vynikající Resident Evil 5 a King Kong The Game. Určitě se vám tuneloid King Kog líbil, jen nechápu jak to Ubi Soft stihl za tak krátkou dobu tak brilantně vybrousit. Myslím si, že nový Tomb Raider bude mít datum vydání ještě změněn, Mass Effect 3, Batman Arkam City, Far Cry 3 a další budou totiž velká konkurnce.
  • na můj vkus to moc přeháněj, až moc hektický a nereálný...snad nebude ve hře kažých 10 číhat nějaká super-násilná past, to by byla fakt trapárna
    • každých 10 metrů...
  • vyborne, takze zase je tam trapne konzolove mackani cudliku aby si vytahla nejakej strep, nebo odkopla nejakyho saska, to skakani na druhou stranu vypada dobre. Kazdopadne je to dalsi experiment, myslim si ze uz experimentu s toudle hrou bylo hodne. Proc proste jednou neudelaj jednu laru ve stylu dilu 1-4, proste navazat tam, kde laru zasypaly sutry z pyramidy a drzet se hernich principu prvnich dilu -tj skakani a strileni bez zbytecnejch serepeticek.
    • Tak posledni 2 dily plus remake prvniho dilu me prisly,ze se prvnich dilu drzeli vice nez dost na rozdil od AOD apod.
  • hra vyzera skvelo, len si budem musiet zvyknut na ten hlas :/ nesedi mi tam nejako....
    a snad to dotiahnu do konca, aby to nebolo zabugovane ako underworld....
    inac ako som hovoril, nemam velmi co vytknut...akurat, ze....nevidim este ukazovatel zivota...i ked je to pochopitelne, je to zaciatok, takze nejaky uvodny level ako tutorial....takisto hovorili o otvorenom svete....ako som spominal, maly tutorial, tak bude nejaky presne urceny....na konci sa lara dostala z jaskyne von, tak snad uz bude ostrov volne pristupny, a nie predom urceny pohyb....uvidime....som velmi zvedavy, pretoze od TR4 som kvalitnu Tomb Raiderovku nehral :/ a chyba mi to....
  • bmarg
    Vypadá to fakt dobře a jde z toho ten Survive! Akorát je to nezvyk dělat z Lary která byla skoro 15let braná jako ženské stělesnění Chucka Norrise, takovou strachem podělanou "kočičku", což je hodně reálné a určitě by se každej takhle choval. Akorát mě trošku zarazilo, že jak Lara spadne a narazí si do žeber něco a pak si to vytáhne, tak za 10sekund jde skákat na nějakou vyvýšenou hradbu z lebek a dřeva.. kdyby tam bylo víc toho realismu, tak by to působilo fakt dobře. Akorát je to takové napůl cesty.. v jeden okamžik realita jak vyšitá, za 3sekundy arkáda, kdy z div zlomené nohy skočí 4metrovej skok :-)
    • Sami autoři, když hru ohlásili, tak vydali hezké PR prohlášení. V něm byly i jejich plány, např. přemýšleli nad tím, aby stav Lary opravdu ovlivnil pohybové možnosti (zlomená ruka = nemožnost šplhu).

      Potíž je s v tom, že hra musí mít hratelnost. A tak je potřeba některé prvky realismu obětovat hratelnosti. A pokud půjde "jenom" o to, že případná zranění výrazně neovlivní plošinovkové pasáže, tak to beru. Ale jestli bude Lara stejný Terminátor jako jiné postavy dnešních her (kulka není nic, jenom si hekneme a běžíme vesele dál) tak asi vývojáři sklamou více lidí, než jenom mne ^_^.
      • bmarg
        Klidně bych to nijak neomezoval, nějaká arkádavost v tom musí zůstat, jinak to nebude TR, ale zase aby se furt neopakovalo přeskok 10metrů, i když máte nohu na šrot. Jednou přeskočit a aby se ten strach, adrenalin a všechno z toho vyšplhalo do "nechutnýho" jako bylo ve 127hodin, kde si nakonec tu ruku uřízl a při tejtom aktu jsem až cítil jak přichází o ruku a jak to je strašně bolestivý. Ale hra by byla pak pro +21, což by pro mě bylo plus, ale trh je složenej z dětí :-(
  • Pokud Crystal Dynamics dostojí slibům a nesníží laťku, kterou si vytyčili, tak by mohlo jít opravdu o restart ve velkém stylu.

    Jenom se obávám o skutečné směrování této hry. Prozatím i dle oficiální stránky má být produkt určen i pro zkušené harcovníky (přímo k tomu vybízí) i pro ty, kteří radši jenom příběh (stačí některé gameplay mechaniky zjemnit). Problém ale leží ve zcela prostém "autoři míní, manažeři mění".

    Na tento postulát podle mne z jisté části doplatila Mafia II a nový Tomb Raider (díky nastavenému PR kurzu) má podobné tendence. Ano, don Dan měl hezké plány, gameplay ukázky (GDS 2009) byly krásné a značná část hráčské obce si přála a možná stále přeje to, co plánoval ... a ve 2K měli plány jiné ^_^.
  • toto sa da sotva nazvat ako hra. ved co sa tam deje?
    idem rovno jedinou moznou cestou. potom sa mi tam ukaza na celu obrazovku ikona s tlacitkom co mam stlacit aby som zapalil faklu. potom sa sem tam cutscena prerusi aby som mackal gombiky jak tupec. ked sa tam ukaze prva vacsia scena tak nedaj boze aby hrac zacal preskumavat okolie a zistoval co ma robit, nie... dame tam tzv lara instinkt a vsetko sa mi krasne rozsvieti. a potom pokracuje cutscena.

    to vsetko zabalene do velmi priemernej grafiky.
    cisty koncentrat mainstream dumb down prvkov az je to neznesitelne.
    typicka konzolova hra. strasny odpad.
    • Beefcake
      Teda... Takovej hardcore borec, a neví co je úvodní tutorial?
      A tohle označuje za naprosto průměrnou grafiku? To máš asi lepší hry, než všichni ostatní.
    • RavenHolm
      Typický pako, který hodnotí hru podle jednoho videa.
      Uvědom si, že je to úvod hry! Ber to jako náhradu za nějaký filmeček. Pokud nejsi hluchej tak jsi slyšel, že nám vývojáři rádi v budoucnu ukážou víc z "open environment" (pokud nevíš, tak google pomůže). A jen tak mimochodem pokud si dobře pamatuju tak TR byla vždy velmi lineární hra. Tudíž jediný odpad zde je tvůj příspěvek.
      • to si myslis ze v zvysku hry nebude to vodenie za rucicku?
        myslis ze tam nebude ten tzv lara instinct?

        bude to typicky mainstream. stupidne vodenie za rucicku. ano staci mi jedno video.
        vsak ty uvidis ze mam pravdu.
        • RavenHolm
          Panebože co je na mainstreamu špatně? Kdyby se všichni lidi odklonily od mainstreamu a přidaly se k indie tak by se z indie stal mainstream. Ano hra tě bude vodit za ruku, ale ta její vize je na tvůj povel! Když nebudeš chtít zvýraznění tak ho mít nebudeš.
          A uvědom si, že pokud by tě hra nějakým způsobem nevedla tak se ztratíš i v tunelu...staré hry měli jednoduchou a přehlednou grafiku, kde jsi viděl vše důležité bez výrazných problémů. Současné hry už mají tak komplikovanou grafiku, že není těžké určitý prvek přehlédnout a pak se na hodinu zaseknout někde v podzemí. Pokud ti stačí jedno video tak ti gratuluji a zároveň mi je tě líto. Myslím, že pravdu nemáš, protože TR mě nikdy nebavil, ale na tuto hru se těším a to moc.
    • Úvodní levely snad všech dnešních her vypadají takto. I v Zaklínači II je prolog velmi lineární, a že by to bylo jednoduché se říci nedá.

      S instiktem a obecně nápovědou souhlas, doufejme, že to půjde alespoň vypnout ^_^.
      • dufat mozes ale vypnut to nepojde.
        typicky priklad tohto je assassins creed.
        nulove rozmyslanie co je treba kedy spravit, nulovy prieskum iokolia.
        vsetko je tam vysvietene na kilometre daleko a aby bola istota ze si to hrac vsimne pokazde sa tym spravnym smerom nasmeruje kamera. toto bude to iste. typicka konzolova jednoducha hra pre siroke masy.

        nebudte naivny a zmierte sa stym ze 95% sucasnych hier je smejd.
        • Tvoje nenávistné příspěvky, které tu tak vytrvale šíříš mě fascinují a rozesmívají zároveň. Uznávám tvé právo mít vlastní názor a uznávám i to, že můžeš nenávidět 95% všech her světa. Co ale neuznávám je, že vytrvale lezeš do diskuzí ke hrám, které tě nezajímají a dokola vykřikuješ, že je to největší zrůdnost, jakou jsi kdy viděl. Navíc se neustále opakuješ, jako každý křikloun/troll. Takže ano, děkujeme za tvůj názor a teď už můžeš jít zase na jiné fórum (novinky.cz budou
          ok)
  • Chudinka Lara. Musím ji jít vysvobodit !
    • veru a pokial sa k nej dostanes, tak si este pocka do tej jesene 2012....
  • Kdyby furt Lara tak debilne nejecela, bylo by to o poznani lepsi
    • RavenHolm
      Jednadvacetiletá holka se probere v na ostrově kde jí chce všechno sníst:) Chtěl bych vidět tebe jak by jsi se zachoval:D Naopak mi přijde skvělé, že konečně nějaká videoherní postava reaguje tak jak by reagoval živý člověk.
      • Aha, sem netusil, ze tys neco takoveho uz zazil.. Ja bych teda rozhodne drzel jazyk kdyby me neco pronasledovalo a chtelo snist a ne volat "aaach tu jsem heh rikam tu sem! " :-)
        • RavenHolm
          Nezažil a jelikož určitě ani ty ne, tak nemůžeš říct, že bys měl jazyk za zuby. Nemáš ponětí jak bys ses zachoval v takové stresové situaci. To opravdu nemůžeš vědět. Víš to její kňourání nemá daleko k breku a v takové situaci mi to přijde jako adekvátní reakce. Jo poslechni si co říká. Nejen, že má díru v boku (musí to bolet jako svi..), ale hlavně si nahlas přeříkává co musí udělat a nebo co se jí zrovna nepovedlo, což dává smysl, protože v takové situaci je tvůj hlas jediný, který patří někomu kdo tě nechce zabít.
  • dilinja
    nemaj nejak malo nahranejch tech hekání se mi zdá jako kdyby skoro pořád hekala stejně *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit