Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Sweet! I've just received my free Riot Points!

    >> FreeRiotPoints.me <<
  • ako sa môžem oficiálne dostať do DOTY 2? Skúšal som registráciu do bety, ale tam sú otázky na starú DOTU, ktorú som nikdy nehral, takže neviem ako ináč.
    • skúsim, díkes
    • Mno nevim, ale klicu do doty 2 je spousta :D skoro kazdej, kdo jiz je v dote nejakou chvili tak ma na steamu urcite dalsi klice.. ja sam tam mam 4 dalsi. Proto nechapu, ze to rovnou jiz nezpristupnili.
    • 100% přes oficiální blog http://blog.dota2.com/ ... vpravo je registrace, osobně jsem to přes ní nedělal, tak nevim co se vyplňuje (ale známí co dotu 1 nikdy nehrál přes to klíč získal bez pomoci - takže určitě dávají i nováčkům)
      na playdota.com bylo vlákno na fóru kde se každý den losovalo X klíču, tak jsem ho získal i já, ale musel si mít účet určitýho stáří
      dál můžeš skusit http://www.reddit.com/r/sharedota2/ , lidi co je nechtějí tam rozdávají klíče, osobně jsem to nezkoušel, tak nevim jaká je šance ho tam dostat
      možná i by se podělil i někdo na http://www.dota2.cz/ ? kdo ví
      vim taky že Dreamhack winter (turnaj) rozdával tisíc klíčů, velice krásným způsobem - naházeli je do textovýho souboru, pokud si masochista můžeš skusit jestli nějaký je neobsažený *1* http://trance.gg/dota/1000%20dota2%20beta%20keys.txt (je s tim krásná historka kdy moderátoři pro zlepšení nálady řekli at jich lidi pár vezmou a nakopírujou je do stream chatu vedlejšího lol turnaje, chat se musel na nějakou dobu odstavit *1* )
      osobně mam 2 volný dota 2 gifty (valve je teď rozhazuje na všechny strany) - ty si ale šetřim kdyby nějaký známý chtěl skusit
  • Tak potomhle patchy - nová sezona- těžce přemýšlíme s kámoši zda to hrát, a pomalu jsme si stáhli Honko. Kéžby byla Dota 2 zadarmo.... *9*
    • myslim ze ten patch jde dobrou cestou, i kdyz je to ted silne nevybalancovany imo
    • Veskoslav
      Když chceš a nažíš se, klíč získáš zadarmo. Dota 2 je zadarmo, ale kdo chce hrrr do bety, platí.
      • tim hrrr rozumim hned ten den... se snahou tam jsi do týdne
        • Veskoslav
          No jo hrr myslím hned:) A to si opravdu koupí jenom opravdový nedočkavec.
          • JohnyTheZik
            Hlavne ten jejich starter kit je hrozne drahej (mam pocit, ze k tomu clovek dostane i kuryra).. Bezne klic koupis za par dolaru od lidi..
            • JohnyTheZik
              ja jsem tu survey vyplnil hned na zacatku a mel jsem to do mesice, kdy v dote bylo kolem 4 tisic hracu online, takze jsem to mel relativne brzo, ale ja mluvil jen o tom, jak to ziskat ihned :)..
              A myslim, ze ja daval 9 z 10, coz je pravda :D!
            • Veskoslav
              Já napsal na Steam normálně mail, napsali mi, ať vyplním dotazním a za cca 3 týdny jsem byl pozván do Doty. Ale odpovídal jsem pravdivě, tudíž když se ptali jaká úroveň jsem, tak jsem nepřeháněl a dal jse 6 z 10, vím o nkěterých, co dali 10 z 10 a podobně a doteď nemají přístup.
    • dota 2 je zadarmo, v closed betě a valve rozhazuje klíče všude kolem, spousta způsobů jak ho získat, stačí se jenom trošku snažit
  • me dneska kurvapica konecne vyprsel ban za afk. "trash talking" jak to tak ti vocasi "odborne" nazyvaj si taky obcas neodpustim. zvlast po celodenim hrani clovek ztrati kontakt se svou moralkou ale kam se hrabu na jine hrace. chtelo by to zprisnit tresty. to je vse. na me to funguje dobre. ale co by pak zase delali ti vystudovani psychoodbornici
  • Dota hýbe světem, lolko nechte dětem :-P
    • A opět je to Dota-dumb-cunt kterej mluvi uplne off topic a trashuje LoL
      • A dota player and a lol player walks into a bar.
        The dota player says: 'lol sucks'.
        The lol player couldn't deny it.
  • Zayl
    Ježiši zase humbuku pro nic. Flame je součástí online her. Vždy bude. Jejich slavný team přijde s nečekaným odhalením že jsou lidi tiší a vokální. A že nikdo nemá rád když ho matchmaking donutí hrát s někým neschopným. Finálním zjištěním bude, že často flamuje ten nejhorší hráč v teamu.

    No ušetřil jsem Riotu platy toho odborného teamu, tak bych prosil aspoň část na můj účet.

    V dotě je mute button. Done and done.
  • Veskoslav
    Projel jsem všechny od Doty až po LoL. Ale LoL mi přijde takové pro masy, aby to mohl hrát každý a taky je to tak uzpůsobené. Navíc se mi zdá, že balancování hrdinů se nějak moc neřeší. Vrátil jsem se zpátky k HoN a momentálně trávím čas v Dotě 2, terý mi oproti LoL přijde mnohem vyváženější, hrdinové pestřejší a graficky se mi to líbí také více. Ale ať si každý najde něco jiného. Někdo Dotu, někdo HoN, někdo LoL a někdo nakonec Blizzard dotu:)

    P.S: Za půl roku v LoL se člověk naučí perfektně nadávat. Samé fuccking nooobs od dětí a lidí se scóre, že bych ostudou lezl kanálama. V tom vidím zásadní rozdíl, když v Dotě udělám triple nebo quadra kill, je to takové děkovné a obdiv, když v LoL jsem zasraný buger, noob, camper, podvodník, který se nezúčastní boje a je jedno, že jsem byl v boji jako první. Jsem noob, kyž zabiju více než 1 a ostatní při tom boji zemřou. Navíc Dota 2 je v češtině (ne všechno), tudíž i pro mnohé začínající to může být rozhodující. Naopak LoL to zase má dobře rozdělené v rámci skupin. Ale jak říkám, LoL je taková odreagovačka, vezmu hrdinu a jdu, nepřemýšlím nad taktikou. U Hon a Doty je to pro mě něco jiného, sakra si vybírám hrdiny podle týmu protivníka, pokud mi je ukáže:)
    • ja jsem zas vzdy prijemne prekvapenej, kdyz narazim na normalni hrace... a deje se mi to docela casto

      "vezmu hrdinu a jdu, nepremyslim nad taktikou"
      tak proto te matchmaker sparuje se samyma detma co nadavaj
    • Kr.Pa
      Nadavky jsou v kazde moba hra, a u vsechn jsou nadavky i s gram chybami.
      Dota2 ma nejaky strojovy preklad z jednicky, to je fakt super.
      A counterpicky jsou v kazde moba hre, jak muzes vypustit takovou kravinu.
      • Veskoslav
        Strojový překlad? Proč lhát tak okatě:)
      • JohnyTheZik
        Dota 2 ma normalni profesionalni preklad, cituji: nevypoustej kraviny.

        (a nekde counterpicky znamenaji vic nez jinde ^^, ale o tom jinde)
  • jo lolko a hraci never ending story neni nic jednodusiho nez ho nakonci nahlasit dat do ignore a dat do mute kolik mam hracu asi 50. me je jedno jake mam skore dulezita je nakonec vyhra a kolikrat se stalo ze beznadejne prohrana hra diky spravnemu nasazeni se obratila ve vyhru i kdyz pomer vyher byl spatny a slabsi jedinci davali rezignaci.nadavky neresim zapamatuju nick a jde na hlaseni. hraju pro zabavu a ze prohravame i to ke hre patri
  • Bohemund
    Za dobu co LoLko hraju (od začátku té hry), jsem narazil na neskutečné množství agresorů, naprosto zbytečných, hrozně otravných... a dobře, kdyby to byl někdo kdo hraje dobře, jenomže často tu hru i třeba schválně kazí... a to už je pak na mě moc. Takže vítám cokoliv, co by to mohlo změnit.
  • Zerathus
    LoL komunita je opravdu hrozná. Ve hře se chovám jinak než normálně.Snažím se být víc mírný ani na urážení často neodpovídám apod. jenže mně štve když frajer z midu zemře po gangu začne spamovat GG a pak nam do chatu vyblije tunu nadávek.Další zajimavost je že se celkem oblíbila jistá fráze týkající se vaší rodiny a rakoviny. Jen děkuju bohu že LoL nemá voice chat jako CoD apod. protože to bych fakt nerozdejchal
    • JohnyTheZik
      V dote jsem narazil na par typku, co to pouzivali a pokazdy to byla super sranda :D.. Bud to byli dobri trollove (jakoze jsem se opravdu pobavil) a nebo se to snazili vest a to sice jako leader 2 klanu tezce rozdejchavam, ale rozhodne se to hodi :))..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit