Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • JohnyTheZik
    Ta dobra komunita v LoLku si cely to hrani srazi dost hodne taky tim, ze kdo nema killy, je spatnej, coz proste u MOBA her nikdy fungovat nemelo a nema.. Spousta kamosu z LoLka zkouselu dotu a vadilo jim, ze za supporta jsou slaby a nemaj killy.
    V takovejhlech hrach by ale melo jit predevsim o vyhru tymu (snad nejvic prave v MOBA hrach) a ne jednotlivcu a zazil jsem neskutecny mnozstvi flamu na nekoho se spatnym skore (teda "spatnym" .. to, ze ma par smrti a malo killu != spatne zahranej hrdina, resp. sampion)..
    V LoLku toho nemam tolik nahrano, ale vidim to v kazdy hre (ne na moji osobu, aby nedoslo k mejlce :D)..
    Flamovani je vsude, ale tohle mi to teda hodne vadilo.. Samej "killstealer" apod. - to uz preci jen v dote neni tak casty jako bejvavalo (ted frci flame rusaku :D)..
    • Tak v dotě se to řeší tak, že se ve spoustě her supporti vůbec nepickujou a jede třeba celý tým carry. Když se do takového dostanu, tak mám chuť to okamžitě vypnout, protože je mi jasné jak to dopadne
      • kostejnesmrtelny
        V Dotě v pubu těžko pickovat supporty, když jsou 2 ze zbejvajících 4 hráčů rusáci. Osobně hraju mnohem radši support než jakou jinou roli, ale když není koho supportit, je to ztracenejch 40 minut a ještě každej pubertální parchant ječí, že feeduješ.
        • JohnyTheZik
          Je support a support, kosteji :).. Posledni dobou to taky pickuju, kdyz zustavam posledni.. Je spatny, kdyz babysitujes nekoho, kdo toho pak nevyuzije, to je fakt, ale dobrej support nefeedi :D..
          • kostejnesmrtelny
            Přesně jak říkáš, je support a support. S Dazzlem opravdu těžko feedovat, s takovým Rhastou ale... *2*
            • kostejnesmrtelny
              Čímž se dostáváme zpátky k mýmu původnímu tvrzení, že s rusákama, který jsou v 90% případech týmovýho hraní fyzicky neschopný si nemá smysl pickovat hrdinu, kterej je určenej k podpoře týmu. *3*
            • a tým tvoří hráči, když hráč nedokáže hrát pro tým, někdo bude umírat (a nepřítel to nejspíš nebude) *3*
            • kostejnesmrtelny
              Nejde o hráče, jde o tým.
            • nejde o hrdinu, jde o hrace *3* nejdulezitejsi co musi umet hrac supporta, je byt uzitecnej bez itemu a zaroven neumirat (alespon ne zbytecne)
    • Flame rusáků je celkem pochopitelný... Vím že je to házení do jednoho pytle, ale za ty dva roky co LoL hraju, jsem viděl jen pár rusů, co byli schopni verbální komunikace bez nadávek v azbuce
      • Ja jsem to videl jeste nedavno podobne ale v posledni dobe mi prijde ze se to dost zlepsilo. Nevim jestli to je tim ze polaci i rusove jsou slusnejsi nebo jestli to je tim ze posledni dobou hraju hlavne pozde vecer a v noci.
        • respektive není rus jako rus, jako u všeho jsou nejvíc vidět ti nejhorší, pubertální rusové co zaškrtnou všechny servery aby našli hru co nejdřív a pak spamujou cosi azbukou, což neznamená že neexistujou normálně hrající a komunikující

          zdá se mi že čim víc postupuju žebříčkem nahoru, tim menší jsou ti první problém (v replayich si můžeš vyfiltrovat svoje jméno a uroveň hry - po přechodu z 1 jsem hrál v normal... pak dlouhou dobu v high ... a posledni dobou jsem měl pár very high her v řadě) a nemusí to být jenom tím že by neuměli hrát, ale spíše tím jak duležitá komunikace a teamplay v dotě je
    • storm je taky můj oblíbenec!
  • Aspoň to Rioti zkouší. Za sebe můžu říct že mě LoLko hodně baví. A taky můžu říct že něco her jsem hrál a nemůžu říct o LoLku že by bylo triviální. Je jenom pro všechny. Je jednoduché se ho naučit ale těžké ovládnout. A tahle opatření se mě líbí páč už jsem kolikrát uvažoval že s tím seknu jen kvůli tomu jací jsou tam někdy idioti.
  • Zerathus
    LoL komunita je opravdu hrozná. Ve hře se chovám jinak než normálně.Snažím se být víc mírný ani na urážení často neodpovídám apod. jenže mně štve když frajer z midu zemře po gangu začne spamovat GG a pak nam do chatu vyblije tunu nadávek.Další zajimavost je že se celkem oblíbila jistá fráze týkající se vaší rodiny a rakoviny. Jen děkuju bohu že LoL nemá voice chat jako CoD apod. protože to bych fakt nerozdejchal
    • JohnyTheZik
      V dote jsem narazil na par typku, co to pouzivali a pokazdy to byla super sranda :D.. Bud to byli dobri trollove (jakoze jsem se opravdu pobavil) a nebo se to snazili vest a to sice jako leader 2 klanu tezce rozdejchavam, ale rozhodne se to hodi :))..
  • Bohemund
    Za dobu co LoLko hraju (od začátku té hry), jsem narazil na neskutečné množství agresorů, naprosto zbytečných, hrozně otravných... a dobře, kdyby to byl někdo kdo hraje dobře, jenomže často tu hru i třeba schválně kazí... a to už je pak na mě moc. Takže vítám cokoliv, co by to mohlo změnit.
  • je to tymova hra, pokud se tymova hra hraje v pugu je vysledek neodvratny. jinak receno, chces si kvalitne zahrat, hraj s prateli. PUG je a bude smetiste
    • JohnyTheZik
      *pub (od slova public = verejny)
      • *PuG = Pick up Group
        • JohnyTheZik
          taky jsem to tak pochopil, ale nedavalo mi to uplne v ty jeho vete smysl 8-) .. ale jinak je vyznam podobnej, moje chyba, uznavam :)
  • Tak lol sa bez nadavok hrat ani neda ked je niekto blby a 10x zomre ze ide pozret krik nic ine asi cloveku neostava len mu poriadne vynadat. Osobne spamerske deticky mam na haku je tam tlacidlo mute horsie je ked skpapinaju a trolia to vie viac nas*at
  • Asi ste neobjavili čaru mute...
    problém s kecálkem vyriešený....
    • o com je potom ta teamova hra ked pomaly kazdy hru dam ignore na 2 clenov teamu co flamuju ako vzdy junglera alebo vsetko co sa da a popravde mna neflamuju ludia nijak ale aj tak mi lezie na nervi ked nadavaju niekomu kto ani chybu nerobi a stale a stale ....
    • za to že nekomunikuješ se svým týmem můžeš být také zabanován.
  • jo lolko a hraci never ending story neni nic jednodusiho nez ho nakonci nahlasit dat do ignore a dat do mute kolik mam hracu asi 50. me je jedno jake mam skore dulezita je nakonec vyhra a kolikrat se stalo ze beznadejne prohrana hra diky spravnemu nasazeni se obratila ve vyhru i kdyz pomer vyher byl spatny a slabsi jedinci davali rezignaci.nadavky neresim zapamatuju nick a jde na hlaseni. hraju pro zabavu a ze prohravame i to ke hre patri
  • Až na to, že už to dělají asi rok.

    Což je taky důvod, proč vznikl Tribunal, kde hráči mají sami možnost posoudit zda reporty spoluhráčů jsou oprávněné.
    Což je taky důvod, proč vznikl Honor initiative, který dává hráčům možnost projevit uznání svým spoluhráčům, za přátelské chování, nebo třeba velkou pomoc týmu na cestě za vítězstvím. A dává to tak hráčům motivaci zlepšit své chování těmito směry, protože za větší množství uznání pak dostávají ocenění, která jsou viditelná pro ostatní.

    Pánové, z pár Fight Clubů jsem vyrozuměl, že nikdo z vás není zrovna pravidelným hráčem podobných her, ale LoLko je jedna z nejznámnějších her vůbec, takže sem hodit očividně velmi starý článek, který nemá moc velkou informační hodnotu, není moc dobrý krok vůči vašim čtenářům, protože určitě velké procento z nich LoL hraje, stejně jako to bývalo u wowka.
    • ales.smutny
      Uznávám zdroj článku je celý půlden starý, to je prostě neodpustitelné. Já to Georgovi napíšu, že nemá dávat zpožděné rozhovory a informovat veřejnost, protože to asi irituje hráče LoL...:))

      Přemýšlím, kolikrát jsme už mluvili o tom, že jestli chce někdo informovat o dění v té a té multiplayerovce, že mu dáme prostor - a budou aktuální informace. Překvapivě, ticho po pěšině...:)
      • Kr.Pa
        Otázkou je, kam informovat ? Bleskovky ? Diskuze ? Mail ?
        • ales.smutny
          Psát články :)
          • Kr.Pa
            Přímo jako redaktor ?
            • ales.smutny
              Nene, prostě to můžeš psát sám, bez webu, a pokud to bude dobrý a odpovídající, tak to vydáme :) Já to myslel jako příklad toho, jak by vypadal výstup :) Rozmysli, popřemejšlej, jak moc často bys to chtěl dělat a jak moc často by byl matroš a kdyžtak napiš :)
            • Kr.Pa
              Takže přímo web, ale na to je potřeba více lidí. Založení webu, kodování a grafiku.
            • ales.smutny
              Tak něco ve stylu Games Fanatics, jak třeba kluci z WoWFanu informují o WoW. Podobný systém :) Pokud máš chuť, info atd, napiš na redakční mail a uvidí se :)
    • JohnyTheZik
      Je pravda, ze na tg tu zrovna dvakrat fanousci MOBA her nejsou (s vyjimkou toho novyho LOTRa :D).. S tim se smir :).. Podle me by nebylo od veci, kdyby stejne jako u wowka se s tg nekdo snazil navazat kontakt v ramci GamesFANATICS (nebo jak se to jmenuje), protoze, jak rikas, jsou to nejhranejsi hry..
      Za dotu treba dota2.cz, u lolka netusim.. Problem je v tom, ze to je preci jen "prace navic", a tak se do toho martymu (asi) moc nechce :)..
  • nadavky, osočovanie, urazanie - všetko beriem - ale ked ti niekto začne nadavat na rodinu tak to uz je privela - same oplzlosti, vtedy som mal chut toho dotyčneho zabit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit