Přejít na výpis diskuzí
Bitva 3 tisíc hráčů kvůli jednomu ukliknutí? Vítejte v EVE Online...
29.1.2013 | Petr Poláček
88 příspěvků
-
Dotaz na zasvěcené: Ke konci toho videa, to už tam jsou jen vraky, ne?
-
-
a stejně na to reaguješ a čteš si to :D
-
Ne, jsou to vraky a vitezna fleeta, tedy nekolik fleet :D. Naproti poctu alianci ktere uvadeji (tech co stoji za zminku jsou tak desitky maximalne) to byla akce vsichni proti CFC - http://wiki.eveonline.com/en/wiki/Clusterfuck_Coalition_(Player_coalition). Ti momentalne sedi na obrovskem zdroji penez, maji za sebou pomerne hodne uspechu, takze je ostatni opravnene nenavidi :D
-
-
CFC povolalo asi 8 spojeneckých aliancí na pomoc:) Nevím to ale přesně, každý nakonec říká něco jiného.
-
-
pochybuju žes to vubec hrál, podle fora hraješ každou hru a na to nemuzes mit čas nebo si nolifer, taky tohle je na tebe moc složite ale možna mas jen nejakou zakladni miniraketku a delas machry *1* *7* *6*
-
-
Ano mám miniraketku, třídy fregata obyčejná, spíš na rychlost než na útok, který by Titan sundal na dva výstřely, battlecruiser to samé, destroyery, těm bych uletěl. Ale já jsem průzkumnická loď, neútočím. Ale já zapomněl, že reaguji na Joe, největšího z trolích hlupáků.
-
-
2Doctor
mluvim o veskoslavovi pochopitelne -
ty si blázen co miri na lidi pistolí mel jsi byt davno v kriminale nebo blazinci a nemusis reagovat nezajima me to ani to nebudu číst
-
Stačilo aby použil rozptýlenou střelbu a můžu se jít klouzat. Navíc Titan se nebude zabývat mouchou, co nemá ani zbraně na to, aby pronikly štíty. Takže by to bylo varovný signál na selhání štítů, varovný signál na prorvaný plášť a nakonec smrt *1*
-
No jestli by ji titan znicil je otazka, nejspis by mel tak trochu problem ji zamerit :D
-
-
-
-
-
-
slusna mela
-
eve cz/sk forum quafe.cz
-
Docela zajímavé. Sice je EVE na mou línou mysl dost složité, ale líbí se mi, že je něco v takové hře možné.
-
-
tohle se deje i v jinych onlinovkach docela bežne treba když horda zautoči na stormwind
-
-
A v jinych onlinovkach taky muzou realne skody v penezenkach hracu po takove bitve cinit 500 000 korun?
-
*1* *1* To zní tak...uboze *15*
-
-
-
No ked mesiace a mesiace buduju bojovu mašineriu, tak je dobre, ked sa to niekde vystriela a vyniči, aby to malo daky zmysel, a začalo sa odzačiatku, ono ktovie, ako to bolo s tym preklikom...ten konflikt už musel byť na spadnutie, -Zastrelili nam Františka Jozefa v Sarajeve- ved je to hra, aj ked aliancia prehra, No co když dostanu, hlavne že se poperu *1*
Krasne divadlo. *14* -
-
Byl na spadnutí, ale měl se otevřít hlavní portál, abychom skočili všichni.První vlna měla být co já vím podle plánu 500 lodí. Ale ona skočila jediná. Těžce vyzbrojený Titan:-) Útok byl tak i tak, ale kdyby to šlo podle plánu, tak naše trosky neobletují nejbližší planetu. Navíc po prohrané bitvě a nouzových skocích, začalo v okrajích rabování a nemá to kdo chránit.
-
-
Tak tomu vravim gameska... *14* *14*
-
-
Jedna z nejtěžších MMO, co jsem kdy hrál a taky jediná, u které jsem zůstal.
-
-
-
-
ukazka solidarity. jeden vol slapol inemu volovi na nohu, obaja sa zlakli a tak zavolili na pomoc, vo finale vyse 3000 magorov sa pobilo.
ja len dufam ze tych dvoch potom prefackovali aj ich vlastny kumpani. -
-
Když ti skočí tvá vlajková loď, určitě ji nenecháš napospas;)
-
-
hm...tohle vypravet nekde nahlas, tak se propadnu hambou az do Ciny...
-
-
vyjmečně souhlasim.. přednést toto někde naživo, zapáleným výkladem jako top událost ever, ztrapníš se před normálním světem na hodně dlouho a před dívkami navždy *15*
-
tak drz pec a nevotravuj. :)
-
-
No jo, místo portálu pro alianci, vytvořil pro sebe *1* A to jste měli slyšet ten řev na TS.
-
Máte ten chybu. Gooni dostali na prdel, když přišli o 3 titány, asi 50 supercarrierů a celkově asi o 1 trilión (1 bilión na naše) isků v lodích.
-
-
Sorry, jsem to převrátil. Opraveno.
-
Tech supercarrieru bylo teda jenom 5 *3*, nicmene v prepoctu pres nejaky ten ingame prukaz, ktery se da kupovat za realne i ingame penize, byla udajne potopena tonaz v hodnote 26000 Euro.
Ale za tu legraci to urcite stalo :P -
-
Ne celkově to někdo už počítal u nás na fóru a vychází to na půl melounu v našich:)
-
-
Však 26 000 euro by tomu cca odpovídalo, jestli pul mega, nebo 600 tisíc, pro vypovídací hodnotu už takovou roli nehraje.. každopádně to byla drahá sranda :)
-
-
Od nás z aliance jsme tam něco posílali, ale nic se nevrátilo:-D
-
-
No já dělal něco do práce a bavil se na TS ohledně plánu skoku a najednou to začalo. "To je ale vym...... atd.
-
No hlavne to zacalo kolem 2 hodiny rano ale tohle si clovek nemuze nechat ujit. Ping na jabberu, za 15min na bojisti .. Ten figt nemohl s nad ani trvat dele nez 20min realneho casu, pri tidi 10% nekolik hodin.
Skoda jen ze to bylo v low-sec, pokud by to bylo v nule bylo by to krvavejsi a i s mensimi lagy (Crimewatch atd.).
-
-
-
-
-
-
Hezké, jak tato informace obletěla světem. *15*