Přejít na výpis diskuzí
Bitva 3 tisíc hráčů kvůli jednomu ukliknutí? Vítejte v EVE Online...
29.1.2013 | Petr Poláček
88 příspěvků
-
Tak historie zná taky celou řadu konfliktů, které začaly úplně triviálně. Třeba válka o Jenkinsovo ucho. *15* Každopádně tyhle reporty z EVE Online mě vždy hrozně nadchnou. Sice ji nehraju, ale děsně jí fandím, protože jde svou vlastní cestou, není to jen copy and paste jako u drtivé většiny ostatních MMOček a navíc v rámci ní dějí eventy, o kterých si ostatní MMOčka můžou nechat jen zdát. *1*
-
-
Mě to naprosto fascinuje a současně absolutně netuším, která bije *2*
-
-
Docela zajímavé. Sice je EVE na mou línou mysl dost složité, ale líbí se mi, že je něco v takové hře možné.
-
-
tohle se deje i v jinych onlinovkach docela bežne treba když horda zautoči na stormwind
-
-
A v jinych onlinovkach taky muzou realne skody v penezenkach hracu po takove bitve cinit 500 000 korun?
-
*1* *1* To zní tak...uboze *15*
-
-
-
No jo, místo portálu pro alianci, vytvořil pro sebe *1* A to jste měli slyšet ten řev na TS.
-
to ja si v klidu hraju richard burns rally a myslite ze mam podobny problemy? ne!
-
Náročná hra, pro náročné hráče, která se po čase (přestěhování se do tzv. "nuly") stává náročnou bohužel i na čas. Ostatně scénář jako u každého MMO, jen tady mi přijde trochu epesnější celý koncept samotné hry.
Spálených 30,000 USD mluví samo za sebe. Na to co všechno se zůčastnilo, z toho ještě obě strany vyšly relativně zdravě.
Pro člověka co se o tuhle hru neotřel tohle videjko bohužel trochu pozbývá na atraktivitě, a vidí jen zněť mydlících se polygonů =)
EVE Forever *5* -
Skvela reklama, clovek to zacne hrat jenom aby to co se deje ve videu alespon vzdalene pochopil :)
-
Hezké, jak tato informace obletěla světem. *15*
-
ukazka solidarity. jeden vol slapol inemu volovi na nohu, obaja sa zlakli a tak zavolili na pomoc, vo finale vyse 3000 magorov sa pobilo.
ja len dufam ze tych dvoch potom prefackovali aj ich vlastny kumpani. -
-
Když ti skočí tvá vlajková loď, určitě ji nenecháš napospas;)
-
-
No ked mesiace a mesiace buduju bojovu mašineriu, tak je dobre, ked sa to niekde vystriela a vyniči, aby to malo daky zmysel, a začalo sa odzačiatku, ono ktovie, ako to bolo s tym preklikom...ten konflikt už musel byť na spadnutie, -Zastrelili nam Františka Jozefa v Sarajeve- ved je to hra, aj ked aliancia prehra, No co když dostanu, hlavne že se poperu *1*
Krasne divadlo. *14* -
-
Byl na spadnutí, ale měl se otevřít hlavní portál, abychom skočili všichni.První vlna měla být co já vím podle plánu 500 lodí. Ale ona skočila jediná. Těžce vyzbrojený Titan:-) Útok byl tak i tak, ale kdyby to šlo podle plánu, tak naše trosky neobletují nejbližší planetu. Navíc po prohrané bitvě a nouzových skocích, začalo v okrajích rabování a nemá to kdo chránit.
-
-
Tak tomu vravim gameska... *14* *14*
-
-
Jedna z nejtěžších MMO, co jsem kdy hrál a taky jediná, u které jsem zůstal.
-
-
-
-
Já nerozumět vaši jazyk a článek taktéž pochopit ne :-)