Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • xixixao
    Další otázka pro zasvěcené:
    Jak fungují fyzické kolize? Jestli si dobře pamatuju, tak narazit do planety / stanice / lodě? se dá? Zajímá mě především jak tam lidi jumpujou bez toho aniž by se spawnula loď v lodi (kdo koukal na Battlestar je mu ten problém jasný) a za druhé jak velkou damage by utrpěla velká loď po nárazu malou lodí? (blokují nějaké shieldy fyzické projektily?, pokud ano, co se stane po nárazu bez shieldů?)
    • Erm... systém kolizí je dost umělý... u kolizí lodí se sice počítá s váhou a rychlostí, ale všechno funguje dost.....gumově. Pružinovitě. Pokud nějaký malý interceptor (stíhač, 1.000 tun) ve velké rychlosti (4 km/s) narazí do battleshipu (bitevníku, 100.000 tun), tak ten buď bude pokračovat v téměř nezměněné trajektorii a nebo (pokud stál) se obrátí po směru letu toho interceptoru a o pár metrů "popojede". Pokud ten malý narazí do stacionárního (nehybného) objektu, tak se odpálí zpátky jak hopík :)
    • Veskoslav
      Malá loď veliké naprosto nic po nárazu neudělá. Taková loď třídy fregata po nárazu přijde o štíty a mnohdy i o pevnost pláště. Tudíž dva varovné signály a zničení. Loď má štíty+plášť. Energie do štítu se obnovuje podle toho, jaké k tomu máš přístroje. Po zničení generátorů štítů, ale musíš znovu zakoupit a opravit. Na to Tě upozorní řev, který spustí daná loď. A při protržení plátování lodi je už pak zbytečné něco řešit. Jedině snad to, co si dáš na večeři:-D
      • Eh? Asi hrajeme každý něco jiného xD
        • Veskoslav
          No když já narazím s fregatou do Titána, tak mě to odhodí a přijdu o štíty. Nebo ne?:)
          • Veskoslav
            No jdu se stydět někam za roh. Už chápu, proč se mi smáli......Poškození nezpůsobil náraz, to bylo jako hopík. O štíty mě připravila loď a dokonce na tom screenu je to napsané. Jo debila ze sebe umím udělat docela dobře.
          • Ne, tak to nefunguje.
          • Eh, myslím že ne. Proletěl jsem jednou s Navy Slicerem (námořní plátkovač) skrz Hela v rychlosti 13 km/s a nic se nestalo :) . Správně by mě to mělo odhodit, ale damage, o tom jsem jakživ neslyšel.
            • Bumping: EVE's Physics Engine does not calculate damage for collisions, even ships as small as frigates. Frigates can slam into capital ships without negative consequences.
            • Veskoslav
              Mám někde screeny:)Snad je ještě dohledám. Nechci vypadat za blázna:) A na TS se mi smáli taky.
          • Jasne a keď narazíš s phantasmom do hocakej inej lode okrem nightmare, tak ju prepichneš, vyfučí z nej všetok vzduch a tvoj klon sa udusí. *15*
  • Who cares?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit