Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Inquisitor
    V tom aby se prase vyznalo :)
    • Veskoslav
      My mu říkáme koordinátor útoků, ale prase ne:-D
  • Me to prijde uzasny hlavne v tom, ze sou mezi nami vyvojari, kteri nejsou schopni ukocirovat 30 tanku na jednom bojisti ... ;D
  • kam se hrabe bitva o Corusant *1*
  • KaloSaper
    Máte ten chybu. Gooni dostali na prdel, když přišli o 3 titány, asi 50 supercarrierů a celkově asi o 1 trilión (1 bilión na naše) isků v lodích.
    • sleepless
      Sorry, jsem to převrátil. Opraveno.
    • Tech supercarrieru bylo teda jenom 5 *3*, nicmene v prepoctu pres nejaky ten ingame prukaz, ktery se da kupovat za realne i ingame penize, byla udajne potopena tonaz v hodnote 26000 Euro.
      Ale za tu legraci to urcite stalo :P
      • Veskoslav
        Ne celkově to někdo už počítal u nás na fóru a vychází to na půl melounu v našich:)
        • Však 26 000 euro by tomu cca odpovídalo, jestli pul mega, nebo 600 tisíc, pro vypovídací hodnotu už takovou roli nehraje.. každopádně to byla drahá sranda :)
          • Veskoslav
            Od nás z aliance jsme tam něco posílali, ale nic se nevrátilo:-D
            • Veskoslav
              No já dělal něco do práce a bavil se na TS ohledně plánu skoku a najednou to začalo. "To je ale vym...... atd.
            • No hlavne to zacalo kolem 2 hodiny rano ale tohle si clovek nemuze nechat ujit. Ping na jabberu, za 15min na bojisti .. Ten figt nemohl s nad ani trvat dele nez 20min realneho casu, pri tidi 10% nekolik hodin.
              Skoda jen ze to bylo v low-sec, pokud by to bylo v nule bylo by to krvavejsi a i s mensimi lagy (Crimewatch atd.).
  • a já to zaspal *1*
  • Dotaz na ty co hrajou eve. Jak je jsou principy ve hre, kdyz prohrejete nebo je vase lod znicena v boji?
    Pridete o vsechno na lodi a musíte si koupit novou lod a zacit od zacatku. Nebo jen o nejakou hotovost herni meny a lod se respamuje na nejake zakladne.
    Hru jsem nehral a ani neprocilat jeji principy, jen me zajima co to znamena pro porazenou stranu, kdyz prohraje v podobne bitve.
    • Veskoslav
      Jak psal kolega. V podstatě zase začínáš od nuly. Tudíž majitel Titánu nejspíš někde páchá dobrovolně sebevraždu.
      • No od nuly v rámci té jedné lodi. Jinak zbudou všechny ostatní lodě, které máš v té době někde zaparkované a všechny skillpointy (zkušenostní body, pro místní čecholáskaře). To jen pro vyjasněnou :D . Ten titan byl vlastně jeho/její, nebo alianční projekt?
        • Veskoslav
          No myslím, že hlavní vlajková loď alianční, ale ty dva další už ne *1*
    • Ztratíš celou loď, většina vybavení zmizí, část zůstane ve vraku (mrtvole) a to si většinou přivlastní ti, co rozstřileli dotyčnou loď :) (pokud to nejsou NPC)

Zjednodušeně řečeno...
  • Prvé, čo ma pri tom titulku napadlo, bola "dilatácia času." Tí, čo eve hrajú, vedia o čom hovorím.

A pre ostatných - tú bitku 3000 hráčov berte s rezervou. V najlepšom prípade tam nejakých 200 hráčov bojovalo, 500 čakalo kým sa im "odcyklujú" zbrane a zvyšok čakal, kým sa im naloaduje systém.

A najhoršie na tom je, že si nerobím srandu.
  • tam nejdou lode ridit jako ve freelancerovi? to je jako jen strategie nebo co?
    • Ne to je 3D tabulkovy procesor. Bez srandy.
      • walltar
        Spíš chatroom s přidanou grafikou. *5*
        • KaloSaper
          Njn, pro nás co to hrajou pár let, to už moc není. Aspoň mě tam už nic netáhne a ani do nuly se mě moc nechce.
          • walltar
            No já sem s tím sekl po dvou letech ... nějak se nám rozpadla korporace a už mě tam taky nic nedrželo.
  • Já si počkám na jednu z menších fantasy variant.
  • Zdravím - taky nabízím tento trial na 21 dní - navíc, ve chvíli, kdy si ucet aktivujete (pri pouziti PLEX to prijde treba jen na 200) dostanete celkem 51 dni herniho casu, full ucet a jako BONUS ode mne do startu 200 Milionu ISK. Staci napsat. Pouzijte tento odkaz - https://secure.eveonline.com/trial/?invc=e04354cc-c63c-4230-bcbe-5f607c55fe6c&action=buddy

Fly safe!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit