Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Niečo v staroveku. Alebo stredoveký Blízky Východ kvôli historickej presnosti.
  • CRYPT
    Vikingska doba, Doba samuraju pripadne staroveky egypt prosim
    • nesmysl, AC se neodvíjí retrospektivně, spíš se to bude motat v období první případně druhé světové války, pak příjde na řadu studená válka. Pokud to těm jantarům nebude stačit a hráči budou chtít stále ten samý, několikrát převařený produkt, který již v minulém díle nic nového nepřinesl, tak se dočkáme i období války Iráku případně Afganistánu.
  • No jsem na to zvědav. Doufám, že to bude lepší, než 3 :P. Ta byla dobrá, ale na předchozí díly nemá ;).
  • Estophelen
    Chci starověk. Římskou říši. Pletky se senátem a Juliem Caesarem. Bojovat proti pretoriánům a šplhat na pantheony a akvadukty.
    • Ámen :). Také bych si přál něco pořádného :). Něco, co by zase zvedlo AC tam, kam patří ;). Po té nepříliš podařené odbočce v 3 by to chtělo :P. Nebyla sice špatná, ale nebylo to ono ;).
      Upřímně bych se nezlobil ani za Čínu ;). Nebo Japonsko :). Myslím si, že je spousta krásných období, jenž by se dala velice dobře zpracovat do dalších dílů této super série :). Osobně si myslím, že americká revoluce v 3 byla chyba :P. Měli to zasadit do něčeho historicky věrohodnějšího ;).
  • TheStadji619
    Japonsko by byla nejlepší volba, například mix Assassin a Ninja by byl dost zajímavý.
  • Spousta lidí se mnou asi nebude souhlasit, ale další díl AC podle mě potřebuje dvě věci: návrat ze stromů na střechy a cestu zpátky časem (žádné palné zbraně). Nejraději bych viděl období zániku západní Římské říše, nebo Čínu pod nadvládou Mongolů.
    • TheStadji619
      To by bylo super, mě už v Brotherhoodu trochu štvaly takové ty jednoduché střelné zbraně, kromě té Eziovy :D
      • Leonardovy? Mě spíše z principu štvalo, že se na zemi po nich válel třeba luk nebo ta puška a nemohl jsem si jí vzít, to mě vždycky nakrklo. Ale Eziova zbraň byla lepší, než si ve trojce nabiješ bambitku(y), to je vždycky doba, to Altair to mě vymyšlený jináč... *1*
  • tak ja patřim spiš mezi ty ktery AC 3 docela zklamal, ano lodní bitvy byly dobry, grafika pěkna, ale sakra takovych bugů ?? to bylo hodně zlý, ja třeba nemam ani všechny assassiny protože po splnění všech ukolu v NY se mi na mapě prostě neodkryl bod kde se mam setkat s tou ženskou ačkoliv tam mam všechno na 100 procent hotovy..... souboje sou oproti předchozím dilum vyloženě nuda, postava se nesmyslně zasekava, jizda na koni to je horor, ještě že to bylo nutny jen snad v jedny misi....ten potencial ty vesnice mi přišel takovej nevyužitej, hlavní postava takova nic moc spiš se mi libil ten jeho otec :), nepřatele po mě startovali uplně z ničeho nic... jen sem prochazel nebo bežel a ač sem měl nulovou hledanost najednou po mě šlo pul města.... a mluvim o xbox verzi, cenim si češtinu ikdyž něco je přeloženy fakt šileně.....
    • Nejsi jediný ;). Já jsem zpočátku trojku velmi hltal :). A bavilo mě to ;). Ovšem celkově to ve mně zanechalo jiný pocit, nežli jsem chtěl :P. Byl to dobrý díl, ovšem trpěl zbytečnými neduhy - ať už stupidní AI, spousty bugy, či nezáživnou Desmondovou částí. Prostě na předchozí díly to nemá. Ezio Auditore da Firenze spolu s Altairem mi byli mnohem sympatičtější, nežli Connor :P. I Haytham byl takový víc na úrovni, Connor byl takový truhlík :D.
      Lodní bitvy mne velmi překvapily a bavily :). Stejně tak i souboje s hlídkami :). Ovšem příběh neměl tu správnou šťávu. Desmondova část byla taky celkem suchá. Sice říkali, že za něj budeme hrát opět mnohem více, ovšem přišlo mi, že už nevěděli, co dál, tak prostě něco napsali a dali to do hry :P. Ten závěr se mi upřímně vůbec nelíbil :P.
      Zkrátka a dobře - není to vyloženě špatná hra, ale název Assassin's Creed si to, dle mne, nezaslouží nosit :P. Spíše se jedná o hru, jenž obsahuje prvky AC, ale není to AC ;).
  • Praha za vlády Rudolfa II. a je to. I toho golema tam můžou napasovat *15*
  • Japonsko.
  • A ja tak nejak doufal, ze dalsi dil AC vyjde nejdrive na podzim 2014 a bude radne propracovany a s radou novinek. Ale to ne, Ubisoft preci sve "COD" nemuze nechat rok bez vydani. S timto tempem vydavani pocitam, ze dalsi dil, ktery si zahraji bude tak petka, mozna sestka. Driv na dalsi AC naladu mit asi nebudu. Nevim jak vam, ale mne osobne proste rocni cyklus vydavani k AC nesedi.
    • Tuto "COD laťku" nasadili dle mne proto, že viděli, jaký úspěch měl Brotherhood a Revelations. Někteří avizují, že Revelations již pomalu slábl v AC sérii. Jistým způsobem mají pravdu, nicméně mně se tento díl velmi líbil :). Byl, abych tak řekl, nejemocionálnější z celé série ;). Počínaje ohromující hudbou v hlavním menu a konče dokonalým završením Eziova putování :).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit