Přejít na výpis diskuzí
Další Assassin's Creed přijde s jiným obdobím i hrdinou
7.2.2013 | Petr Poláček
144 příspěvků
-
Já jsem pro Rakousko-Uhersko :-) s tím že by Švejk byl šéf Templářů :-))
-
Stredovek je nejlepsi a Ezio Auditore da Firence je nej postava z her a ten pribeh je neskutecnej neco podobnyho by to chtelo:)
-
Dovedu si to představit-místo skryté čepele by byl skrytý kyj(pro trotly: samozřejmě pazourek by se k tomu hodil o mnoho víc,ale jen si představte skrytý kyj :D)
-
To jo, husitství je zajímavý, přeci jen, české země byly první, které počali odolávat církvi a dali vlastně kořeny Lutheránům. Ale my už takovou hru máme :) resp. budeme mít. A jakou! Od studia War Horse v čele Dana Vávry, který stojí za Mafii 1 a 2. Takže o to bych se určitě nebál. A navíc nějak nevím, jak do tohoto období zakomponovat asasíny a templáře :) i dkyž Ubisoft je schopen čehokoliv :)
-
Ezio byl fajn :) co se týče charakteru byl ale nejlepší hrdina Altair. Jenom kdyby nás vývojáři nechali taky nahlédnout do Altairova soukromý. Nevadil by mi takový jakýsi "zlomený zabiják" :)
-
Praha 16. století za vlády Rudolfa II. To Praha byla narvaná různými osobnostmi z celé Evropy pro které by se určitě dalo splnit pár kšeftů. Navíc na podivné výzkumy a okultismus by se daly navázat nějaké konspirační teorie, třeba bysme se dozvěděli jak to bylo s golemem :D ..nebo nejasná smrt Tycha de Brahe, co kdyby v tom měl prsty náš assassin *1* Navíc Praha je krásný město, ta si o to prostě řiká ;)
-
v Revelations se mluví o Japonsku, ale Ubisoft říkali že mají důvody proč Japonsko ne
-
Súhlas.
-
Fisher je taky od ubisoftu že? Tak by to mohli pěkně propojit.
-
Rusko možná ale Carské? To je nuda! Daleko zajímavější bylo období kolem VŘSR a následná občanská válka. *3*
-
Jo, ti kariéristi, co pak houfně přestoupili do ODS a dalších stran a začali se bít do prsou za jinou ideologii.
-
hehe,asi tak )
-
Dlouho sem tu nebyl, ale k tomuto se musím vyjádřit, vím že je to byznys ale je prostě škoda že sérii jako Mass Effect a Assassins Creed nenechají po třetím dílu už smrdět, v nejlepším se má prostě přestat...
-
A co třeba Pravěk? :D
-
Mně ta současnost vůbec nevadila, naopak mne bavila, ovšem ve trojce již ne tolik, jako v předchozích dílech ;).
Co se jinak týče dalšího dílu, jsem velmi rád, že to bude s novým hrdinou a v novém období ;). Hlavně tedy za to první, jelikož, jak ostatně mnozí avizují, Connor nebyl příliš sympatický.
Mně byli nejsympatičtější Altair a Ezio ;). To byly prostě charaktery s velkým CH :).
Trojka byla taková nemastná a neslaná. Byla sice výborně zpracovaná - okolí a pohyby atd., ovšem příběh a charaktery nebyly příliš uspokojivé.
Takže jsem velmi zvědav na další díl, ač jsem poněkud skeptický, ale snad to dopadne již lépe, nežli trojka ;). Prostě bych chtěl návrat starého dobrého pocitu AC :). Jasně, klasiku v podobě AC 1 - Revelations nelze překonat, ale aspoň se vydat tím směrem :).
Ještě a závěr - jelikož jsme byli dosud zvyklí, díky příběhu Ezia, že další díly AC budou s tím samým hrdinou a jen se to bude přemisťovat do jiného období a přibudou nové "featurky", jsem rád, že se tato tradice vyhne právě AC 3 :P. Hrát další AC za Connora by mě fakt nebavilo :P. -
Call of Assassins, dekuji nechci. Dvojka byla posledni kterou jsem poridil za plnou cenu. Za pul roku si teprve poridim trojku a z nastaveneho tempa nehodlam slevit.
-
Tento sen si môžeš splniť (ak si tak ešte neurobil) ... volá sa to THE SABOTEUR a je tam presne to, čo by robil AC v II svetovej. Lezenie po strechách v rozlahlom Paríži a okolí, pútavý príbeh a veľa mŕtvych. Plus samozrejme strejné zbrane a dopravné prostriedky.
K téme diskusie: Nikde nie je povedané, že další diel musí byť ako jeho predchodcovia celý z jednéj oblasti. Mne by sa páčilo, keby sa v hre vystrieda viac štátov, architektúr prostredí, nepriateľov. Myslím že veľa ľudí by to uvítalo ako prostriedok proti stereotypnosti AC. (Systém epizód z roznych oblastí ako Tombraider) -
Teda nevím, ale vydávat AC každý rok.. Pak taky ta kvalita vypadá, ACIII jsem hrál a první mise za Desmonda mě dorazila. Držet 5 minut v kuse pravé tlačíko a šipku vpřed, lehce myší korigovat směr a hra udělá zbytek za vás.. Skok padákem rozseknut 3 animacemi... Takhle uděláte 4 assassíny ročně, stačí uplácnout děj, hridnu, mega WTF zápletku se záchranou lidstva (doteď jsem ten konec nepochopil, prostě dead, happy end, nazdar) a je to. To je prostě ždímačka pračka sušička a ještě jednou ždímačka peněz. 3v1 *1*
-
http://chaoyuanxu.deviantart.com/gallery/
-
Ked si prezriete galeriu tohoto coveka http://chaoyuanxu.deviantart.com/art/Assassin-s-Creed-Another-Tale-chapter-5-300495206 najdete tam spicove fanarty na Asasina z prostredia Ciny.