Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • walltar
    By mě zajímalo, jestli s tím hraním a násilím to třeba není naopak ... hry nemusejí být příčinou, ale ukazatelem. Problém je, že není možné ho nějak využít, protože většina lidí používá hry k zábavě. Nemůže hraní násilných her být jen jedním s ukazatelů, které ukazují n takového problematického jedince, který má napřed problém s násilím, a hrami si ho ventiluje?

    A může se stát, že takovému člověku někdy hry přestanou stačit.
  • Kr.Pa
    Stale se to opakuje, od 2000 se hazi bordel na hry, v 1970 se hazel bordel na televizi a pred 200 lety se hazel bordel na knihy... Ty nejstarsi media (tisk) si vzdy najdou obetniho beranka v nejnovejsi forme zabavy. Za 30 let se bude urcite hazet pordel na kyberrealitu ... *7*
  • A kdo nehraje hry? Counter Strike nebo jiný pařby hrajou miliony lidí.
  • Whoossain
    Násilí je starý jako lidstvo samo. V každý kultuře, každý společnosti lidský historie se vyskytovali lidští predátoři, který byli schopní vraždit bez rozumné příčiny ostatní svého druhu. Lhostejno, zda kvůli psychické nemoci nebo touze po něčem, co měli ti druzí. Celou lidskou historii provázejí konflikty a války. Činy tak brutální, že si je mnozí dnes nedokážou ani představit. Bývalo poměrně oblíbenou kratochvílí shromažďovat se na veřejných popravách, které měly možnost vidět i děti. A dnes se řeší, zda za skutky několika očividně nemocných jedinců, kteří se objevovali po celou lidskou historii, stojí nějaké videohry. Videohry nejsou v žádném případě příčinou, maximálně v ojedinělých případech katalizátorem, kterým by mohlo být i cokoliv jiného. Pokud bych se chtěl skutečně zabývat příčinami náhlých zkratů některých jedinců, vedoucích ke smrti jiných osob, pak bych je hledal především v dnešní společnosti jako celku a způsobu jejího fungování. Ale to už nemá s tématem videoher téměř nic společného...
  • Hahaha takhle se vydelava. co kohjo zajima nejaka lidskost, budou to rozmazavat jeste dva tydny
  • No to je dobrej gól :D
    Takže těch cca 500 hodin nahraný na Day of Defeat Source s tisíce zabitých protihráčů ze mě udělá násilníka :D

    Co teprve můj oblíbený airsoft a reencanting tří historických období? :D
    Musím být masovej vrah podle novinkářů :D

    Jinak tady k některým komentům.... je jedno, v kolika letech se hraje daná hra. Jde o typ toho člověka. Hraji od 12 let a pro mě to byli jen věci na odreagování a nikdy jsem nepřemýšlel nad tím, že vyběhnu ven a začnu kosit lidi. Tito vrahové to prostě nemají v hlavě v pořádku, to je celé.

    Případ toho masakristy z Norska, který tvrdil, že CoD:MW je nejlepší vojenský simulátor (pokud to je pravda, jestli tohle řekl). Jinak každý normální ví, co je tohle za hru.
  • Rudé Novinky strikes again! :D :D
  • však Novinky.cz jsou taky pořádná mediální stoka...
  • Je fajn, že exekútori a pozastavenie jeho účtov nemalo žiadny vpliv.
  • asi je hrozne herni sucho kdyz se tady resi takove kraviny, to nevyšel ani zadny datadisk k cod nebo nejaka poradna hra?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší