Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hrat za zenske postavy je pro muze hloupe, zvlaste akcni hry, kde je to neverohodne a potom fps a tps, kde ma dojit se ztotoznenim s postavou. Je hloupe hrat za zenu chovajici se jako chlap a je i hloupe jednat zenskym zpusobem. Sice podle diskuse existuje pomerne dost osobnosti s nevyhranenou sexualni osobnosti, ktere hraji za zeny rady (takova slabsi forma prevlekani se do zenskych satu), ale porad - pokud jde o hru zamerenou na muze - je to kontraproduktávni krok, protoze to hru dela blbejsi a mene prodejnou, coz pochopitelne producenti nechteji. A doufat, ze to pritahne vic zenskych hracek, nez odradi muzskych hracu, je docela riskantni zalezitost. Takze ja bych to producentum nevycital. Jak byste se zachovali vy, kdybyste investovali sve penize do vyrobku, ktery by mel vlastnost o ktere si myslite, ze snizi jeho prodejnost, nechteli byste ji zmenit?
    • No, asi takhle. Co treba Lara? Zenska akcni hrdinka a kolik ma priznivcu. Nejde tu o pohlavi, ale o to, jak je vypracovan charakter dane postavy. To pak rozhoduje o sympatiich a tim padem zajmu hracu za takovou postavu hrat. V SC II HotS jsem Kerriganova. Vadi mi to? Vubec ne. Je to skvely charakter.
      • Nikdy me to nebavilo, prislo mi to dost hloupy a nejhloupejsi je ta nejnovejsi Lara. Ale zrovna Lara je ta vyjimka, ktera dokazala oslovit i hracky. Obavam se, ze nova Lara tohle uz nedokaze, ale ma to vyhodu slavne znacky.
        • Mimochodem, velice dobre se to rozebira zde: http://www.eurogamer.cz/articles/tomb-raider-druha-strana-mince
  • RPG hru, ale i jinou mohu hrát jedině za chlapa. Chci se s postavou ztotožnit a prožívat její příběh jako by byl můj. S ženskou postavou se jako chlap opravdu ztotožnit nedokáži. Myslím, že vydavatelé zase tak hloupí nejsou a možná mají udělaný průzkum jak kdo chce za koho hrát. Já bych třeba hru kde hraji jen za ženu a nemám možnost volby hrát nechtěl byť by byla sebelepší.
    • No, kdyz mam na vyber, tak si taky vyberu chlapa. Ale je-li hra postavena na pribehu zeny, tak co? Problem je mozna v tom, ze tyto "zenske" postavy casto jednaji jako muzi a to pak cloveku prijde kapku nerealny. Zrovna dneska me napadla takova zajimava vec. Je to kosmeticka blbost, ale vsimli jste si, ze nasi herni hrdinove nikdy nevymesuji? Co kdyby se vam hrdina pokak strachy, kdybyste neco nezvladli dobre. Hned by byla jeho aura nedotknutelnosti pryc *1* . No a pritom je to tak realna zalezitost. Nekolik hodin litate po bojisti a nic vas ve virtualnim v brise netlaci *1*
  • firebug
    Na to jestli hru koupím, má pohlaví hrdiny/hrdinky asi stejný vliv jako přítomnost multiplayeru - žádný. Vydavatelé jsou neskutečně krátkozraká kopyta...
    • Black_Hand
      a to i v pripade masturbacnich simulatoru? (tim NEMYSLIM remember me a regulerni hry, myslim vazne masturbacni simulatory)
      • A ty multiplayer možnosti!jen si to představ :D
      • jabbo126
        *1* tam už by to pravda, problém byl *5*
      • firebug
        Nevím jestli jsem měl někdy tu čest s podobně obskurním titulem. Napiš název pro ilustraci :-)
        • Black_Hand
          http://www.rockpapershotgun.com/2013/03/03/live-free-play-hard-the-weeks-finest-free-indie-games-19/ uplne dole. ale ted bohuzel vidim 3 ruce, tak jsem si to blbe zapamatoval... coz je vlastne moc dobre, kdyz nad tim tak premyslim :).
      • A že těch je na trhu jako máků :) jenom za posledního půl roku jich vyšlo aspoň 10!
        • Black_Hand
          zrovna jeden byl nedavno na rock paper shotgun :).
  • CRYPT
    At si rika kdo chce co chce, ale ja strasne nerad hraji za zenskou postavu. Jsem sakra jednou chlap, tak chci hrat za chlapa a na nejakou tu virtualni prdelku se chci mrknout, pripadne ji sam mydlit...
  • Ty voe to si ty vydavatele dělají pr*el? Heavy Rain byl taky propadák? Tomb Rider? A co novej Star Craft II HoS, diť je tam hlavní hrdinka Kerrigen, taky šit? A co WoW? Kolik chlapů tam hrálo za ženskou a to navíc naprosto uvědoměle? A byl to problém? Vůbec, kolik chlapů hraje v MMORPG hrách za ženskou? Mrtě. Sám nemám problém s tím, jestli je hlavní herní postava chlap nebo ženská, většinou mi jde o příběh. Pokud chtějí vydavatelé kálet jednu unisex hru za druhou, je to jejich věc, ale ten příběh bude divněj nebo hůř. Klidně si dovedu i CoD představit s ženskou, diť i ženský jsou vojáci. Jenže u vydavatelů by se chytla ženská leda by byla bisexuální, protože na to by přece jenom uhrovatý nerdi slyšeli (což jsme podle většiny tak jako tak, ať si na herních webech tvrdí kdo chce co chce stále dokola) .
    • zdeeneek
      No kdyby ve wowku hraly za zenskou postavu jen zensky, tak by jich bylo asi tak o 2/3 min. Pro nektery achievementy (spojeny vetsinou s nejakym eventem) je docela obtizny najit zenskou postavu nekterych ras - treba dwarfku, tech je jak safranu.
      Sam mam vytvorenou jednu elfku, ale jen z toho duvodu, ze ve wowku nejde nadefinovat typ postavy. K hunterovi mi nejvic podle mych predstav sedi hubena, nesvalnata postava. Bohuzel muzsky postavy jsou tam znazorneny vsechny jako hora svalu, takze jsem musel sahnout po elfce.
      Nektery zensky hracky se naopak maskuji za muzsky postavy, aby je neotravovali chlapi. Je to chaos *1*
  • To máte různý hru od hry.. třeba eméčka. ME (mass effect) mi třeba přišlo vyloženě divné hrát za ženu. role totální husťačky a frajerky a hláškárny a zachránkyně galaxie mi prostě k ženě vůbec neseděla. zato ME (mirrors edge), tam ženská hrdinka vyloženě sedla. Za chlapa by to bylo zvláštní.
    Nejde jen o zadek postavičky na obrazovce, ale i prostě o chování, vnímání světa kolem, to mají ženy a muži jiné a hlavní je adekvátně rozhodnout, co se do daného žánra a univerza bude hodit víc. Ve chvíli, kdy je žena a muž napsána stejně (ME číslo 1) mi to prostě alespoň na jednu stranu nefunguje..
    • tvrdy.mar
      Shepardová měla naprosto geniální dabing. Byla to podstatně větší sranda, než za chlapa. Proto jsem to projel jako klaďas chlap a záporačka ženská. A fungovala to naprosto skvěle.
  • Hned volam Chocholouska. *8*
  • Jelikož jsem muž tak ve hrách, kde si mohu zvolit, hraju vždy za ženu. Proč? Nebudu se "x" hodin dívat na zadek chlapovi (např Mass Effect) ;) :)
    • jabbo126
      Nechápu ty negativní hlasy. Tady někdo nechápe, asi. *1*
    • Taky mám raději pohled na ženskej zadek než na chlapskej. A v Mass Effectu je ten pohled hóódně dobrej *1*
  • Upřímně já bych si v tomto případě chlapa coby hlavního hrdinu ani nedokázal představit :P. Rozhodně si myslím, že je dobře, že se bude hrát za ženu :). Víc tam pasuje ;).
  • Larry Croft je holt záruka kvalitní hry...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit