Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • souhlasim ME sem hral jen za zenskou to samy kdyz sem pred lety ujizdel na wowku taky sem vytvarel vetsinou zensky zalezelo na rase :-D a v dragon age to samy...
  • Lol ted sem si vzpomnel..treba hra jako Bayonetta..nevim kdo by to hral s chlapem v latex oblecku :D
  • REDAKCI: Tak k tomuhle článku, potažmo diskusi byste měli opět pozvat slečnu / paní Zuzanu Kostičovou do některého z FightClubů. Má velice sympatický projev, rozumné názory a dobře se poslouchá. Určitě by měla co říct *3*
  • Jo, on uz ten nick Jesus... Myslim, ze ani jeden samojediny clovek nedokaze spasit svet i kdyby byl ze zlata. Pohadku o Jeziskovi, ktery se pro nas obetoval, ted nechame stranou.
  • Mimochodem, velice dobre se to rozebira zde: http://www.eurogamer.cz/articles/tomb-raider-druha-strana-mince
  • Jo, to je ta hra, kde si shanis nabytecek do sveho obyvacku :-). To mozna oceni ten, kdo si hral s panenkami, ale me to fakt nechava chladny, ci me to spis stve.
  • Black_Hand
    ...a nekdy je to jedno a pritom tam je porad drsna prevaha chlapu.
  • Další důkaz toho, že marketing je zkrátka "nemocný". Ovšemže mají spoustu průzkumů o prodejnosti her, jistě mají hromady statistik o preferencích různých kategorií hráčů. Ale... tohle? Jako.. Vážně? D'oh! Já osobně jsem fanouškem RPGček a muž, takže trpím typickým syndromem: pokud si mohu vybrat postavu, zpravidla je to krásná čarodějka/rogue, prostě k*nda *14* (nemálokdy si, když si hrajeme, vybíráme role, které jsou nám v RL zpravidla odlišné). Pěkně se na ni kouká a představa, kterak inteligentní, křehká a sličná děva to nandává namakaným svalovcům s prstem... v ústech.. mě baví. A pokud si postavu vybrat nemohu - tak co? Záleží na příběhu (pokud je). Co například knihy? Je pravda, že četba je mnohem intimnější a emoční vazba na protagonistu je přímější a silnější. Proto jsem se vždy dokázal lépe stotožnit s hrdinou a ne s hrdinkou, neboť mám sazbu chromozomů danou - ALE ještě jsem si nikdy u dobře napsané knihy nestěžoval, že má špatný výběr pohlaví protagonisty! A u těch špatně napsaných - a možná skvěle prodávaných?... No.. ty já nečtu, že *3* Kudos pro vývojáře, že se sebou nenechali vláčet nějakou kravatou z kanclu, která jejich výtvoru - vizi a dílu s kusem umu i umění (není podmínkou) - "přece" musí rozumět lépe. "Hele borci, my na to máme průzkumy" *15* Ať jdou, s prominutím, do řiti!
  • Dokážete si představit Gravity Rush s chlapem? Záleží na hře jaká postava tam líp sedne ..nebo spíše na jaký charakter je ta hra dělaná.
  • smejki
    http://www.youtube.com/watch?v=Rgox84KE7iY
  • Hm, neříkám, že bych si hru, kde je transík nekoupil, ale upřímně bych byl radši kdyby tam nebyl. Pokud jde o homosexuála, tak by mi to nevadilo a mohlo by jít o zajímavý příběh. To mluvím samozřejmě o chlapské homosexualitě, protože ženská je vždycky naproto jasnej plus *15*
  • Nikdy me to nebavilo, prislo mi to dost hloupy a nejhloupejsi je ta nejnovejsi Lara. Ale zrovna Lara je ta vyjimka, ktera dokazala oslovit i hracky. Obavam se, ze nova Lara tohle uz nedokaze, ale ma to vyhodu slavne znacky.
  • Ale zase si vsimni, jak jsme MY (cesti hraci) liberalni a jak podporujeme zenske hrdinky. *4*
  • No, kdyz mam na vyber, tak si taky vyberu chlapa. Ale je-li hra postavena na pribehu zeny, tak co? Problem je mozna v tom, ze tyto "zenske" postavy casto jednaji jako muzi a to pak cloveku prijde kapku nerealny. Zrovna dneska me napadla takova zajimava vec. Je to kosmeticka blbost, ale vsimli jste si, ze nasi herni hrdinove nikdy nevymesuji? Co kdyby se vam hrdina pokak strachy, kdybyste neco nezvladli dobre. Hned by byla jeho aura nedotknutelnosti pryc *1* . No a pritom je to tak realna zalezitost. Nekolik hodin litate po bojisti a nic vas ve virtualnim v brise netlaci *1*
  • Black_Hand
    http://www.rockpapershotgun.com/2013/03/03/live-free-play-hard-the-weeks-finest-free-indie-games-19/ uplne dole. ale ted bohuzel vidim 3 ruce, tak jsem si to blbe zapamatoval... coz je vlastne moc dobre, kdyz nad tim tak premyslim :).
  • No, asi takhle. Co treba Lara? Zenska akcni hrdinka a kolik ma priznivcu. Nejde tu o pohlavi, ale o to, jak je vypracovan charakter dane postavy. To pak rozhoduje o sympatiich a tim padem zajmu hracu za takovou postavu hrat. V SC II HotS jsem Kerriganova. Vadi mi to? Vubec ne. Je to skvely charakter.
  • A ty multiplayer možnosti!jen si to představ :D
  • Třeba Mirrors Edge s chlapem si představit ani nedokážu... *7*
  • jabbo126
    tady jde spíš o to, že tady jde uplně o něco jiného, navíc - napsal nejpravděpodobněji, takže druhou variantu nevylučuje *3*
  • jabbo126
    Tak Tak - jak to tady tak čtu, ono je to asi hodně o věku - malý kluci si taky myslej, že holky jsou fuj :-) Teď to nikdo neberte jako urážku :-). Hrát za ženskou je prostě větší bžunda, ať si říká kdo chce co chce - a teď mluvím o hrách, kde si člověk může vybrat - když je příběh šitý na mužskou postavu, je to samozřejmě vpořádku a ta ženská tam nepatří. Ale když si člověk může vybrat ... No, ale asi to máme každý jinak, takže tu první hlášku o věku neberte vážně, pokud je pro vás přirozenější hrát za chlapa, je to taky pochopitelný.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit