Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja som hraval za zensku v ME. A hnat drsnu, hlaskujucu renegadku do viru boja je paradne. K tomu bonus ked rozbijate tvare "oblubenym" reporterkam :D
    Tiez som vsak zarazeny zaslepenostou vydavatelov. Kazdy z nich sa boji co i len malicko zainvestovat do niecoho noveho. Pre malicky a kreativny tym to moze byt vazne problem sa presadit v dnesnej klonovaciej dobe.
    Mne sa hlavna postava a svet v ktorom bude jej pribeh paci. A hlavne je tam kopec noviniek v skvelom grafickom kabatiku.
    Tesim sa na tuto hru.
  • MidnighT91
    Poslední dobou mi přijde že v každé tps hře hrajete za chlapa a mě nebaví dívat se celou hru chlapovi na zadek. Chce to víc hláškujících sexy drsňaček jako Jill, April, Rayne, Juliet, Konoko, Regina, Alyx, Lara... Jsou ale hry kde bych za ženskou nehrál třeba Mass Effect...
  • A já k tomu všemu tvému ještě ve všech MMO zakládám zásadně jen ženské charaktery. *1*
  • Rhulad
    všechno je lepší než http://4.bp.blogspot.com/-hDkS9KdCEt8/T2VtsWWLXOI/AAAAAAAAAPk/NEFAxJl5mBk/s1600/Shepard.jpg
  • čili za mne ženské hrdinky rozhodně ano. nikdy je nebudu považovat za rovné mužům a odmítám hrát za drsnou hrdinku v mužské roli, ale pokud to bude hrdinka feminní, tak proč ne.. *3*
  • to se divím, to se divím. v dnešní zvrácené době se bojí ženské hrdinky? já kupříkladu jsem dle obecných definic šovinista jak řemen a přesto právě hraju novej tomb raider a bavím se velice. trochu jsem se zprvu obával, zdali se dost dobře dokážu identifikovat s ženskou hrdinkou.. ale když oni jí udělali tak roztomilou.. lara je koťátko k zulíbání. sice mi občas vadí, jak se tvůrci mermomocí snaží ukázat jak je slabá a jak trpí bolestmi, chladem atd. ale i tak to na mne působí kladně :)
  • smejki
    "it’s unprofitable to have women as game protagonists"
    "this may be because they get half the marketing budget"

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit