Přejít na výpis diskuzí
Remember Me měla problémy s vydáním kvůli ženské hrdince
19.3.2013 | Aleš Smutný
87 příspěvků
-
"tyhle spolecnosti se svymi prezitymi spolecenskymi nazory"..."A kdyz je to zena, asi bych tak nejak ocekaval, ze jejim partnerem bude nejpravdepodobneji muz."
A kto že tu má prežité spoločenské názory. *3* -
Nemám rád hry kde se hraje za chlapa. Já chlap sem tak za něj nepotřebuju ještě hrát. Ve všech hrách co jsem hrál pokud si šlo zvolit, hrál sem za ženskou, Když už nemám v životě ženskou která žere hry a baví jí to tak jako mě, tak za ní aspoň musim prostě hrát a udělat si virtualní kamarádku :D
-
Ach bože .. to zas bude fight club dneska.
-
a kdy to bude?
-
stačí jedno jméno :) Bruce Lee :)
-
V Mass Effectu jsem se na zacatku snazil vyrobit normalniho chlapka, ale prijde mi, ze tam zkratka normalne vypadajici muzska tvar zkombinovat nesla. Vysledek byl pokazdy divne gumovej paskvil. Nakonec jsem si vyrobil zenskou, protoze to uz se dalo. A vubec, obecne mi prislo, ze postavy ME vypadaly dobre, vsichny rasy i obe jejich pohlavi. S jednou vyjimkou - lidskych muzu - do jednoho hrozny modely obliceju.
-
Pokud tam hrdinka neběhá s obouručním mečem a přitom má tělo topmodelky, tak je mi jedno, jestli ve hře hraju za chlapa nebo ženskou. *15*
-
Opet se dokazuje ze vydavatele jsou povetsinou neschopni nicneumelove kteri cestuji od jedne firmy ke druhe po tom co se v prvni ukaze ze vlastne nic neumi. Bez nich by bylo mnohem lepe (chapu je jedinej duvod jejich existence je jejich role investora ale treba se to jednou zmeni...)
-
Mně se vždycky líbí, jak všichni předpokládaj, že pouhej váhovej rozdíl něco ovlivní v případě rány na ksicht, nebo na spánek. Pokud budeš takovej ten drsoň z posilky, co má sice namakáno, ale vživotě ses nepral a nejsi zvyklej dostávat rány, natož rozdávat, tak když ti jí hbitá ženská šikovně liskne, tak jdeš pod stůl raz dva.
-
To je vidět, jak někteří lidé dokážou být omezení. Hrál jsem Mirror's Edge a rozhodně si nemyslím, že by to narušilo mojí sexuální identitu. Jde jsen o kvalitu provedení. Pokud je příběch kvalitní a hrdinka je dobře napsaná, tak v tom nevidím žádný problém.
-
Spocnost se snad liberalizuje, ale takovyhle reakce vydavatelu bych necekal. O duvod vic, aby tyhle spolecnosti se svymi prezitymi spolecenskymi nazory zanilky. Je prece UPLNE jedno, jestli je hlavni hrdina zena nebo muz. A kdyz je to zena, asi bych tak nejak ocekaval, ze jejim partnerem bude nejpravdepodobneji muz.
-
Jo, dneska to úplně vidím, když kouknu z okna, jak se to jaro blíží *15*
-
Na zadek čumím jen když jsem zrovna ve hře AFK, protože u toho jím :D
-
Tak ja sa urcite nedivam na zadok v hre ani chlapovi ani zenskej, su to len polygony, ked chcem vidiet skutocny zensky zadok zajdem von alebo si pozrem pecko. Navyse zene nielen v hrach ale najma vo filmoch neverim, neverim, ze by utlkla chlapa a uz tym padom neverim ked vrazi muz zene a ona to rozdycha akoby len facku dostala a ona da pastou 100-kilovemu chlapovi a on lahne, to sa vzdy smejem.
-
Naopak bych chtěl normální ženskou, která nemlátí nepřítele po tuctech se stealth systémem, mohla by být trochu neopatrná, není to žádná špionka. Trochu jsem to čekal od této hry, no bohužel.
-
nakonec s nilin udělají transvestitu nebo muže přeměněného na ženu *5* .
-
nedej bože, aby měla kozy jako stará Lara... Natož aby běhala v provázkách jako HEAVY METHAL FAKK2
-
http://www2.picturepush.com/photo/a/5451430/img/Anonymous/ugly.jpg
-
Dalsi takovej, ktrej cuci charakteru ve hre na zadek misto toho, aby sledoval okolni prostredi (ktery je vetsinou zajimavejsi nez zadek postavy za kterou hrajeme). Jestli te bavi ocumovat zadky, tak na to je nejlepsi vypnout pc a jit ven - za chvilku tu bude jaro, to bude cumenda *1*
-
Teda co vy v těch hrách sledujete opravdu netuším. Hrej hru a nečum mu na zadek, velmi jednoduché řešení. A jediné co potřebujeme je víc kvalitních her, jestli je hlavní hrdina chlap, ženská nebo asexuální entita je úplně jedno.
Podělaný mainstream, dřív se řešila hra, dnes se řeší feministické hovadiny a "negativní" vlivy.