Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Taky mám raději pohled na ženskej zadek než na chlapskej. A v Mass Effectu je ten pohled hóódně dobrej *1*
  • Black_Hand
    a to i v pripade masturbacnich simulatoru? (tim NEMYSLIM remember me a regulerni hry, myslim vazne masturbacni simulatory)
  • firebug
    Na to jestli hru koupím, má pohlaví hrdiny/hrdinky asi stejný vliv jako přítomnost multiplayeru - žádný. Vydavatelé jsou neskutečně krátkozraká kopyta...
  • CRYPT
    At si rika kdo chce co chce, ale ja strasne nerad hraji za zenskou postavu. Jsem sakra jednou chlap, tak chci hrat za chlapa a na nejakou tu virtualni prdelku se chci mrknout, pripadne ji sam mydlit...
  • Ty voe to si ty vydavatele dělají pr*el? Heavy Rain byl taky propadák? Tomb Rider? A co novej Star Craft II HoS, diť je tam hlavní hrdinka Kerrigen, taky šit? A co WoW? Kolik chlapů tam hrálo za ženskou a to navíc naprosto uvědoměle? A byl to problém? Vůbec, kolik chlapů hraje v MMORPG hrách za ženskou? Mrtě. Sám nemám problém s tím, jestli je hlavní herní postava chlap nebo ženská, většinou mi jde o příběh. Pokud chtějí vydavatelé kálet jednu unisex hru za druhou, je to jejich věc, ale ten příběh bude divněj nebo hůř. Klidně si dovedu i CoD představit s ženskou, diť i ženský jsou vojáci. Jenže u vydavatelů by se chytla ženská leda by byla bisexuální, protože na to by přece jenom uhrovatý nerdi slyšeli (což jsme podle většiny tak jako tak, ať si na herních webech tvrdí kdo chce co chce stále dokola) .
  • To máte různý hru od hry.. třeba eméčka. ME (mass effect) mi třeba přišlo vyloženě divné hrát za ženu. role totální husťačky a frajerky a hláškárny a zachránkyně galaxie mi prostě k ženě vůbec neseděla. zato ME (mirrors edge), tam ženská hrdinka vyloženě sedla. Za chlapa by to bylo zvláštní.
    Nejde jen o zadek postavičky na obrazovce, ale i prostě o chování, vnímání světa kolem, to mají ženy a muži jiné a hlavní je adekvátně rozhodnout, co se do daného žánra a univerza bude hodit víc. Ve chvíli, kdy je žena a muž napsána stejně (ME číslo 1) mi to prostě alespoň na jednu stranu nefunguje..
  • Hned volam Chocholouska. *8*
  • Náhodou, RDR za sexy pistolnici ve stylu Sharon Stone z Rychlejší než smrt bych si teda nechal líbit *2*
  • Jelikož jsem muž tak ve hrách, kde si mohu zvolit, hraju vždy za ženu. Proč? Nebudu se "x" hodin dívat na zadek chlapovi (např Mass Effect) ;) :)
  • Hmm to je zajímavý, já sem chlap a pokud je na výběr, hraju vždy za chlapa, protože hrát za ženskou mi přijde divný. Nedokážu si například představit hrát Red Dead Redemption za ženskou :-O
  • Je to tak bohužel, hra je to určitě kvalitní Dice se na tom dost vyřádilo, už dlouho se mluví o 2. dílu že by mohl být na Frostbite 2 enginu, doufám že se někdy dočkáme, ale bohužel v téhle době vede FPS
  • Upřímně já bych si v tomto případě chlapa coby hlavního hrdinu ani nedokázal představit :P. Rozhodně si myslím, že je dobře, že se bude hrát za ženu :). Víc tam pasuje ;).
  • Larry Croft je holt záruka kvalitní hry...
  • typicky americky pokrytectvi, navenek jsou sama rovnopravnost, ale kdyz dojde na lamani chleba, tak z nich vypadne tohle
  • zenske na to nemaju. nedokazu zachranit svet atd.
  • Vrook
    Tak. *4*
  • USER47
    To není přežitej společenskej názor, nýbrž prostá statistika. Nejpravděpodobnějším partnerem ženy (96% +-) je totiž opravdu muž.:)
  • USER47
    No, Mirrors Edge žádnej komerční trhák rozhodně nebyl:).

edit: pozdě
  • Mirror's edge bol "propádak". Nie kritický, ale finančný. Predalo sa menej kópii než sa očakávalo. A preto sme sa ešte stále nedočkali pokračovania.

A toto hovorím ako die-hard fanúšik ME.
  • Lara Croft? Nebo ta kočka z Mirrors Edge?
    Byly to snad propadáky?
    Nevšiml jsem si.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit