Přejít na výpis diskuzí
Remember Me měla problémy s vydáním kvůli ženské hrdince
19.3.2013 | Aleš Smutný
87 příspěvků
-
Nechápu ty negativní hlasy. Tady někdo nechápe, asi. *1*
-
*1* tam už by to pravda, problém byl *5*
-
Troufám si tvrdit, že by mě to od koupě neodradilo, ale záleží na kontextu. Kdyby to byl "simulátor" mezilidských vztahů, tak se tomu asi vyhnu. Na druhou stranu je sexualita u naprosté většiny ostatních her (hlavně akčních) tak upozaděná, že je vlastně jedno jaká je orientace hrdinů. Třeba v AC3 je hrdina taky gay a nikomu to nevadí... ;-)
-
To je hodně zajímavá otázka. Zevran v Dragon Age mě popravdě docela prudil, ale možná to bylo tím, že byl prostě protivnej. A nebo taky tím, že mě nakonec málem vrazil kudlu do zad. :-). Asi by mi to nevadilo, kdyby to mělo nějaký smysluplný význam a pak taky záleží jestli by to byla hra vážná nebo komediální. Protože přepálenou komediální homosexualitu opravdu hodně nemusím. Já osobně ti na to neumím odpovědět, určitě bych nad tím ale přemýšlel před koupí.
-
To je neuvěřitelné, každý den se člověk setká s další úrovní té nejpovrchnější omezenosti a říká si, že tohle už je ta hranice, že už nikdo nemůže být více zaslepený, zdegenerovaný statistikami a analýzami a uvězněný v nějakém umělohmotném světě ... a potom si člověk přečte tohle a stále nestačí žasnout ... čeho já se ještě nedožiju. To mi neříkejte, že tohle může být snad podloženo nějakými relevantními průzkumy. Jako malýmu mi bylo v podstatě jedno, jestli je to kluk nebo holka, v pubertě jsem byl naopak rád, když to bylo opačné pohlaví - nejlépe u third person her :-D a v dospělosti je mi to zase jedno, jen když je ta postava nějak propracovaná nebo prostě zapadá do mechanismů, reálií a světa té konkrétní hry. Je tu snad někdo, komu by vadilo hrát za ženskou?
-
u me asi jo, ja nedokoukal ani Zkrocenou Horu :D
-
Mám otázku. Väčšine ľudí tu zjavne nezáleží na tom, či budú hrať za hrdinu alebo hrdinku. Čo keby ale bola hlavná postava homosexuál alebo transsexuál? Ovplyvnilo by to vašu kúpu? *4*
-
Veľmi subjektívna štatistika. Nehľadiac na to, že si v tých 96% nezobral do úvahy asexuálov, bisexuálov a rôzne ďaľšie sexuálne orientácie a uchýlky, 4% homosexuálov sú nepresné. Väčšina ľudi sa proste neprizná, a preto je nemožné zistiť ich počet. Odhady štatistikov sa rôznia, videl som aj 10-15% odhady. Takže tá pravdepodobnosť, že partnerom ženy bude muž, nakoniec nemusí byť až tak veľká. *3*
-
Nevadi mi hrat za zensku postavu, hoci nevyhoda je ze sa s nou az tak pocas hrania mozno nestotoznim, no na druhu stranu je lepsie pozerat sa v nejakom RPG na zadok 50 hodin peknej bojovnicke ci chlapovi? *1*
-
Jestli budu hrát za ženskou nebo za chlapa si vybírám podle příběhu(samozřejmě mi nevadí, když není na výběr a máte přednastavené jedno nebo druhé), zvláště pokud jsou ve hře "romance"(Jsem muž , sice hraju za ženu, ale i tak mi přijde divné balit muže), to ale neplatí pro mass effect kde je podle mě nejlepší romance femshep+Liara.
-
No kdyby ve wowku hraly za zenskou postavu jen zensky, tak by jich bylo asi tak o 2/3 min. Pro nektery achievementy (spojeny vetsinou s nejakym eventem) je docela obtizny najit zenskou postavu nekterych ras - treba dwarfku, tech je jak safranu.
Sam mam vytvorenou jednu elfku, ale jen z toho duvodu, ze ve wowku nejde nadefinovat typ postavy. K hunterovi mi nejvic podle mych predstav sedi hubena, nesvalnata postava. Bohuzel muzsky postavy jsou tam znazorneny vsechny jako hora svalu, takze jsem musel sahnout po elfce.
Nektery zensky hracky se naopak maskuji za muzsky postavy, aby je neotravovali chlapi. Je to chaos *1* -
Tak to já si dovedu představit a velice dobře, a nejsem gej abych čučel celou hru na chlapa jak heká když je jiná možnost :)
-
Fu*king Sony!
Fu*king CIS SCUM!
Full of PRIVILEGED White MALES!! *16* -
Tak u nas snezilo vcera. Dnes uz na silnicich neni zadnej snih a ten co je okolo, tak taky za chvilku roztaje taky. Jaro se BLIZI !
-
Nevím jestli jsem měl někdy tu čest s podobně obskurním titulem. Napiš název pro ilustraci :-)
-
Hrat za zenske postavy je pro muze hloupe, zvlaste akcni hry, kde je to neverohodne a potom fps a tps, kde ma dojit se ztotoznenim s postavou. Je hloupe hrat za zenu chovajici se jako chlap a je i hloupe jednat zenskym zpusobem. Sice podle diskuse existuje pomerne dost osobnosti s nevyhranenou sexualni osobnosti, ktere hraji za zeny rady (takova slabsi forma prevlekani se do zenskych satu), ale porad - pokud jde o hru zamerenou na muze - je to kontraproduktávni krok, protoze to hru dela blbejsi a mene prodejnou, coz pochopitelne producenti nechteji. A doufat, ze to pritahne vic zenskych hracek, nez odradi muzskych hracu, je docela riskantni zalezitost. Takze ja bych to producentum nevycital. Jak byste se zachovali vy, kdybyste investovali sve penize do vyrobku, ktery by mel vlastnost o ktere si myslite, ze snizi jeho prodejnost, nechteli byste ji zmenit?
-
zrovna jeden byl nedavno na rock paper shotgun :).
-
RPG hru, ale i jinou mohu hrát jedině za chlapa. Chci se s postavou ztotožnit a prožívat její příběh jako by byl můj. S ženskou postavou se jako chlap opravdu ztotožnit nedokáži. Myslím, že vydavatelé zase tak hloupí nejsou a možná mají udělaný průzkum jak kdo chce za koho hrát. Já bych třeba hru kde hraji jen za ženu a nemám možnost volby hrát nechtěl byť by byla sebelepší.
-
Shepardová měla naprosto geniální dabing. Byla to podstatně větší sranda, než za chlapa. Proto jsem to projel jako klaďas chlap a záporačka ženská. A fungovala to naprosto skvěle.
-
A že těch je na trhu jako máků :) jenom za posledního půl roku jich vyšlo aspoň 10!