Přejít na výpis diskuzí
Raven "daroval" komunitě zdrojové kódy Jedi Academy a Outcast
4.4.2013 | Aleš Smutný
55 příspěvků
-
no mohli by nám vydat nějakej pěkněj mod, abysme měli na lance co pařit *1*
-
Jistě, Lucas Arts za poslední dekádu moc kvalitního nepřinesli, přesto tam byl potenciál a kdyby se "věci" ujal schopný majitel, mohlo se to změnit. Ale věci se ujal Disney, a to myslím nepotřebuje nějak více komentovat. Ale přesto bych to uzavření nebral jako kladnou věc. Spíše se začínám obávat jak Disney zdemoluje filmy.
-
-
Jestli je bude demolovat ve stejném stylu jako třeba Marvelovské superhrdinské filmy, tak se ani moc zlobit nebudu.
-
Po Lucasově osobní demolici už může bejt jedině líp.
-
-
No já si třeba myslím že nová trilogie se vyvedla líp než novej Star Trek a v zásadě cokoliv od Abramse
-
Na novou trilogii si nestěžuju, třetí epizoda je pro mě jeden z nejlepších dílů. Ovšem to, co Lucas provádí na novějších a novějších releasech těch filmů, to je na zabití. Viz Vaderovo Nooooo, když hází v šestce císaře do šachty... vážně jsou ti američani tak blbí, že musej mít všecko takhle polopaticky? ... úplně zničená scéna.
-
-
Já jsem fanoušek původní trilogie a první 3 epizody jsem ještě akceptoval (i když první je podle mě strašný shit), ale kvalitou a takovým tím "kouzlem", kterým na mě působí právě původní trilogie oplývá snad jen ta epizoda třetí. O animovaných clone wars a re-re-re-releasech se redši nezmiňuji. A za to prosím má zodpovědnost právě sám Lucas. Nedokážu si představit, že by to Disney pohnojil ještě více, ale je mi to celkem fuk. Pro mě je Star Wars jen původní trilogie.
-
-
sice je zatím hotový jen New Hope, ale pokud neznáš, tak si najdi Star Wars Revisited *3*
-
Na Clone Wars pozor. Ma tam niekolko naozaj kvalitnych epizod. Bohuzial aj vela nie prave vydarenych ale bola by hlupost vsetko hadzat do jedneho vreca len preto lebo Clone Wars. Posledny trojdiel bol napr skvely.
-
-
-
-
-
U multiplayeru v Jedi Academy jsem strávil kdysi hodně času.
-
-
U JK2 jsem strávil cca 4 roky v MP, současně asi 3 roky JA a pak cca 7 let Movie Battles II :) srdcovky prostě
-
-
Jo MP bez force, jen souboje mečem...Klanové bitky, hodiny prosezené na sloupu čekáním na duel...Asi nejlepší mp zábava co si pamatuju.
-
-
-
O===():::::::::::::::::::::::::::: vzmmmmmmmmmm
nj to boli casi -
-
to mas pravdu, skoda ze dnes to skor vyzera na
O===() chchchŠŠm
-
-
serie Jedi Knight je dle mě jedna z nejlepších SW her vůbec