Přejít na výpis diskuzí
Raven "daroval" komunitě zdrojové kódy Jedi Academy a Outcast
4.4.2013 | Aleš Smutný
55 příspěvků
-
serie Jedi Knight je dle mě jedna z nejlepších SW her vůbec
-
No super. Jen prosím redakci, aby na to "nazopomněla" a když vyjde od moderů něco kloudného, tak nám dáte vědět. :-) Já jdu instalovat Jedi Academy, páč už jsem to nějakej ten rok nedohrál...
-
U multiplayeru v Jedi Academy jsem strávil kdysi hodně času.
-
-
U JK2 jsem strávil cca 4 roky v MP, současně asi 3 roky JA a pak cca 7 let Movie Battles II :) srdcovky prostě
-
-
Jo MP bez force, jen souboje mečem...Klanové bitky, hodiny prosezené na sloupu čekáním na duel...Asi nejlepší mp zábava co si pamatuju.
-
-
-
O===():::::::::::::::::::::::::::: vzmmmmmmmmmm
nj to boli casi -
-
to mas pravdu, skoda ze dnes to skor vyzera na
O===() chchchŠŠm
-
-
Jasně že na tu dobu vzpomínají s láskou, když jsou z nich dneska Activisionem udělané Call of Duty DLC bitches. A jaká škoda to je, studio co má za sebou tolik klasik..
-
Však Jedi Academy se ještě trochu hraje :) . A tohle je moc dobrá zpráva. Docela mě mrzí, že to není běžný zvyk...
-
Joo Kyle Katarn to je má nejbolíbenější postava ze Star Wars... Jedi Outcast i Jedi Academy jsou podle me dodnes nepřekonané hry. KDyž by ste chtěli nějaký důvod tak jednoznačně odpovím nejlepší zpracování souboje se světelným mečem jaký jsem doposud ve hrách viděl. Je potřeba opravdový um a užívání úhybů a různé naklánění meče pomocí myši jako kdžy opravdu mácháte skutečným mečem a hlavně můžete meče skřížit a přetlačovat se... a ktomu ta síla... hmm no vemte třeba force Unleashed - tam se jen tupě mlátíte až umlátíte protivníka na hitpointech a skřížíte meč jen díky animaci a to je to o více než 6 let novější hra(!). Outcasty mám pořád na disku a s kamarády si nejraději dáváme free for all na bespinu proti botům. Pouze světelné meče a síla na úrovni Jedi Kinghta. Musím říct, že líp se takhle nikde nepobavíte:-)
-
-
Taky mi přijde, že hry v tomhle směru prodělaly úpadek. Stará hra má lepší soubojový šermířský systém, než současné hry. Ještě leda tak Mount and Blade, ale ani to není zrovna novinka.
-
-
Nejvíc vzpomínám na původní DarkForces, z hlediska hratelnosti a příběhu byla skvělá a i pro celý žánr FPS znamenala velký skok dopředu.
-
-
Já jsem jako první hrál Jedi Kniht 2, ale poté jsem si sehnal i předchozí díly a musím říct, že první Dark Forces patří k mým nejoblíbenějším hrám a mě osobně bavil podstatně víc, než přibližně stejně starý DOOM.
-
-
Čo si pamätám, Jedi Academy mala dlhé roky veľmi silnú multiplayer komunitu, žije to ešte?
-
-
Najdeš tak 1-2 servery na kterých je pořád skoro plno což je snad okolo 12 a pár poloprázdných.
-
-
no mohli by nám vydat nějakej pěkněj mod, abysme měli na lance co pařit *1*