Přejít na výpis diskuzí
Raven "daroval" komunitě zdrojové kódy Jedi Academy a Outcast
4.4.2013 | Aleš Smutný
55 příspěvků
-
já chci i remake X-Winga z 93. :((((((((((
-
-
XWing to začal, ale já mám radší Taj-fajtra *3*
-
-
Jistě, Lucas Arts za poslední dekádu moc kvalitního nepřinesli, přesto tam byl potenciál a kdyby se "věci" ujal schopný majitel, mohlo se to změnit. Ale věci se ujal Disney, a to myslím nepotřebuje nějak více komentovat. Ale přesto bych to uzavření nebral jako kladnou věc. Spíše se začínám obávat jak Disney zdemoluje filmy.
-
-
Jestli je bude demolovat ve stejném stylu jako třeba Marvelovské superhrdinské filmy, tak se ani moc zlobit nebudu.
-
Po Lucasově osobní demolici už může bejt jedině líp.
-
-
No já si třeba myslím že nová trilogie se vyvedla líp než novej Star Trek a v zásadě cokoliv od Abramse
-
Na novou trilogii si nestěžuju, třetí epizoda je pro mě jeden z nejlepších dílů. Ovšem to, co Lucas provádí na novějších a novějších releasech těch filmů, to je na zabití. Viz Vaderovo Nooooo, když hází v šestce císaře do šachty... vážně jsou ti američani tak blbí, že musej mít všecko takhle polopaticky? ... úplně zničená scéna.
-
-
Já jsem fanoušek původní trilogie a první 3 epizody jsem ještě akceptoval (i když první je podle mě strašný shit), ale kvalitou a takovým tím "kouzlem", kterým na mě působí právě původní trilogie oplývá snad jen ta epizoda třetí. O animovaných clone wars a re-re-re-releasech se redši nezmiňuji. A za to prosím má zodpovědnost právě sám Lucas. Nedokážu si představit, že by to Disney pohnojil ještě více, ale je mi to celkem fuk. Pro mě je Star Wars jen původní trilogie.
-
-
sice je zatím hotový jen New Hope, ale pokud neznáš, tak si najdi Star Wars Revisited *3*
-
Na Clone Wars pozor. Ma tam niekolko naozaj kvalitnych epizod. Bohuzial aj vela nie prave vydarenych ale bola by hlupost vsetko hadzat do jedneho vreca len preto lebo Clone Wars. Posledny trojdiel bol napr skvely.
-
-
-
-
-
To by me zajimalo, zda je to pravne cisty nebo s tim budou jeste problemy. I kdyz ke zdrojakum asi prava drzi, pochybuji, ze je drzi ke znacce nebo grafice a maji pravo je udelovat dalsim stranam.
-
Jakmile jsem to precetl tuhle zpravicku, dostal jsem nefalsovany nerdgasmus *14* *1*
-
-
...jako když Sheldon dostal ubrousek s DNA Leonarda Nimoye *1*
-
-
ja hrajem jedi academy multiplayer do teraz.. since 2004 .. 6 rokov single poke aj nonpoke a posledne 3 roky staff .. musim povedat ze je to moja srdcovka napriek tomu ze je to v podstate mrtva hra.. existuje jeden alebo dve cz/sk servery.. obe sice ja+ nacom by nebolo nic zle ale priemerna navstevnost za mesiac je podla gametrackeru 1 person.. je tam skutocne uz len zopar ludi ..a to plati aj pre zahranicnu komunitu.. tvrde jadro sa zmensuje.. a novacikovia ktory raz za cas pribudnu a potom odidu uz hre nijak nepomôžu.. za posledne mesiace najviac navstevovany DeutscherImperialServer vystriedal SWJKA.RU server.. kde clovek zo strednej europy ma ping okolo hodnoty 100 co znacne ovplyvnuje hratelnost..swjka je rusky pub server kde sa sice nekedy dokaze nazbierat az enormnych 16 ludi v danu hodinu co je sice pre Jedi Academy 10 ročnu hru grandiozne cislo.. avšak hre to už nijak nepomôže.. no a co sa tyka tvrdeho zahranicneho jadra.. tam je uz cca len 20 ludi 20-30 .. kedysi v esl.eu jka ladder bolo registrovanych 1500+ ludi dnes tvori ladder 45 ludi z toho cca 75% inactive. Napriek timto udajom ja tuto hru hrajem stale sice sporadicky, keďže som prišiel na chuť chivalry:medieval warfare.. avšak odinštalovat ju neviem.. proste asi to budem hrat dovtedy kym ravensoft nezruši masterserver pre JKA.. som skalny fanušik a toto je hra.. tato hra ma drzi od mojich 12tich rokov ..prekonala este aj starucku mafiu aspon u mna co sa tyka oblubenosti. Kedysi som rozmyslal zeby som bol rad keby sa niekto podujal vytvorit jedi knight 4 .. avšak keď tak sledujem ako sa naklada na trhu s dnesnymi hrami dost by ma znechutila predstava typu "Jedi Knight 4 Exclusive Offer !!! BUY DLC POKE AND WIGGLE for 25€ to gain advantage over ur opponents" *7* *1*
-
Moje nejoblíbenější díly ze Star Wars. Asi si je někdy znovu zahraji. *4*
-
Dark forces serie je pro mě osobně vůbec tím nejlepším, co ze světa SW na počítačích vyšlo (ano, dokonce mě baví víc, než KOTOR)
-
dobře oni!!
-
To tady všichni přemítaj jak to byla skvělá hra já hraju mod MovieBattles doteď grafika vypada líp než klasika pro rejpaly ale co jsem si všiml většina lidí to tam nevydrží ani hodinu bo vás tam většina lidí hned zpwni a to dnešni hráči psychicky nezvládaj *1*
-
Korektorka má asi volno, že? :)