Přejít na výpis diskuzí
Raven "daroval" komunitě zdrojové kódy Jedi Academy a Outcast
4.4.2013 | Aleš Smutný
55 příspěvků
-
Vzpominam kdyz jsem tu v 15 letech psal uzivatelskou recenzi na Jedi Academy,po nekolikanasobnem dohrani Outcastu, plnou rozcarovani - ale precejen jsem u multiplayeru, ktery byl snad krome counter-striku nejvice navykova hra vice hracu vubec, skejsnul par nasledujicich let :). Vydani zdrojaku by mohla byt injekce zivota pro pomalu umirajici komunitu. Kazdy kdo je soudny vi, ze tehle pecce moderni patituly jako Force Unleashed nesahaji ani po paty. Taky ted myslite na prvni funkcni cooperativni mod? :))
-
Já chci remake Star Wars Racer ! :D
-
-
Zrovna nedávno jsem si ho chtěl nainstalovat, ale prý to nejde :S
-
-
Bohužel ne no :(
-
-
-
Už instaluju Jedi academy, btw máte někdo zkušenosti s The Jedi Academy Texture Overhaul v.0.3 Combined ?
-
Asi znova nainstaluji a zavzpomínám:) Jo tyhle hry patří k tomu nejlepšímu ze světa SW:) Ale nejraději stejně mám Kotor:)
-
Bože ta grafika. To snad někdo nemůže myslet vážně. Hned jsem si musel pustit trailer na battlefield 4 abych si spravil chuť. Kdepak já to říkám pořád, hra starší šesti let je pomalu nehratelná.
-
-
:D
-
Rád se kochám pěknou grafikou, ale ještě raději zavzpomínám na hry, které jsem hrál před více jak šesti lety a pořád na ně vzpomínám s nostalgií, protože o tom to je. O pocitech co ve mě ta či jiná hra zanechala. Grafika je pouze pozlátko daného okamžiku, ale vzpomínky na nezapomenutelné okamžiky zůstanou vždy. Resident Evil, Broken Sword, Silent Hill, Jedi Academy nebo na první mafii budu vzpomínat i za 20 let. *6* *3*
-
-
Ja se pořád vracím k serii Quest for Glory, jagged alliance apod., ale někteří tohle prostě nepochopí.
-
-
ach jagged alliance... máš plus proste :D
-
-
jagged co? To je zas nějaký old škůůl šit s osmi pixelama
-
-
-
-
Nehratelná v čem? Kvůli grafice? Pixely jsou tam taky :). Jdu koupit KOTORy. Mimochodem, co ta tvá přezdívka? To jsi obdařen třemi body G či co, ty kujóne.
-
-
Gorgeous Gay Gollum.
-
Nic co bys mohl pochopit
http://www.internetslang.com/GGG-meaning-definition.asp
-
-
Par grafickych modu a vypada to vyrazne lepe nez vyblite "stylizovane" SWOW TOR, coz je vysokorozpoctovy AAAAAAAAA hit :P
-
-
to nikto z vas nevie rozoznat trolla?
-
-
Ale nebuď naivný, samozrejme, že si to tu KAŽDÝ uvedomuje, GGG je domáce zvieratko a maskot Tiscali.cz, a o také zvieratko sa treba starať, kŕmiť ho *3*
-
-
-
Jedi Outcast hraju doted. Ona totiz ta hra je obtiznosti a hratelnosti porad lip nez vetsina modernich her. "hra starsi sesti let je pomalu nehratelna" No ja si obcas zapnu i Dune 2000 *1*
Vazne reaguju na trolla? -
-
Spíš na blbce.
-
-