Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ve většině případů dopadly všechny hry, který čerpaly z určitý předlohy jako fraška. Jasně zafunguje marketing, maji lukrativní značku "underground", zafunguje silný PR, takže se to určitě bude prodávat, ale subjektivně si myslim, že to kromě grafiky staršímu bráchovi těžko natře. To zas bude po obrazovce lítat x nápisu ve fontu 48 s ubber přísnejma popiskama, nitro se bude dobíjet každym sebemenšim driftem a když je to od Criterionu, tak se bude bourat žejo :-D
  • karliczekk23
    Tohle nedopadne vůbec ale vůbec dobře, pokud mají v úmyslu ze série underground udělat stejný sh*t jako z posledního Most Wanted, potom to ocenění může EA hrdě nosit na hrudi.
  • walltar
    Sem měl Underground rád.... akorát to chce pořádný jízdní model a ještě větší možnosti tuningu.
    • shmeck
      S tím tuningem by se mohli inspirovat u Carbon...
      • Kinet1c
        underground 2 + carbon = tuningove orgie, NFS + Criterion = FAIL
  • kubi-wan
    Poslední pravověrnej NFS pro mě byla šestka (a náznak něčeho podobnýho mělo i Hot Pursuit od Criterionu)... od tý doby, co si začli hrát na "rychle a zběsile" mě série prakticky nezajímá... Pořád si radši zahraju třetí nebo čtvrtej díl (dvojku už nespustim). *3*
    • Veskoslav
      Poslední pravověrný NFS je V. díl;)
    • Kein
      Šestka? Nespletl sis to, nebo opravdu myslíš Hot Pursuit 2?
      http://www.youtube.com/watch?v=qm9gJzR_aLU

Tohle byl podle mě první díl, který první zatloukl hřebík do rakve sérii NFS, i když pravda, z dnešního pohledu nových NFS zase tak špatně už nepůsobí.

Mimochodem, právě v tomto dílu se objevila absence interiéru, absence nastavení dne, noci, počasí a policie, která už nezastavovala, ale ničila; k tomu všemu helikoptéra co házi na trať vybuchující barely... nikdy by mě nenapadlo, že by zrovna tento díl někdo považoval za ty "staré, dobré needy", ale proti gustu...
      • kubi-wan
        Jo, myslim tenhle díl. Je jasný, že tam došlo ke koncepčním změnámm, ale pro mě to mělo prostě ještě ten správnej NFS feeling, což už se o Undergroundech říct nedá.
      • Tady na Hot Pursuit 2 jsem sakra vyrůstal, a i teď to má dle mě skvělou hratelnost, narozdíl od těch dnešních paskvilů
        • Kein
          Zahrej si čtvrtý nebo třetí díl. Pokud přežiješ grafiku a absenci vizuální fyziky, tak si užiješ hodně zábavy, ty tratě a jízdní model jsou skvělé, byť vzhledově to vypadá, že auto na silnici plave a má hodně divný tlumiče. A hlavně, žádný catch-up.
    • Jo, na Hot Pursuit jsem úplně zapoměl.. :D
  • no konečně je to napadlo
  • Konečně by vyšel plnokrevnej NFS.. :)
    Né žádný LEGÁLNÍ závody a nebo totální zhovadilost jako Most Wanted(kterej taky dělal Criterion, a úplně ho z*urvilo..)
    • cumpi3
      tak asi nevíš, co je to plnokrevné NFS, když mluvíš o Underground jako o plnokrevném NFS *3*
      • Kinet1c
        podla mna ma pravdu, co sa na to dal criterion, tak tie hry su skor Burnout ako NFS, to je jedna vec, ano Undergroundy nie su celkom plnokrevne 100% NFS, ale rozhodne su viac ako NFS, ktory podla mna momentalne tvoria v Criterion, tym nehovorim, ze Burnout napr. Paradise, je zla hra, naopak, velmi som sa bavil, ale preniest ten typ riadenia a akosi fyziky do NFS, je OMYL a nepaci sa mne osobne, dalej by som rad podotkol, ze ako aj viacery ostatny som hral VSETKY NFS, ktore vysli ci uz legalne od trojky vyssie alebo nelegalne prve dva diely. Dvojku sme hrali este aj po sieti bola zabava, potom ako som si uz mohol tak som vynechal trojku a kupil rovno stvorku. Kazdy vravel ze je to to iste, tak som nakoniec zohnal aj trojku a nie je to to iste. Velmi podobne ale nie to iste. Strasne super. Presiel som na Porsche, dalsia skvela hra, vysla hot pursuit 2, tzn 6 diel serie a bavil som sa tak isto skvelo, samozrejme potom, ked si dobre pametam naskocily Undergroundy 1-2 a bolo to najlepsie co som hral a mne sa zda, ze Underground nebol prave inspirovany filmom, ale naopak, skor vysiel Underground potom film ci sa mylim, anyway, si myslim, ze rozhodne su Undergroundy viac plnokrevne ako sucasne posledne tri hry, Most wanted, Hot Pursuit a RUN, Shift to boli take vedlajsie veci, by som ich nepovazoval za take naozaj NFS hry. O online hre world som sa velmi nezmienil, pretoze ma velmi nezaujala. Undercover hm, tak tu som sa tesil na Veyron tak ako v Shift som si to celkom uzil tie rychlosti a co ti ja viem, posledne tri NFS su pre mna odpad a to je co povedat ze vsetko pred tym som dohral.
        • Já to mám takhle...
          Ty mladý Pursuity jsem hrál všechny a byly super, Porsche jsem hrál taky, taky bylo dobrý, ale bylo až moc stereotypní
          Pro mě doteď představují vrchol NFS Undergroundy 2(skvělá zábava, spousta možností pří úprávě autíčka a hlavně fotky do časáků, ty byly super.. Ještě k tomu měly docela dlouhou herní dobu), protože Carbony pokazily(nevim čim, ale prostě se mi hnusí), Undercovery docela šly(ale i tak nebyly nic moc), a pak to totálně domrskali ProStreetama(snad nejhorší díl), a SHIFTama...
          Pak byly Hot Pursuit bez číslovky, se skvělým okolním prostředím a audiovizuálním zpracováním, ty se mi docela líbily.
          The Run je pí*ovina totální a Most Wanted snad ještě větší, se svym debilním ovládáním(jakože těžkopádný zatáčení s dlouho odezvou) a rádoby burnout stylem
      • Já nevim, když se řekne NFS, vybaví se mi Hot Pursuity a Undergroundy...
        Asi nejsem takovej odborník jako ty
        • x_ander
          Člověk nemusí být odborník, zkrátka jsi jenom moc mladej, tak se tak nečil:) Za tu zlatou éru NFS jsou považovány díly 2-5.
          • dvojky jsem hrál tak vehementně že mi shořelo CD a 3 kde jsem jezdil třeba i s Octavii prostě NFS 3 je pro mě legenda žádný jiný auta pro mě nejsou víc.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit