Přejít na výpis diskuzí
Criterion NEdělají na remaku NFS: Underground
12.4.2013 | Adam Homola
93 příspěvků
-
Uz bylo vyuzito dobre jmeno Most Wanted i Hot Pursuit a tak je nyni na case zprznit i Underground. *13*
-
První (i druhý) Underground byl super. Jen nechápu proč tomu říkají remake? Proč prostě neudělají Underground 3? Jako z článku jsem pochopil, že to víc než remake bude nová hra, ale proč EA dělá v těch názvech takový bordel? Už ten Most Wanted (bez dvojky) jsem moc nezachápal, a teď zas. Jako ne že by to byl nějaký zásadní problém, vlastně mi to může být jedno, ale smysl tohoto počínání mi hlava nebere.
-
-
lidi pak budou mít zmatek v tom, na kterej díl mají nadávat :))
-
-
No nadávat se bude vždycky:) Mě by jen zajímalo, v čem spočívá onen marketingový tah novou hru představit jako NFS: Underground s tím, že to je remake, místo toho, aby představili NFS: Underground 3. Např. já, jak jsem psal výš, původní undergroundy považuju za skvělé hry a rád na ně vzpomínám (hlavně proto, že pak to šlo do háje). Kdyby teď oznámili Underground 3, tak zbystřím a začnu se o tu hru zajímat a sledovat ji. Jenže oni oznámili "remake" Underground a já si říkám proč? Co to má být? Samozřejmě nevím, jak se na to divají miliony jiných hráčů, ale ve mě jako potencionálním zákazníkovi nevzbudili zájem, ale pochyby.
-
Tak v tom problém nevidím, já nadávám preventivně na všechno. *5*
-
-
Je to nějaká nová móda ... Sim city, Tomb rider .... Asi si myslí, že když vypustí číselné označení tak lidi nebudou nadávat, že dělají jenom pokračování.
-
-
No jo no, ale je to blbá móda. Jako u Tomb Raidera bych to ještě docela chápal, přece jen šlo o kompletní restart série a začínali odznova, ale NFS? NFS, kde každý rok chrlí pokračování, ve kterém spousta lidí stejně už ztratila přehled (osobně jsem s NFS skončil u Carbonu). A zrovna u Undergroundů, kteří tak nějak v tom balastu vyčnívali, udělají "remake". No prostě nechápu.
-
-
-
Vůbec by mě nevadil návrat k U2, ale jestli bude "remake" na úrovni nového MW, tak to radši ne díky...
-
Chraň je ruka páně, jestli šáhnou na Underground a udělají z něho další stupidní idiotský paskvil!
-
Hlavně tam musí dát tuning a proboha jen ať se auta kupují. Co to bylo za trapas, že najdu auto na cestě a po 10 minutách hraní mám Galardo. To je jako motivace k hraní? Snad to nezadupou jako to Most Wanted.
-
bože. proč to dělají???!! Nový MW byl děs a hrůza.. proč zkazit další titul? U obou Undergroundů jsem proseděl hodiny a hodiny.. sakra, to zase bude odpad
-
-
Bude
-
-
NFS Undergroud II byl nejlepší díl, co se udělal v rámci tuningu aut. Člověk tam měl takřka neomezené možnosti v rámci úprav aut a udělal z aut spíše umělecká díla:) Bohužel závody byly někdy tak hloupě koncipovány, že jsem myslel, že vyhodím oknem klávesnici. "Legendární" závody na letišti byly zářným příkladem. Člověk kroužil 7 kol na prvním místě, v 8 kole udělal chybu v poslední zatáčce a mohl se dát restart. Což u 8-10 minutového závodu bylo frustrující.
-
-
na volantu to bylo lepší, ale když člověk věděl, že tu zatáčku může projet svodidlama, který ho podrží a pak tam byl sloupek, tak to bylo fakt na vývrat :)
-
Jedinou vecou, ktorusom ja na U2 velmi nebral boli tie terenne SUV ako hummer, cadilac apod. ked z nich clovek urobil skor rapperske verzie tychto aut nez nieco co by mohlo jazdit po kanaloch :D
Inac U2 bola moja srdcovka dlho, vobec by som sa nehneval, keby niekto vzal cely system U2 a len vylepsil grafiku a fyziku.
-
-
criterion, to je naky sprosty slovo ne ?
kdo tohle jeste stale bere vazne priznejte se *1*
decka budou mit zne, na vanoce jak grid2 tak dalsi vyrabovanost s nalepkou NFS, super to bude vyber!!!! premyslim koho nemam rad ze bych mu to koupil jako darek za ucelem vymiti mozku *15* -
Tohle nedopadne vůbec ale vůbec dobře, pokud mají v úmyslu ze série underground udělat stejný sh*t jako z posledního Most Wanted, potom to ocenění může EA hrdě nosit na hrudi.
-
Ve většině případů dopadly všechny hry, který čerpaly z určitý předlohy jako fraška. Jasně zafunguje marketing, maji lukrativní značku "underground", zafunguje silný PR, takže se to určitě bude prodávat, ale subjektivně si myslim, že to kromě grafiky staršímu bráchovi těžko natře. To zas bude po obrazovce lítat x nápisu ve fontu 48 s ubber přísnejma popiskama, nitro se bude dobíjet každym sebemenšim driftem a když je to od Criterionu, tak se bude bourat žejo :-D