Přejít na výpis diskuzí
Criterion NEdělají na remaku NFS: Underground
12.4.2013 | Adam Homola
93 příspěvků
-
já bych byl úplně spokojenej, kdyby udělali Need for Speed Porsche Unleashed, Nebo starý Hot Pursuity, nebo High Stakes.......jen v nový grafice, na nic jinýho hrabat nemusej......ale to neudělaj a vyjde další s.r.*.č.k.a
-
-
sem presne v tohle doufal ted tak 10 let (kecam byly to jen tak 2-3 roky nez mi to doslo) :D vzdej to
-
-
Obávám se, že pokud se bude jednat opět o další závody ve městě tak mě tento díl nechá pravděpodobně chladným...kde je ten starej zlatej Hometown, nebo ten proklatě sviňsky těžkej a zárověn překrásnej Summit.
-
-
já zrovna dopařil čtyřky :) ... šíleně zábavná frustrace, když sněží, auto na ledě skoro nezatáčí, auto se demoluje a člověk prostě nadává, ale strašně se baví *14*
-
-
Já u sněhu dám vždycky brzdy max na zadní nápravu a esíčka smykuju. :-)
-
-
ja to delal tak, ze auto vzdycky opravim .D ne, proste na ledu mi to neslo :) proste nechci asi moc brzdit *1*
-
-
tak já neříkám, že mi to jde, ale je to docela epic, když hraju Getaway za policajta a ve sněhu na Summitu nebo Snowy Ridge, má to punc policejní honičky v kalamitě, ještě ta mlha všude, atmosféra jak sviň.
-
-
presne tak :)
-
-
-
-
-
-
V Undergroundu 1 je Olympic City, ne Bayview!
-
Po Underground 3 silně toužím už několik let, ale pokud to má být nějaký remake, to mě hlava moc nebere. Navíc od Criterionu asi nelze čekat nic jiného, než prostě další Burnout for Speed.
-
jednička Underground sice neměla free ride, ale zase tam nebyly debilní URL závody, kvůli kterým se mi to teď nechce na PS dohrávat. nejlepší by bylo, kdyby to nějak zkombinovali
a teď jsem našel nějakej mod na jedničku, kterej mění auta a vylepšuje grafiku: NFS Underground : m2011 -
Jak já vzpomínám na ty časy, kdy jsem hrál NFS 2, NFS 3:HP (můj asi nejoblíbenější), NFS: PU... Čtyřku jsem moc nehrál a nepřišla mi moc povedená. Od té doby to už není ono. Možná ze mě mluví nostalgie, ale už jsem si takhle nikdy závody neužil. Přiblížil se k tomu jedině první Underground a Hot Pursuit 2.
-
-
Nemůžu jinak než úplně souhlasit *4*
-
-
No jeje. Criterion jde zkur... další. Další respektovaný název Underground bude zdegradovaný jako Most Wanted. Kdyby byli té coudnosti a aspoň si to pojmenovaly jinak.
-
Bude to srajda stejně jako všechny NFS co přišli po pátém dílu...
-
napad vyborny remake od zakladu, nech to ma tu fajnovu atmosferu ta hra jak mnel underground 1 a 2 :) ne že to bude jak nove MW iba dobra grafika jinak kokocina
-
Alex Ward se před nějakou dobou na twitteru ptal lidí, co by chtěli vidět v Burnout Paradise 2, takže na ní určitě dělaj. Remake Undergroundu beru, mě hry od Criterionů bavěj, takže proč ne. Ale Black 2 se asi nechystá, co?