Přejít na výpis diskuzí
Criterion NEdělají na remaku NFS: Underground
12.4.2013 | Adam Homola
93 příspěvků
-
Ty ať si dělaj ten svůj Burnout a nese*ou se do značky NFS. Ano Black Box to pohnojilo s THE RUN titulem o tom ani potom ale když vemu v potaz všechny tituly co vydali tak raději je než nějaké béčkové studio bez pořádného konceptu. A ano Criterion je béčkové studio ať si říká sebe fajnsh*tovější fanoušek co chce.
Jejich jediným povedeným skvělým béčkem bylo Burnout 3: Takedown co se týče Paradise tak to po 2 hodinách omrzelo (stejně jako ty jejich poslední tituly) tratě se opakující dokolečka dokola jejich scénář se spokojí vyber auto zajeď pár závodů pak přijde zlý hoch toho sundej seber auto a tohle se opakuje v celém Paradise dokolečka dokola (prostě nuda).
V EA to prostě v hlavě tamní manažeři nemaj v pořádku. Však jak někdo může vzít studio které se dobře umí popasovat se SP verzí NFS a nechat je dělat MMO a jak někdo může vzít studio které evidentně SP hry dělat neumí ale za to MP jim celkem jde a nechaj je dělat SP hru. Následně z toho vznikly dva naprosto špatné tituly 1) NFS World (skoro mrtvé MMO) 2) NFS Most Wanted (kdy po hodině SP je to prostě nuda na druhou stranu vyblbnout se v MP by nebyl problém. To je asi jako když vyšel kdysi Battlefield 2 ten miliony hráčů nehrálo kůli singleplayeru jako hlavně kůli multiplayeru (singl tam byl prostě jen dopočtu) -
Poslední pravověrnej NFS pro mě byla šestka (a náznak něčeho podobnýho mělo i Hot Pursuit od Criterionu)... od tý doby, co si začli hrát na "rychle a zběsile" mě série prakticky nezajímá... Pořád si radši zahraju třetí nebo čtvrtej díl (dvojku už nespustim). *3*
-
-
Poslední pravověrný NFS je V. díl;)
-
Šestka? Nespletl sis to, nebo opravdu myslíš Hot Pursuit 2?
http://www.youtube.com/watch?v=qm9gJzR_aLU
Tohle byl podle mě první díl, který první zatloukl hřebík do rakve sérii NFS, i když pravda, z dnešního pohledu nových NFS zase tak špatně už nepůsobí.
Mimochodem, právě v tomto dílu se objevila absence interiéru, absence nastavení dne, noci, počasí a policie, která už nezastavovala, ale ničila; k tomu všemu helikoptéra co házi na trať vybuchující barely... nikdy by mě nenapadlo, že by zrovna tento díl někdo považoval za ty "staré, dobré needy", ale proti gustu... -
-
Jo, myslim tenhle díl. Je jasný, že tam došlo ke koncepčním změnámm, ale pro mě to mělo prostě ještě ten správnej NFS feeling, což už se o Undergroundech říct nedá.
-
Tady na Hot Pursuit 2 jsem sakra vyrůstal, a i teď to má dle mě skvělou hratelnost, narozdíl od těch dnešních paskvilů
-
-
Zahrej si čtvrtý nebo třetí díl. Pokud přežiješ grafiku a absenci vizuální fyziky, tak si užiješ hodně zábavy, ty tratě a jízdní model jsou skvělé, byť vzhledově to vypadá, že auto na silnici plave a má hodně divný tlumiče. A hlavně, žádný catch-up.
-
-
-
Jo, na Hot Pursuit jsem úplně zapoměl.. :D
-
-
před každym minulim dílem NFS všichni brečeli, že chtěj pokračování undergroundů, a ted' když je možný že se objeví všichni nadáváte? se nedivim že každej rok vyjde takovej brak, když je tady 99% zákazníků jako ste vy co nadáváte, protože udělat něco co se líbí současný generaci "hráčů" je nadlidskej úkol *16*
-
-
s pokracovanim, ani remakom by som problem nemal, mam problem stym kto to robi, uz doku*vili 2 NFS hry, a toto je tretia na ktoru si criterion brusy zuby, si myslim, ze bolo dost, ked uz to ma vyst od nich, KED, tak nech je to hocico ine, len nie NFS, nechaju NFS lezat v pokoji, kym uplne znehodonotia aj tu stipku slavy serie, mozno sa to uz stalo
-
Pokračování ano. Restart/remake ne.
-
-
Pokud to bude jako současný Most Wanted ale s tuningem, ihned předobjednávám. V současných Most Wanted mam nahrano temer 200 hodin, jsem si vedom ze to tady nikoho nebavi ale ja to žeru
-
-
prepac fakt neviem co zeries na novom most wanted, ale ok ja beriem, kazdy mame radi nieco ine, ale aj tak, ked si hral predosle serie, tak ja no neviem, ani undercover nie je slava, ale som si vychutnaval tu hru 100x viac ako posledny most wanted, hot pursuit, to je nieco ine, to bola aspon ako tak zabava
-
-
Me pri hrani vcelku nezajima jestli predeslej dil byl uplne jinej, ale jestli me soucasnej bavi. A soucasnej me bavi. Pekna grafika a zvuky, ted uz tam mam 62 ruznych aut a hlavne zabavnej multiplayer. Kdyby me to nebavilo neprosedim u toho 200 hodin, me zase vubec nebavilo Diablo 3 a nekvákám u každý diskuze proc je horsi nez druhej dil, at si kazdej hraje co chce
-
-
a co, ved ok, ako som povedal, kazdy mame radi nieco ine, iba pre mna je to zvlastne no, to je cele
-
-
mas pravdu je to zvlastne miserius je asi nenarocny
-
-
Jojo, na auta rozhodně jsem
-
-
-
-
-
-
Dělat ramake hry ktera je oničem je dobrej nápad no
-
Ad update: To vůbec nic neznamená, spíše naopak. Vzhledem k tomu, že Most Wanted a Hot Pursuit nevyšly po sobě, tak to vypadá, že tenhle rok je na řadě zase BlackBox, původní autoři U a U2, u kterých by tenhle remake dával větší smysl.