Přejít na výpis diskuzí
Magazín Level nekončí, co to znamená pro Games.cz?
7.5.2013 | Petr Poláček
348 příspěvků
-
Když už přílohu, tak ve formě steam/origin/uplay klíče. V dnešní době je DVD prostě zbytečná, zastaralá a překonaná věc.
-
Je vidět, že žebrat o prachy se vyplatí :)
-
Je mi trochu líto staré redakce, ale co už.
Jinak, PRYČ s DVD přílohou. V dnešní době je naprosto zbytečná. Cena nasadit max. stovku a máte vyhráno. -
Za mě rozhodně palec nahoru. Level jsem kupoval asi jen půl roku zrovna v období, kdy startovala Level TV, ale když dnes těma číslama prolistuju, je to jedna nostalgická bomba! :D Taky je milé vidět, že starejm pardálům evidentně není jedno, jak se jejich bývalému působišti daří a přeju vám brzké znovuproražení na trhu! :-)
-
Drzim palce:)
-
Staré redakce je škoda, kluci se opravdu snažili. Bylo by hezké, kdyby dostali nějaký prostor, minimálně v prvním díle na nějaké vyjádření :/
-
-
Osobně jsem to vnímal takto: 20.4. (sobota) jsem napsal preview na FIFA 14, 21.4. (neděle) jsem pracoval na recenzi Pressure, 22.4. (pondělí) jsem sepsal recenzi na Warframe + zkompletoval zbylé články (výběr z několika set vytípaných screenshotů, popisky, dodatky, infotabulky, piche apod.), abych vše stihl do noční uzávěrky odeslat. Povedlo se, byl jsem happy.
25.4 (čtvrtek) dorazil od šéfredaktora e-mail o konci Levelu... -
-
Recenzie na betu hahahaha good one.
-
-
-
Hlavně ne proboha mini formát. Hlavně to ne!
-
do 50kč ne moc tlustej bez DVD ve velikosti mini levelu a šance že si ho koupím se mnoho násobně zvětší
-
-
Do 50kč? Tak to asi těžko. Já bych uvítal měsíčník, cenu třeba 99kč, bez DVD přílohy, nadupaný obsah.
-
-
Tohle bych si představoval i já. 99 Kč max, bez DVD přílohy, lesklá obálka, kvalitní papír, spousta obsahu. Jenže to by se onen časopis musel minimálně 2x lépe prodávat. Plná hra už zdaleka není ta největší položka při tvorbě časopisu.
-
-
To chtějí pisálci dneska 40k měsíčně, či co? :)
-
-
Pisálci (ti, co plní většinu obsahu čísla) ani ne, ale kmenová redakce už samozřejmě plat má. A minimálka to není ;)
-
-
-
-
-
"The circle is now complete."
-
Level bez DVD ve stylu next level s klasickou partou je ta nejlepší volba kterou kdy kdo může udělat