Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ten pes má na sobě výbušniny? Sebevražednej Alík....
    • to není Alík jmenuje se Hasan *3*
  • článku si tedy užijte přes 20 minut nového materiálu - Rekl bych, ze tech 20min bude cely singlplayer teto "perfektni strilecky" :-))))))))))))
  • "This way!" Tak tato hláška mě totálně rozsekala, jinak nic přelomového a co se týče toho chvástání o Motion Capture pejska, tak to si měli nechat pro sebe, protože některé jeho pohyby byly k smíchu. Kromě pejska a podvodní akce taktéž nic nového, létajícího drona nahradili pejskem, bravo!!!! Další způsob jak omezit volnost na případném bojišti a pokud někdo říká, že i Metro, Bioshock je arkádová koridorovka ať se chytne za nos, protože i v těchto hrách je mírná volnost pohybu jak se dostat z bodu A do budu B, stejně tak i způsob jakým to lze provézt. Pravdou je, že v Metru to šlo pouze v některých levelech ale i tak je to něco nevídaného pro CoD. Kdyby tuto prezentaci hry pojali PR manažeři a vývojáři trochu jinak, pak bych určitě reagoval jinak, smízřlivěji. Ale horentní chvástání o super finesách atd, které opakují z předchozích předváděček je opravdu trapné.
  • Nemůžu si pomoci, ale ve srovnání s BF4 to pořád vypadá šeredně hnusné. Nějak mi pořád chybí nějaká věc, která by mě posadila na zadek a já si řekl, že to je skutečný posun - nechci megalomanské exploze, ale detaily a propracovanost. Na ty občas sekavé pohyby a přesuny postav jsem si za ty roky jakž takž zvykl, ale u Rileyho to působí opravdu blbě. Co se jeho ovládání týče, asi to není taková blbost, jak si někteří myslí - někde jsem četl, že podobné "ovládání" snad existuje - pes má na vestě kameru, vysílačku a vibrační disky, kterými jej lze přes tablet navigovat. Vychvalovaná UI ryb asi také nebude nic moc, když během videa do jedné málem vrazí hlavou. Nechci hru zavrhovat předem, ale to co mi zatím ukázali na mě dobrý dojem rozhodně neudělalo. Po zhlédnutí videa se už ani na toho psa netěším a tak posledním, co ještě drží moji pozornost na této hře je příběh od oskarového scénáristy.
  • no jo supr jako to je pecka ze pejsek je tam a bylo by fajn si pejsky jako tuningovat ze pridelam mu samopal no a nebo raketomet a nebo taky vrtuli aby moh letat a snad se bude za nej dat hrat taky v multiplayeru a tam by se mohlo dat vybirat ze jako nechci vlcaka ale napriklad čivavu a by se hralo proti dalsim pejskum ze capture the bone to by bylo fajn
    • Tak tohle CoD bych si ihned koupil. Opravdu.
    • Člověk se vám nezavděčí, že?!! Všichni si pořád stěžujete, že je to to samy dokola a mohli by vymyslet něco novyho a když tam nějakej novej prvek přidají, tak vznikají reakce jako je ta tvoje. Bravo!
      • Kronoss1
        Oni tam něco přidali?? To by sice byly Vánoce, ale já jsem si ničeho nového nevšiml.
  • Chudák pes,nechtěl bych být postavou v takové sra.ka hře *11*
  • Magister_Peditum
    Ten psí instant kill je vzkutku zajímavej. *15*
  • Tak grafiku už vylepšili tak na co budeme nadávat? Můžeme třeba nadávat na to že CoD není realistické *15* . Tohle jako myslíte vážně? Jsem si nevšimnul že by bylo CoD někdy realistické. Nebo tím že najednou můžete ovládat psa přetekla pomyslná sklenka? Vy jste jak ty moudří lidé na čsfd kteří jdou do kina na Scary Movie a pak si stěžují na odpadní humor. Není to chyba hry ani filmu ale vaše, pokud máte naprosto odlišné očekávaní tak je to ve vás. Tahle hra nikdy realistická nebyla ale to že pes taky rychle dokáže prokousnout hrdlo je oproti celku už taková maličkost že nechápu jak se nad tím někdo může pozastavovat, ale hold jste si něco najít asi museli.
    • Kronoss1
      Vylepšili? Pořád to vypadá o dost hůř než Battefiled 3, což je opravdu k popukání a jediné, co tak vylepšili je možná mimika a obličeje lidí (o moc zase ne).
      Co se reality týče, tak vše má své hranice.
    • Máš pravdu.A jestli tady nějaký error napíše jako kritiku že je to samé střílení bez taktiky, tak doufám že ten pes vyleze z monitoru a sežere mu počítač i s klávesnicí.
  • Proč si pořád stěžujete na tu "realičnost" ?! CoD si snad na to někdy hrála? Když tou hrou tak opovrhujete, tak sem nelezte, nečtěte o ní články a nekupujte to! Je to v hovadina, ale jako relax po práci nebo když není čas na hraní, tak je to ideální. Podlě mě by takovy hry měli vycházet. Když se dostanu k hraní třeba jen na hoďku za týden tak je CoD ideál a na Dishonored nebo Deus Ex: HR atd si pak vyčlením víkend.
    • Taky se mi zdá že nejsou v pořádku, chtít po COD realitu. Čím větší šílenost tím líp. No jinak ovládání psa vypadalo zajímavě, konečně novinky i od IW. Jo a budou tam nějaké ty dobré prvky z z BO2 jako ovlivňování příběhu? To by možná ten pes ve Vietnamské restauraci skončit nemusel.
  • SPOILER ALERT - nečtěte, pokud si nechcete zkazit zážitek ze hry



    Ten pes umře tak, že ho před vámi zabijou a pak sežerou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší