Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kde jsou hammeriti, mechanisti a pohani? Kde je skutečné plížení? Kde je hutná atmosféra? Tohle není Thief, ani zdaleka.
  • Nevypadá to špatně, takový standard. Dishonored nastavilo pro tenhle ty her brutální laťku, takže konkurence je veliká.

    Jediné co bych zatím vytknul je oprvadu směšná vzdálenost detekce, stojí metr od stráže a kouká jí do ksichtu a on ho nevidí. To je opravdu nenene.

    A to že pád balíku co je rána co by málem vyrazila okna nikoho nezajímá, to je taky dost lame.
    • V Thiefovi 1 kolem me strazny prosel tak blizko ze mi slapal na boty a nevsimnul si me. A Garret sam rika ze keepera neni jednoduche videt, obzvlast pokud nechce byt viden. Jestli je ve stinu tak bych se tim netrapil, na svetle by vyhody mit nemel.
      • jo....v The Dark Project ale byla opravdová tma! navíc engine rozeznával podlahu, takže sis musel dávat pozor, jestli jsi na koberci, dlažbě.... a stráže slyšeli, viděli, hlídali a dobře zabíjeli...
        • Uvidime, zatim to nezatracuju ale ani se nejak moc netesim. Potencial to ma, sanci skoncit jako odpad tez. Rozdilne zvuky podle povrchu tu snad inzeruji tez, to ze neni takova tma jako v thiefovi 1 se nedivim - to byla jedina hra kterou jsem musel hrat az po setmeni protoze ve dne jsem na monitoru vicemene nic nevidel ;-) A oci uz dneska nejsou co byvaly ;-)
  • no dufam ze tam budu aj komicki, ozrati strazcovia s dobrymi hlaskami ako v predoslych dieloch.. Tu boli strohi
  • Fallon
    By ma zaujímalo odkiaľ majú vývojári túto modernú tézu "čím víc de*il-friendly, tým víc sales". Videl som už x hier ,čo tento prístup počas tejto generácie adoptovali ale bez valného úspechu. Homefront skapal ako mucha, Dishonored len tak prešumel, Syndicate radšej nespomínať, Splinter Cell už nie je Splinter Cell...

    Tento prístup očividne negeneruje pozitívne reakcie ani predaje a napriek tomu ho stále autori a vydavatelia využívajú stále viac.

    BTW: na gogu je Torchlight zadarmo ,tak berte kým môžete.
    http://www.gog.com/gamecard/torchlight
  • Horst_Fuchs
    A co to má Garret vlastně s okem? Nějak divně mechanicky se mu na konci traileru lesklo... Neříkal náhodou ten žabožrout, že má jít o prequel?
    • Neříkal.
  • mám úžasnou výhodu, že v původní jedničce Thiefovi jsem asi v polovině a dvojku ani trojku jsem ještě nehrál...

    takže mi celej ten novej může bejt úplně ukradenej... (zlodějský vtip, vida! :o)
  • alexbond
    Nejhorsi prehravac na svete ve kterem kdyz to dam na fullscreen tak nemuzu ovladat zvuk a kdyz to zminimalizuji a chci pak dat fullscreen tak se to ztlumi a neda se dat fullscreen .... pouzivam Google Chrome a problem mam od sameho zacatku kdy jste na tehle prehravac presli *8* *9*
    • u mna tiez to robi. a tiez mam google chrome.
    • Používám také Google Chrome a s přehráváním nemám žádný problém ...
  • Žádný díl Thiefa jsem nehrál, nesrovnávám. Nicméně toto vypadá jako Dishonored 0.5.
    A to se asi spoustě lidem líbit nebude.
  • Horst_Fuchs
    Zabili nám Garreta, parchanti!

    Světla jak ve dne, levely malý, fakus všechno hned vysvítí, ten superplíživej výpad vpřed nepřátelé nepostřehnou ani z metru, zkušenosti za zabíjení a levelování?, konzolový ikonky a kolečka úplně na všem a k tomu hlavní hrdina začal mluvit nějak divně. Oni z toho vlastně udělali jen takovej zjednodušenej Dishonored. Jdu zvracet!
  • Chtěl bych pochválit hochy z Games, jakou odvádí dobrou práci. Zrovna dneska jsem se pěkně nakrknul na Eurogameru, páč jsem si přečetl jejich "dojmy" ze hry Thief a nestačil jsem se divit. Všechno jsou to jen opsaný PR žvástý komentujícího vývojáře, bez jakékoliv vlastní invence, či nápadu. A když jsem to opravdu srozumitelně a slušně napsal, tak mi byl příspěvek smazán. Zdá se, že lidi z Eurogameru maj nějaký pochroumaný ego, že musí honit triko tím, jak mažou byť jen trochu negativní příspěvky. Totalita hadr. Takže kluci pokračujte ve svojí hodně dobrý práci (bezchybné to ještě není ale dá se na tom dobře stavět *4* )
    Je fajn číst super články ať už z E3 i normální. Kvalita videorecenzí je taky na vysoký úrovni, takže doufam, že neusnete na vavřínech a budete pokračovat v nastoleném pořádku. A ikdyž nemáte za zadkem velký jméno, tak pořád jste nejlepší herní web v ČR. Ať se daří...
    PS: Sice to k Thiefovi moc nepatří, ale ty blbci v Eurogameru mě tak nakrkli, že jsem chtěl napsat a říct, že si vážim práce kterou děláte a nechováte se při tom jako namachrovaný idio*i jako jiní herní "novináři". Jinak musim souhlasit s ostatníma... ta "neviditelnost" je hrozná, Garret skáče po 3 metrech ze stínu do stínu, hned před strážema a ti nereagují... tohle je dost ubohý už na normální hru, natož na tu, která sází na stealth přístup a jmenuje se Zloděj.
    • GlaDOS
      To není novinka. Podívej se, jestli se ti po odhlášení budou zobrazovat příspěvky. Já jednou slušně poukázal zpackanou videorecenzi Diabla 3 (samozřejmě ty komenty smazali) a od té doby do diskuzí můžu psát, ale nikdo to nevidí.
      • Hmm tak to je opravdu web na úrovni... už se mi to stalo asi před rokem, tak jsem jim napsal několik e-mailů, na který se samozřejmě neozvali. A asi po třetím mi muj starej účet úplně smazali... njn škoda toho, že sou tam někdy informace, který na Games nejsou. Jinak už bych tam dávno nechodil.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit