Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • promitac
    lol, chvylu som sa dival a nevychadzal som z udivu. Kukat z poza krabice meter od straze ktora si niceho nevsime, okradnut kapsy dvom strazam, ktore na seba urctie vidia, ale zas, pohoda nic si nevsimli... vystrasene straze prezeracuje okolie, ale nepoznaju ze pozerat sa da aj hore a dole, nie len horizontalne... pes ktory zacne brechat, ale uz sa nateba nepozre, ani ho nevypustia z klietky aby ta hned nasiel...
    next-gen my ass...
    hlupa hra
  • Headshot! + 40 XP ..... WTF ?!

    No já vám teda nevím, zatím všechno co jsem viděl a nebo o té hře četl mě utvrzuje v tom, že tohle nebude super zážitek jako byly Deadly Shadows a předchozí díly.

    Nemožnost přepnutí do pohledu z třetí osoby bych ještě pochopil, to že se vykašlali na původního dabéra bych taky zkousnul, ale co mi vadí nejvíc je to zaměření na boj což je ve hře typu Thief nesmysl. Dál mi tam chybí ta atmosféra trojky která byla naprosto úžasná, kdežto tady mě to přijde zatím takový nemastný neslaný. Celkově ta stylizace jak jí tady prezentujou se mi k Thiefovi prostě vůbec nehodí.

    Prostě jsem se na to strašně těšil ale pomalu každá nová informace mě od toho odrazuje.
    Square Enix si pořád někde stěžuje, jak jim hry nevydělávají a při tom mají v rukou takový parádní značky, chce to ale dát do ruky někomu, kdo bude vědět co dělá. A to se tady myslím si bohužel neděje
    • BoB.2
      Pokud pamatuji v předchozích dílech si mohl bojovat mečem ,mohl si podřezávat krky dýkou zabíjet vybušnejma granátama...... to mě moc nenápadný nepřišlo.
      • A kolikrát jsi za to dostal expy? Jde o to, že tam můžou dát nějaké skilly, jako například šíp s lanem (mě tak napadlo a pravděpodobně to tohle nebude) a ty nebudeš mít možnost se k nim dostat jinak než dávat headshoty. Teda jo, můžeš krást, ale kde je ta jistota, že dosáhneš všeho, čeho bys mohl i s headshotama. V tom případě by tě to vyloženě nutilo zabíjet ať si říkají, co chtějí. Dost mi to smrdí a Stealth hrou rozhodně ne. A taky jsem se na to moc těšil.
        • BoB.2
          Podle mě bude nosnost šípu hodně omezená a když mužeš střílet z luku tak proč ne headshoty.
          • jonatan.hanzlik
            Máš sice pravdu, že v minulých dílech jsi taky mohl být agresivní. Ale bylo ti to k ničemu. S dýkou jsi neporazil skoro ani jednoho vojáka, bomba znamenala těch vojáků 10 najednou, protože je slyšet jak blázen atd...

            Klidně ať do hlavy střílí, to je v pohodě, ale jde o to, že hráč je k tomu odměnami veden, takže to bude ve stylu Dishonored. Stealth? Jaký stealth když všichni vojáci spí na hromadě ve sklepě (nebo tam leží s šípy v hlavě, whatever) - TO je styl hry díky kterému se dostaneš na nejvyšší level a budeš mít všechny ty überschopnosti.

            Thief byl super, protože ještě nebyl zahlcenej achievementama, expama, gadgetama, skillama. Byl to prostě Garret, pořád jeden a ten samej...a mohl si dokoupit vybavení, které už tolik na hru vliv nemělo (nepočítám ty rukavice na lezení)...což bylo logické. Dneska musí mít náklad odměn každá hra aby hráč viděl že to co dělá je hustý (protože už nestačí vojáka oblafnout, omráčit, zabít, dneska za to musí lítat po obrazovce 120312301358 XP SILENT KILL, HEADSHOT, NONLETHAL TAKEDOWN, GHOST, KILLOFSTUPIDGUARDWHODOESNOTSEE1METERFARINTOTHECORRIDOR) (Proč? Hráč přece není tak blbej aby si nevšiml, že právě prostřelil šíp okem stráže stojící 20m od něj...to samo o sobě je dobrej pocit ne? Protože to je těžký)
            To jsem si postěžoval...ale Thiefa si určitě koupim stejně...protože stealth hry mám rád a baví mě a pokud to nepůjde hodně špatně, tohle bude pořád hlavně stealth.
    • +40xp mě taky zarazilo, udivuje mě, že to panáček nevysvětlil. Je to totiž hloupost. Ve hře, která by měla být o zloději, který ukradne vše bez toho, aniž by ho někdo spatřil...
  • Gameplay mě docela , jakožto skalního fandu, zklamal. Hráčův postup byl absolutně antiTHIEFovský, snad utoři dostojí slibům, a půjde to opravdu hrát stealt/thief způsobem. Dále se mi nelíbí HUD, co to sakra je to tmavé okolo obrazovky? Jestli tím chtějí navodit pocit čumění přes zahalenou kápi tak se jim to moc nedaří, doufám v možnost vypnutí. Neustále si čumět na ruce, které se při phybu (chůzi) ani nehnou a jsou jaksi statické, mi taktéž nepřišlo fajnééé, opět doufám v možnost vypnutí. Schopnost FOCUS je podle mně taky docela zhovadilost ale pokud půjde vypnout, bude to jen dobře. Zvýrazňování interaktivních předmětů mi vyhovovala v předchozím díle, a tím se nechal inspirovat mimojiné i Bioshock, FarCry2 atd, jen mírný odlesk, pokud se hráč na danný předmět zadíval. Způsob zaměřování šípu mi taky zrovna nesedl, v předchozích dílech byl dle mého názoru povedený. Úplně mimo mísu jsou však ony interaktivní zpomalené vsuvky případného kontaktu s NPC, už to tu bylo mnohokrát v mnoha hrách a většinou to bylo špatně, hráč to tak skoro může vnímat, že hru lze hrát jednou rukou a druhou se pohodlně dloubat v nose. Snad i tyto hnoje půjdou vypnout. Mám rád, když se kradmo připlížím k NPC a pokusím se jej přesným úderem do zátylku omráčit, rozhodně nechci pokaždé sledovat nějaké super-hyper-combo ale STREETFIGHTER se 100% úspěšností omráčení. Ono totiž v Thiefovi šlo i tento úder pokazit a pak následoval panický únik. Snad příští gameplay bude lepší a zpraví náladu lidem, kteří mají na serii THEF jen pozitivní vzpomínky a nevyvolají v nich zatrpčelost.
    • frag.ment
      A ještě vypnout grafiku a zvuky a jen si to představovat, to by bylo vůbec nejlepší ne?
      • a víš, že to není až tak hloupý nápad!? Já si ale pro tyto chvíle schovávám The dark mod pro DOOM3 a s každou novou informací o T4 se pomalu ujisťuji, že bude lepší točit tento mód dokola s novýmy amaterskými levely, které jsou už jen na první pohled nápaditější jak T4.
  • To ma na sobe neviditelnost a nejde slyset ? Jestli ne, tak nechapu co jsem prave videl. *4*
  • mám úžasnou výhodu, že v původní jedničce Thiefovi jsem asi v polovině a dvojku ani trojku jsem ještě nehrál...

    takže mi celej ten novej může bejt úplně ukradenej... (zlodějský vtip, vida! :o)
  • Horst_Fuchs
    Zabili nám Garreta, parchanti!

    Světla jak ve dne, levely malý, fakus všechno hned vysvítí, ten superplíživej výpad vpřed nepřátelé nepostřehnou ani z metru, zkušenosti za zabíjení a levelování?, konzolový ikonky a kolečka úplně na všem a k tomu hlavní hrdina začal mluvit nějak divně. Oni z toho vlastně udělali jen takovej zjednodušenej Dishonored. Jdu zvracet!
  • zdeeneek
    Prijde mi, ze ti strazni si nevidi dal nez na spicku nosu, protoze jim tam ten thief poletuje primo pred nosem a nikdo nic ;)
    • Stormangels
      To je normální věc v 80% takovejhlech her :D Například Metro Last Light a Stealth tam :-)
      Taky jsem ve stínu a oni mě na ten metr něvidí a čumí přímo na mě :D
      • hehe presne :)
  • Fallon
    By ma zaujímalo odkiaľ majú vývojári túto modernú tézu "čím víc de*il-friendly, tým víc sales". Videl som už x hier ,čo tento prístup počas tejto generácie adoptovali ale bez valného úspechu. Homefront skapal ako mucha, Dishonored len tak prešumel, Syndicate radšej nespomínať, Splinter Cell už nie je Splinter Cell...

    Tento prístup očividne negeneruje pozitívne reakcie ani predaje a napriek tomu ho stále autori a vydavatelia využívajú stále viac.

    BTW: na gogu je Torchlight zadarmo ,tak berte kým môžete.
    http://www.gog.com/gamecard/torchlight
  • Pilgrim66
    A kde přesně je to periferní vidění? Já jenom, že prošel kolem 2 stražnejch, co stáli proti sobě a ani jeden si ho za boha nevšiml... A pak se naprosto nenápadně schoval za krabici.
  • Problemom hier ktore sa snazia vyjst v ustrety kazdemu hracovi tym, ze je v nich mozne postupovat lubovolnym stylom stracaju svoju vlastnu identitu a po druhe, ani jeden zo zakladnych elementov hry nema dostatocnu hlbku nato aby hra vo svojom zanry ktory chce zastupovat vynikol a aby nalezite odmenil hraca za jeho snahu prisposobit sa hernemu prostrediu.
    To "mainstreamovanie" hier je silno kontraproduktivne. Chapem dolezitost zisku v hernom odvetvi ale podla mna sa to da docielit aj menej drastickym sposobom. Vid Dark Souls alebo Witcher seria.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit