Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no dufam ze tam budu aj komicki, ozrati strazcovia s dobrymi hlaskami ako v predoslych dieloch.. Tu boli strohi
  • Inquisitor
    Jsem nevěděl že to bude až tak fantasy svět. Já myslel, že to bude jako z obdobý středověku a ono je tam el. osvětlení?
    • Thief byl vždy o střetu dvou světů (pohané, jakožto tradicionalisté a zastánci kouzel a potom hamerité jakožto zastánci pokroku, vědy std). Avšak jedno měli společné, kněží obou frakcí se věnovali magii.
    • :)
      si pozri walktrough videa z T1-3
      • Inquisitor
        No jo ale k čemu tam potom jsou ty pochodně? Asi aby bylo co zhasínat :)
        • nie kazdy tam ma (na)elektrinu, hlavne bohate gildy, a mestke osvetlenie hlavnych tried
          dalej su tam tradicionalisticke sekty a magovia
        • smejki
          protože jsou laciné
        • Veskoslav
          Pochodně se v Anglii na hlavních ulicích používali skoro do poloviny 19. století:)
  • No mě se to zatím líbí nevím jak vám.... *3*
  • 15k3
    nuda... mělo by se to učit od moderních FPS
    • amg lidi mejte rozum a nekrmte trolla :(
    • BoB.2
      Aha ty si ale pleteš pojem s průjmem .
      • 15k3
        Tak mě řekni kolik se prodá ročně CoD a kolik se pak prodá dohromady toho tvého zloděje. Lidi se někde nechtějí nudně plazit 5 hodin a pak někoho zabít. Lidi chtějí akci. *3*
        • A premyslel jsi nekdy o tom, ze akce nemusi nutne znamenat zabavu? Predpokladam, ze co se tyce filmu take koukas pouze na akcni, protoze thrillery, drama a podobne ti prijdou prilis natahovane a tudiz dle tve logiky nudne?
        • Bouře přicházejí a odcházejí. Velké ryby požírají malé ryby. A já sem pořád u vesla.
          • promitac
            lord varys, master of whispers ?
        • BoB.2
          Tady asi ne.
          • 15k3
            No tak to prodají těm 5% populace co se chtějí nudit a ne hrát.
  • Rhulad
    Tohle mě vůbec nezajímá! Stejně už je předem předurčené, že je to ve všech směrech horší než "klenot" Dishonored *3*
  • Pro me je dulezite jaky to bude mit feeling. Pokud tam bude neco z atmosfery T1 - 3 tak do toho pujdu. Jinak cela serie byla krasne ukoncena tretim dilem a tak mi ani nevadi ze tohle berou jako restart, je to mozna lepsi nez kdyby neco nasilne napasovat na tu trojku.

Co se tyce akcniho postupu - i v predchozich dilech byl Garret hodne silny a to ze by si nedovedl poradit se skupinou straznych jsou jenom reci. Kdo byl vybaveny a vedel co dela mohl jich pozabijet kolik chtel. Staci mi pokud to pujde dohrat bez jedineho zabiti nebo omraceni (moje oblibena obtiznost ghost ;)
  • oznamkoval bych to zatim za 2
    jako dobry, ale urcite by se natom melo jeste zamakat. uplnej thief feeling z toho ale nemam.. proste jen slusna hra na zlodeje- asi bych chtel ale nemozny :)
  • Horst_Fuchs
    A co to má Garret vlastně s okem? Nějak divně mechanicky se mu na konci traileru lesklo... Neříkal náhodou ten žabožrout, že má jít o prequel?
    • Neříkal.
  • Alebo ako Corvo znasilnil Laru a porodila tohto zmetka co cica povodnu uzasnu znacku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit