Přejít na výpis diskuzí
Půlhodinové video z nového Thiefa ukazuje plížení i svobodu
18.6.2013 | Aleš Smutný
64 příspěvků
-
no dufam ze tam budu aj komicki, ozrati strazcovia s dobrymi hlaskami ako v predoslych dieloch.. Tu boli strohi
-
Jsem nevěděl že to bude až tak fantasy svět. Já myslel, že to bude jako z obdobý středověku a ono je tam el. osvětlení?
-
-
Thief byl vždy o střetu dvou světů (pohané, jakožto tradicionalisté a zastánci kouzel a potom hamerité jakožto zastánci pokroku, vědy std). Avšak jedno měli společné, kněží obou frakcí se věnovali magii.
-
:)
si pozri walktrough videa z T1-3 -
-
No jo ale k čemu tam potom jsou ty pochodně? Asi aby bylo co zhasínat :)
-
-
nie kazdy tam ma (na)elektrinu, hlavne bohate gildy, a mestke osvetlenie hlavnych tried
dalej su tam tradicionalisticke sekty a magovia -
protože jsou laciné
-
Pochodně se v Anglii na hlavních ulicích používali skoro do poloviny 19. století:)
-
-
-
-
No mě se to zatím líbí nevím jak vám.... *3*
-
nuda... mělo by se to učit od moderních FPS
-
-
amg lidi mejte rozum a nekrmte trolla :(
-
Aha ty si ale pleteš pojem s průjmem .
-
-
Tak mě řekni kolik se prodá ročně CoD a kolik se pak prodá dohromady toho tvého zloděje. Lidi se někde nechtějí nudně plazit 5 hodin a pak někoho zabít. Lidi chtějí akci. *3*
-
-
A premyslel jsi nekdy o tom, ze akce nemusi nutne znamenat zabavu? Predpokladam, ze co se tyce filmu take koukas pouze na akcni, protoze thrillery, drama a podobne ti prijdou prilis natahovane a tudiz dle tve logiky nudne?
-
Bouře přicházejí a odcházejí. Velké ryby požírají malé ryby. A já sem pořád u vesla.
-
-
lord varys, master of whispers ?
-
-
Tady asi ne.
-
-
No tak to prodají těm 5% populace co se chtějí nudit a ne hrát.
-
-
-
-
-
Tohle mě vůbec nezajímá! Stejně už je předem předurčené, že je to ve všech směrech horší než "klenot" Dishonored *3*
-
Pro me je dulezite jaky to bude mit feeling. Pokud tam bude neco z atmosfery T1 - 3 tak do toho pujdu. Jinak cela serie byla krasne ukoncena tretim dilem a tak mi ani nevadi ze tohle berou jako restart, je to mozna lepsi nez kdyby neco nasilne napasovat na tu trojku.
Co se tyce akcniho postupu - i v predchozich dilech byl Garret hodne silny a to ze by si nedovedl poradit se skupinou straznych jsou jenom reci. Kdo byl vybaveny a vedel co dela mohl jich pozabijet kolik chtel. Staci mi pokud to pujde dohrat bez jedineho zabiti nebo omraceni (moje oblibena obtiznost ghost ;) -
oznamkoval bych to zatim za 2
jako dobry, ale urcite by se natom melo jeste zamakat. uplnej thief feeling z toho ale nemam.. proste jen slusna hra na zlodeje- asi bych chtel ale nemozny :) -
A co to má Garret vlastně s okem? Nějak divně mechanicky se mu na konci traileru lesklo... Neříkal náhodou ten žabožrout, že má jít o prequel?
-
-
Neříkal.
-
-
Alebo ako Corvo znasilnil Laru a porodila tohto zmetka co cica povodnu uzasnu znacku.