Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já jako nevím no.... mě se ta hra líbila a rozhodně nelituju vyhozených peněz. Nicméně mám jen dotaz proč ho nedaboval herec kterej ho vždy daboval ?
    • Co si tak pamatuju, tak hlasove vypadal uz prilis stare, coz nekoresponduje s tim, ze Sam je dil od dilu cim dal mladsi a cipernejsi.
      • Jde o to, že Ironside ve svých 60+ letech není schopen natáčet motion capture(natáčela se celá akce, nikoliv jen obličej a pohyby zvlášť), ve starších dílech natáčel Ironside motion capture obličeje a pohyb postavy natáčel někdo jinej.
  • Miserius
    Co to na mě ten prehravac zkousi? *4* Nekolikrat to najednou hodi Capture the flag Evropu 2 a recenze jede od zacatku...
  • Dneska jsem to akorát dohrál. Je to dobrej SC, rozhodně lepší než Conviction, ale pár výhrad bych měl.

1, nový dabér - když se oznámilo, že Ironside bude chybět, vnímal jsem to tak nějak vlažně, protože nejsem zas až tak zarytej fanda, ale teď už fanoušky chápu, proč tak kopali. Je to totiž divný, když je teď Sam herně starší a má přitom mladšího herce. Vtipně to pak vyznívá především v momentech, když mluví se svojí dcerou po telefonu, je to spíš rozhovor bratr-sestra.

2, stále málo misí v noci/ve tmě - proč tam ty mise za denního světla vůbec dávaj?!?!

3, nucené first-person části za Briggse - není to sice na dlouho, ale pohyb mi přišel takovej nemotornej, a vůbec to byla z ničeho nic uprostřed mise taková nepříjemná změna.

4, až moc vážný Fisher - v předešlých dílech byl aspoň humor, Sam byl sarkastickej, dokonce i v tom vážným Convictionu utrousil sem tam vtipnou poznámku, ale tady po nějakým humoru ani stopy. Neustále nasranej výraz.
    • Mě se líbíly rozhovory s Kobinem, tam do něj Sam rýpal, co se do něj vešlo. Briggs pasáž byla mimo, maximálně mě napadá psychická příprava na merce v multiplayeru.
    • Jack1947
      Presne, Fisher se tvari i mluvi drsne ale je trapak celkem, nuda same bla bla , smernice a vse dle zasad, (skoda ze to nebyl prequel pak bych to dokazal pochopit takhle, za fishera minusy a jinak ok.
  • Gameplay se mi nelíbí ani trochu, tohle opravdu s původní Splinter Cell nemá nic společného. Stejně jako nový Hitman... Stealth a Sam si visí na traverze za jednu ruku uprostřed skladiště, nikdo si ho ty 4 m nad zemí nevšimne a ještě během 5s postřílí 4 nepřátelé....

díky, nechci. Mínuska do mě.
  • PC verze hrana na gamepadu? :P
    • Miserius
      Takovyhle hry (Third person) jsou na gamepadu mnohem, mnooohem lepší...už to překousněte proboha
      • Grifus
        Zalezi na vkusu. Nekomu sedi to, nekomu ono...
        • Miserius
          Zalezi jen na jedny veci, jestli mas gamepad nebo ne :D To je jako kdybys rekl ze nekomu vic vyhovuje si honit (to nevulgarni slovo to bohuzel cenzoruje *1* ) nez sex
          • Bojovky typu street figter se vskutku hrají lépe, ale lepší přesnosti než s mojí herní myší na gamepadu nedosáhneš ani ve snu, navíc moje herní myš stála určitě víc než tvůj gamepad(nehodlám tu dělat reklamu), tvůj argument vyzní jako jo vy nevíte jaké je to jezdit ve Felicii když máte Porshe
            • Hanzales
              Jinak taky by jsi se divil, ale i s gamepadem jdou dělat psí kusy. Nějakou dobu jsem hrál MP Uncharted, s citlivostí na maximum a jednou se mi povedlo škubnout o takových 120 stupňů a picnout headshot pistolkou na 20m. Myší by jsi to zvládl za méně úsilí o dobrých 35 milisekund rychleji. Byla to haluz, ale věřím, že s hodně velkým skillem si to tak někteří dávají s tím gamepadem normálně. Co víc, zvládnout ten gamepad je mnohem větší kumšt a o to lepší pocit z toho, když se začne dařit. Na Counter Strike je gamepad sebevražda. Rychlý monitor, myš s 1000Hz senzorem, DPI nad určité hodnoty už jsou podle mně spíš takový zbytečný luxus, ale neškodí to, jinak to nejde. Logicky všechny hry, kde jde o fragy, headshoty a rychlost jedině s myší, ale je spousta her, kde je gameplay založený naprosto jinak a určitě nejde jen o bojovky a fifu.
            • Hanzales
              O rychlosti se ani nedá přít. Už se stařičkou optikou MS se dalo v milisekundách škubnoutheadshot a to ta myš stála mnohem méně, než ta tvoje super herní. Mám taky herní, dražší ale co. Pokud je hra designovaná na gamepad, speciálně na pohyb dvěma analogy současně s namačkáváním komb kombinací čudlíků, je ti seberychlejší myš k prdu ;o) Příkladem třeba ten Sleeping Dogs, jak pro souboje, tak pro citlivější řízení vozidel a hlavně motorek to gamepad vyhrával na plné čáře, GTA jsem hrál zase zásadně na myši, assasin creeda na gamepadu, splinter cell na myši... a někdo to může mít i klidně naopak ;o)
          • Jack1947
            Njn, bacha aby jsi tu nerozviroval nechvalne proslule "flambovani" ( pcckare hold "nenapravis").
            • Hanzales
              Rozvirované flambování bych někdy moc rád viděl :)
          • Nikdy s tim pádlem nedosáhneš takový přesnosti jako s myší a to i kdyby ses postavil na hlavu. Možná se zapnutym auto aimem. Tohle neni FIFA ;)
            • Jj, ked sa mieri v priestore je mys proste presnejsia. Samozrejme za predpokladu ze sa to spravi riadne a nie odflaknuto s dementnou akceleraciou, roznymi citlivostami osi atd.
    • janchor
      Co se mi hraje pohodlněji na gamepadu, hraju.. wait for it.. na gamepadu.
      • Hanzales
        Mám to stejně :) Do doby, než jsem si pořídil i konzole bylo pro mně "gamepad" pomalu sprosté slovo. Časem jsem si s ním ale docela začal rozumět. Hrát FPS na konzoli sice pořád není tak úplně ono, ale dá se to :) Naopak je to někdy bez autoaimu ještě větší výzva a radost z rychlého zásahu do hlavy :) Nicméně si myslím, že hrát FPS s gamepadem je stejně tak omezující, jako hrát hru designovanou na gamepad s klávesnicí a myší za každou cenu.
        Samozřejmě tu klávesnici a myš preferuji v drtivé většině případů (Blacklist nevyjímaje), ale najdou se na PC hry, kreré se mi prostě hrají lépe s gamepadem. Obzvláště ty, které na to byly navrženy, např. Dark Souls, Assasin Creed, potažmo většina third person akcí, ale taky záleží. GTAIV (keyb+mouse), Sleeping Dogs (gamepad) a i to podle mně záleží na jednotlivci, co se mu konkrétně lépe s čím ovládá. Jediné co tak trošku nechápu (i když místo pro pochopení se vždycky najde) je, když někdo ten gamepad odsuzuje už z principu všeobecně a nevzal by ho do ruky ani na hry, které je (díky např. blbě zvládnuté konverzi) s myší a klávesnicí pomalu utrpení hrát. Naštěstí by se těch případů dalo spočítat na jedné ruce dřevorubce ;o)
      • Grifus
        Tak lze chapat jeho vytku aneb kdyz PC verze, tak by se melo taky ohodnoti jak se hra ovlada na PC s klasickou kombinace mys+klavesnice.
        • Iggy
          Zkus se nad tím zamyslet. Zjistíš, že plácáš hlouposti.
        • Ovládá se dobře... myš+klávesnice...
  • konečně dalši videorecenze od janchora jěště na blacklist joo ! :D
    • ty nejseš lerak...
      • Miserius
        Ty jsi rajčatová paštika?
        • Ano.
  • Tak sem to nakonec rysik a ac sem byl ktomu dopredu skepticky, tak to dopadlo dobre. Sice to neni Chaos Theory, ale sranec Conviction to taky neni. Takze za me peknych 8 bludistaku.
  • 1:53 co to kruci bylo za cheat ??takovej sniper *1* konzole autoaim ??
    • ve hre je mozne zapnout si asistenci zamerovani, asi se mu s gamepadem spatne strilelo
      • Tohle nebyla žádná asistence zaměřování pro konzole, ale schopnost Mark and execute, která byla už v minulém díle.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit