Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mato1987
    Hah, ono netreba zatracovať ľudí čo si to upirátia, ani im to nemám za zlé, lebo takto odfláknutú hru som nehral už dávno. Ja som ju zhodou okoľností dostal ku novej grafike, teda uplay cd kľúč, a tak mi neozstávalo nič iné ako to prejsť, kedže som kľúč ani za boha nevedel predať a za 10 euro ho predávať nebudem, tiež som si hneď zvolil tú najťažsiu obtiažnosť a prešiel som hru na dva záťahy za takmer 12 hodín, ale už v úvode som stratil chuť, po tej otravnej tutorial misii, kde som išiel potichu, nikoho som nezabil alebo neomráčil, jednodcho som sa preplížil popri vojakoch a ako som už bol pri humvee so zraneným vojakom, tak ma všetci spozorovali a začali po mne páliť hlava nehlava, ale ja som ich mal v paži kedže nabehla cutscéna :D
    Celkovo by som hru nehodnotil číselnou stupnicou, ale dal by som skôr jej vývojárom 3 čierne body , jeden čierny bod za odfláknutý príbeh, druhý čierny bod za zastaralú grafiku, a tretí čierny bod za pohnojenie značky splinter cell, ale čo si tu budeme hovoríť, už conviction bola riadna hovadina, ale stále tam bol ironside, v blacklist už nie je, namiesto neho tam je nejaký stále naštvaný trtko, ktorý medzičasom ako všetci naokolo neho zostarli, aj jeho dcéra tak on zázračne omladol.
    Táto hra si nezaslúži číselné ohodnotenie, skôr by si zaslúžila čestné miesto medzi najviac zhumplovanými a spackanými hrami tohto storočia.
  • Včera jsem to konečně nainstaloval a začal hrát. Takže moje subjektivní postřehy.
    Hru jsem rozehrál rovnou na Realistic, pač jsem myslel, že jsem odkojenej na Splinter Cellovi.

    Hned mě trklo ovládání - na klávesnici s myší nic moc!! to jsem nečekal. Taky mi tam dost chybělo zpomalování/zrychlování pohybu kolečkem myši, který bylo ve starších dílech.
    Tady Sam bez ustání běhá :-/.... úplně chybí indikace slyšitelnosti/viditelnosti. Takže je jen na AI, jestli vás zrovna chce VIDĚT nebo chce SLYŠET - jednou jsem AI prošel za bílýho dne přímo za prdelí, podruhý mě viděl na 20m přikrčenýho ve stínu - moc nechápu.

    S Chaos Theory to nemá téměř nic společnýho - moc nerozumim, proč to s tim lidi spojujou (nehrál sem Conviction). Bez nějakýho dlouhýho žvanění a rozepisování - hra mě oproti starším dílům velmi zklamala. 8/10 bych tomu nedal ani náhodu. Z jednoho prostýho důvodu - Když jsem rozehrál první Splinter Cell, pamatoval jsem si do teď první misi, nadchlo mě to. Když jsem hrál Pandora Tommorow, tak sem byl odvařenej taky, strašně mě to chytlo. Chaos Theory jakbysmet. Double agent byl už takovej neslanej nemastnej, Conviciton sem nehrál a Blacklist ať si strčí do kaďáku....jo a na závěr nesmim zapomenout zmínit, že sem si ho stáhl z piratebay.sx a byl jsem příjemně překvapen, že měl torrent 2 900 seedů a hru jsem tak měl staženou za zhruba 2h :)....... jen mě to přestalo bavit hned v první misi, na pí*u :/
  • Iggy
    Děkuji za recenzi.
  • Iggy
    Zkus se nad tím zamyslet. Zjistíš, že plácáš hlouposti.
  • chcel by som aby "zenisti" boli skutocny a dosiahli svoj ciel... bez americkych vojen by boli spravy a hry asi nudne. a kolko vedlajsich strat by bolo zivych.
  • Mato1987
    "janchor" je prezývka pána grygara přes internet a trebárs pán dobrovský má prezývku "luke" a pán Lubor Polášek, komedoš, vítěz sobešického tigra má prezývku "sleepless"
  • A to ,že to sem napsal Nástěnkář má být pravda ? začíná se z toho tady stávát pěkná žumpa. *11*
  • Inquisitor
    Je fakt že vypadá opravdu divně a ten jeho parťák taky. Naštěstí se na ně během hry moc dívat nemusíš :)
  • Hanzales
    Jinak taky by jsi se divil, ale i s gamepadem jdou dělat psí kusy. Nějakou dobu jsem hrál MP Uncharted, s citlivostí na maximum a jednou se mi povedlo škubnout o takových 120 stupňů a picnout headshot pistolkou na 20m. Myší by jsi to zvládl za méně úsilí o dobrých 35 milisekund rychleji. Byla to haluz, ale věřím, že s hodně velkým skillem si to tak někteří dávají s tím gamepadem normálně. Co víc, zvládnout ten gamepad je mnohem větší kumšt a o to lepší pocit z toho, když se začne dařit. Na Counter Strike je gamepad sebevražda. Rychlý monitor, myš s 1000Hz senzorem, DPI nad určité hodnoty už jsou podle mně spíš takový zbytečný luxus, ale neškodí to, jinak to nejde. Logicky všechny hry, kde jde o fragy, headshoty a rychlost jedině s myší, ale je spousta her, kde je gameplay založený naprosto jinak a určitě nejde jen o bojovky a fifu.
  • Hanzales
    O rychlosti se ani nedá přít. Už se stařičkou optikou MS se dalo v milisekundách škubnoutheadshot a to ta myš stála mnohem méně, než ta tvoje super herní. Mám taky herní, dražší ale co. Pokud je hra designovaná na gamepad, speciálně na pohyb dvěma analogy současně s namačkáváním komb kombinací čudlíků, je ti seberychlejší myš k prdu ;o) Příkladem třeba ten Sleeping Dogs, jak pro souboje, tak pro citlivější řízení vozidel a hlavně motorek to gamepad vyhrával na plné čáře, GTA jsem hrál zase zásadně na myši, assasin creeda na gamepadu, splinter cell na myši... a někdo to může mít i klidně naopak ;o)
  • Bojovky typu street figter se vskutku hrají lépe, ale lepší přesnosti než s mojí herní myší na gamepadu nedosáhneš ani ve snu, navíc moje herní myš stála určitě víc než tvůj gamepad(nehodlám tu dělat reklamu), tvůj argument vyzní jako jo vy nevíte jaké je to jezdit ve Felicii když máte Porshe
  • Pete.palis
    *14*
  • TheGGG
    nikomu nic nevadí, problém je v tobě *3*
  • janchor
    Video je natočeno z PC verze.
  • nezlob se , ale myslím že i ta grafika byla z Xboxu , gamapad od microsofti mam taky a vim že to tak je , hrál si to ?
  • Myslím že keď si pripojíš gamepad k PC (čo lukáš aj spravil) tak hra to rozozná a v nápovede máš ikony z gamepadu nie z klávenice
  • videorecenze z PC a video z xboxu omg
  • Proč to video je z Xboxu ? Ty kostičky tam jsou fakt děs
  • Corvus
    ...jen jedna čistě osobní poznámka (výtka): Mně se prostě vzezření "nového" Sama absolutně nelíbí. Východoevropští čtenáři prominou, ale ten ruský/ukrajinský xicht Fishera, to je prostě děs. Fakt se mi zajídá a to jsem viděl pouze promo videa a Lukášovu videorecenzi. Při představě, že bych měl na tohle koukat i ve hře... Není nutný žádný hate, je to skutečně čistě osobní poznámka pod čarou. Nový Sam je extrémě nevzhledný a nesympatický (oproti všem ostatním dílům). Vypadá jako A) ukrajinský trestanec, B) ukrajinský nájemný vrah :))
  • Rhulad
    Buď tu na games.cz vládne všeobecně dobrá nálada způsobena zakázanými látky nebo autor nehrál původní hry nebo je to amatérismus v praxi. Já doufám v první možnost.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit