Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • janchor
    Nic takového neříkám. Toliko jsem poukazoval na skutečnost, že s Fisherem se tu člověk vyblbne stejně výživně, jako v Chaos Theory. A díky možnostem vedlejších misí (ke kterým mě bavilo se vracet a zkoušet jiné taktiky) možná i o chlup víc.
  • Mato1987
    pozri sa ubisoft momentálne ťaží zo značiek ako sú prince of persia, pardón assasins creed, chystajú sa za 6 rokov vydať šiesty diel, tento rok to bude stand alone datadisk do assasins creed III naval warfare, potom to je značka far cry a chce tam zaradiť aj splinter cell, čo sa im podla posledných údajov o predajoch aj podarilo, kedže dnešná mládež to kupuje ako zmyslov zbavená a samozrejme nesmiem zabudnúť na prvotný koncept splinter cell conviction watch dogs, ktorý výjde už o pár mesiacov.
    Peniaze sú mocným nástrojom a pre ubisoft, tak ako pre ostatné gigantické herné mašinérie produkujúce ďalší diel každý rok ako ea alebo activision, to platí dvojnásobne.
  • Mato1987
    "Blacklist je lepší ako Chaos Theory" Grygar 2013.
    bravó, teraz si stratil akúkoľvek kredibilitu, ktorá ti ešte ostala.
    Neber to ako urážku, to v žiadnom prípade, len ma mrzí, že tento odpad považuješ za lepšiu hru ako chaos theory. Som skormútený.
  • ve hre je mozne zapnout si asistenci zamerovani, asi se mu s gamepadem spatne strilelo
  • B.o.b
    Bez Evropy 2! http://www.youtube.com/watch?v=MUjTuOZ6-pM
  • MidnighT91
    díky...
  • Inquisitor
    Jo fungujou.
  • Miserius
    Hale taky jsem se bal, ale docela to fakt pusobi jako takovy novy Chaos Theory (muj nejoblibenejsi dil) kdyz teda hrajes ciste stealth a nepouzivas tu posranou execute fíčuru...
  • Anamorphic Lens flares, anamorphic lens flares everywhere... *facepalm*
  • Pokrok v AI skoro 0 :( Zde kde je AI důležitá.
  • MidnighT91
    Fungují staré savy s patchem 1.02 ??? Jinak je to parádní jízda a starejm dílům to ostudu nedělá...
  • Jj, ked sa mieri v priestore je mys proste presnejsia. Samozrejme za predpokladu ze sa to spravi riadne a nie odflaknuto s dementnou akceleraciou, roznymi citlivostami osi atd.
  • Daleko daleko lépe se to ovládá na gamepadu. Nechápu jak to někdo může hrát na myši.
  • Pekna a informativni video recenze! Dekuju pekne!
  • Já tedy patřím taky k zarytým fandům starých dílů, ale s klidem můžu říct že jsem se skvěle bavil.Chce to jen tomu dát šanci a nebudeš litovat.A rozhodně do budoucna budu radši za tenhle kompromis než za konec serie nebo blbost ala COD.
  • Jde o to, že Ironside ve svých 60+ letech není schopen natáčet motion capture(natáčela se celá akce, nikoliv jen obličej a pohyby zvlášť), ve starších dílech natáčel Ironside motion capture obličeje a pohyb postavy natáčel někdo jinej.
  • Nikdy s tim pádlem nedosáhneš takový přesnosti jako s myší a to i kdyby ses postavil na hlavu. Možná se zapnutym auto aimem. Tohle neni FIFA ;)
  • jj a dejte už někam dpč ty skrvene reklamy
  • Navyše tá ripnutá zvučka zo saints row dubstep gun
  • Splinter Cell: Maximum Muziky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit